Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Sveikos merginos, ilgai seku ir skaitau sia tema.
Kita savaite ir as jau pagaliau busiu operuojama, kels virsutinius vokus. Bijau ziauriai, ir nesmagu nes kita diena dukrytes gimtadienis tai suguzes vaikuciu doh.gif bet nera kitos iseities, turiu kuo greiciau tai padaryt...
Operuosiuosi VUL pas Mikro plastikos chirurga G. Rauba, atsiliepimai tik geri. thumbup.gif
Beje, operacija darausi su siuntimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2014 04 24, 18:47)
na taip- konsultavausi pas viena gydytoja - V. Kaikari. Man ji ten dirbanti sesele rekomendavo- todel gal ir pasitikiu juo. Galeciau daryti ir tik voku pakelima ir apatinius vokus- bet rezultatas geresnis, pasak jo, butu keliant antakius...
ir taip- viska darytu vienu kartu...
todel laukciau atsiliepimu tu moteru, kurioms buvo atlikta analogiska operacija.
Beje man 48 metai ir apdribe vokai- paakiai- gimines bruozas...

Jursima, ir man panašiai - užkritę vokai giminės bruožas, ir metų panašiai. Irgi planuoju konsultuotis pas Kaikarį, bet esu nusiteikusi prieš antakių kėlimą. Kažkaip galvoju, kad pakaks man tokio rezultato. O jeigu dar veidui padaryt kokią atjauninimo procedūrą, tai manau išvis būtų liuks. Apie hialuroną mąstau.

O šioje temoje prieš kažkiek laiko tikrai kažkas rašė apie antakių pakėlimą, tik jau neatsimenu kas.
Atsakyti
QUOTE(rabuska @ 2014 04 25, 08:37)
Beje, operacija darausi su siuntimu  biggrin.gif

O kaip tą siuntimą pavyko gauti?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 04 25, 13:16)
O kaip tą siuntimą pavyko gauti?

Pats gydytojas israse pazyma is VUL, irase ligos koda ir liepe nunest apylinkes gydytojai ir duos, tuo paciu pasidaryt kraujo tyrimus. Taip ir padariau, gydytojai klausimu nekilo viska labai operatyviai sutvarke cool.gif
Atsakyti
Aciu visoms atsakiusioms. Asarai uz az. dar turiu laiko svarstymams ir as kazkaip manyciau, kad man uztektu tik virsutiniu- apatiniu voku korekcijos... kai pagalvoju, kad atlups oda...brrr...
dar planuoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju- tikrai aciu uz pasiulyma neapsiriboti viena nuomone.naujienomis pasidalinsiu smile.gif rinkim ir dalinkimes informacija toliau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek kompensuoja ligoniu kasoj operacija virsutiniu voku?
Atsakyti
http://www.pincetas....ytoju_reitingai
Atsakyti
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 04, 08:53)

Pagal idėja, reikia ieškoti 1 menininko ir 2 savo amato žinovo. smile.gif Tas, pagražins, mažiausiai nusigrybaus. Sprendžiu dilemą, kuris iš jų prie meno? smile.gif
Gal būt, kuriai nors iš jūsų, labai pasisekė? Pasidalinkit, būsiu jums labai dekinga. Ačiu 4u.gif
Atsakyti
Niu ka biggrin.gif jau ketvirta diena po operacijos rolleyes.gif
Ko labiausiai bijojau, tai kad busiu su fanarais, tai ju visiskai nera karsta.gif tik paraudimai ant voku kaip raudonu piestuku issidazius smile.gif bet akinius vistiek nesioju, nes pleistriukai uzklijuoti cool.gif
Penktadieni issims siuliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 04, 12:05)
Pagal idėja, reikia ieškoti 1 menininko ir 2 savo amato žinovo. smile.gif Tas, pagražins, mažiausiai nusigrybaus.  Sprendžiu dilemą, kuris iš jų prie meno? smile.gif
Gal  būt, kuriai nors iš jūsų, labai pasisekė? Pasidalinkit, būsiu jums labai dekinga.  Ačiu 4u.gif

Vienu žodžiu. Registruojuosi konsultacijai pas Kaikarį ir Vikšraiti.
Atsakyti

Gal kas Klaipėdoje pas Roką Bagdoną darėtės vokų pakėlimo operaciją, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa*: 13 gegužės 2014 - 15:49
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 07, 11:44)
Vienu žodžiu. Registruojuosi konsultacijai pas Kaikarį ir Vikšraiti.

Matolkina, kaip konsultacijos? Ar apsisprendėt pas ką darysit?
Atsakyti