Sveikos merginos, ilgai seku ir skaitau sia tema.
Kita savaite ir as jau pagaliau busiu operuojama, kels virsutinius vokus. Bijau ziauriai, ir nesmagu nes kita diena dukrytes gimtadienis tai suguzes vaikuciu bet nera kitos iseities, turiu kuo greiciau tai padaryt...
Operuosiuosi VUL pas Mikro plastikos chirurga G. Rauba, atsiliepimai tik geri.
Beje, operacija darausi su siuntimu
QUOTE(jursima @ 2014 04 24, 18:47)
na taip- konsultavausi pas viena gydytoja - V. Kaikari. Man ji ten dirbanti sesele rekomendavo- todel gal ir pasitikiu juo. Galeciau daryti ir tik voku pakelima ir apatinius vokus- bet rezultatas geresnis, pasak jo, butu keliant antakius...
ir taip- viska darytu vienu kartu...
todel laukciau atsiliepimu tu moteru, kurioms buvo atlikta analogiska operacija.
Beje man 48 metai ir apdribe vokai- paakiai- gimines bruozas...
ir taip- viska darytu vienu kartu...
todel laukciau atsiliepimu tu moteru, kurioms buvo atlikta analogiska operacija.
Beje man 48 metai ir apdribe vokai- paakiai- gimines bruozas...
Jursima, ir man panašiai - užkritę vokai giminės bruožas, ir metų panašiai. Irgi planuoju konsultuotis pas Kaikarį, bet esu nusiteikusi prieš antakių kėlimą. Kažkaip galvoju, kad pakaks man tokio rezultato. O jeigu dar veidui padaryt kokią atjauninimo procedūrą, tai manau išvis būtų liuks. Apie hialuroną mąstau.
O šioje temoje prieš kažkiek laiko tikrai kažkas rašė apie antakių pakėlimą, tik jau neatsimenu kas.
QUOTE(rabuska @ 2014 04 25, 08:37)
Beje, operacija darausi su siuntimu
O kaip tą siuntimą pavyko gauti?
QUOTE(Smurka @ 2014 04 25, 13:16)
O kaip tą siuntimą pavyko gauti?
Pats gydytojas israse pazyma is VUL, irase ligos koda ir liepe nunest apylinkes gydytojai ir duos, tuo paciu pasidaryt kraujo tyrimus. Taip ir padariau, gydytojai klausimu nekilo viska labai operatyviai sutvarke
Aciu visoms atsakiusioms. Asarai uz az. dar turiu laiko svarstymams ir as kazkaip manyciau, kad man uztektu tik virsutiniu- apatiniu voku korekcijos... kai pagalvoju, kad atlups oda...brrr...
dar planuoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju- tikrai aciu uz pasiulyma neapsiriboti viena nuomone.naujienomis pasidalinsiu rinkim ir dalinkimes informacija toliau
dar planuoju pasikonsultuoti su kitu gydytoju- tikrai aciu uz pasiulyma neapsiriboti viena nuomone.naujienomis pasidalinsiu rinkim ir dalinkimes informacija toliau
Mergaites, kiek kompensuoja ligoniu kasoj operacija virsutiniu voku?
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 04, 08:53)
Pagal idėja, reikia ieškoti 1 menininko ir 2 savo amato žinovo. Tas, pagražins, mažiausiai nusigrybaus. Sprendžiu dilemą, kuris iš jų prie meno?
Gal būt, kuriai nors iš jūsų, labai pasisekė? Pasidalinkit, būsiu jums labai dekinga. Ačiu
Niu ka jau ketvirta diena po operacijos
Ko labiausiai bijojau, tai kad busiu su fanarais, tai ju visiskai nera tik paraudimai ant voku kaip raudonu piestuku issidazius bet akinius vistiek nesioju, nes pleistriukai uzklijuoti
Penktadieni issims siuliukus
Ko labiausiai bijojau, tai kad busiu su fanarais, tai ju visiskai nera tik paraudimai ant voku kaip raudonu piestuku issidazius bet akinius vistiek nesioju, nes pleistriukai uzklijuoti
Penktadieni issims siuliukus
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 04, 12:05)
Pagal idėja, reikia ieškoti 1 menininko ir 2 savo amato žinovo. Tas, pagražins, mažiausiai nusigrybaus. Sprendžiu dilemą, kuris iš jų prie meno?
Gal būt, kuriai nors iš jūsų, labai pasisekė? Pasidalinkit, būsiu jums labai dekinga. Ačiu
Vienu žodžiu. Registruojuosi konsultacijai pas Kaikarį ir Vikšraiti.
Gal kas Klaipėdoje pas Roką Bagdoną darėtės vokų pakėlimo operaciją, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Matolkina @ 2014 05 07, 11:44)
Vienu žodžiu. Registruojuosi konsultacijai pas Kaikarį ir Vikšraiti.
Matolkina, kaip konsultacijos? Ar apsisprendėt pas ką darysit?