Aciu uz atsakymus. Gydytojo paklausiu- ir po konsultacijos parasysiu
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 16, 22:42)
Mielu noru pasidalinsiu savo patirtim, kadangi pati labai ieskojau informacijos. Nuejau i savo poliklinika pasitkrinti akytes, jauciau, kad reikia skaitymo akiniu. Okuliste pasiule siuntima i klinikas, nes jai pasirode labai nukrite vokai ( as pati del to jau pora metu kompleksavau). Gavau siuntima ,uzsiregistravau i klinikas konsultacijai vasario 24d. Klinikose, po 3 min konsultacijos, parase operacijos data - kovo 12d. . Viskas. Pinigeliu nieko niekam nedaviau, bet, kada eisiu isimti siuliukus kovo 25d., butinai nunesiu Esu dekinga daktarei.
Kaip jūsų akys po operacijos?
Bet tai peržiūrėjau puslapius kokie kainų skirtumai, pas vienus ta pati operacija 7tūks., pas kitus ma 4,5tūkst.
Tai kad nebuvo tokių kainų. O jos svyravimai priklauso, ar tik akių vokų operacija, ar akių vokų operacija su vokų pakėlimu ir ar viršutinių ir apatinių akių vokų operacija
Sveikutės
Kadangi pati gana ilgai ieškojau info apie viršutinių vokų pakėlimą,jaučiu pareigą pasidalinti patirtimi.Buvau susiviliojusi gyd.Karalevičiumi (nes kaina tik 1200....o ir operuoja žemaitijoje...) .Tačiau,paskaičius atsiliepimus,fantazija greit atšoko .O ir bendravimas el.paštu nelabai patiko..... Tada apsistojau ties gyd.Jankūnu,operuojančiu Klaipėdoje.Konsultacijos metu antradienį papasakojo apie galimas komplikacijas (nesakė,kad 100 % viskas pavyks),o šiandien aš jau po visko Ryt važiuoju pleistriukų nusiklijuoti, dar po savaitės siūlų išimti.Akys patinusios,viena labiau pamėlusi kita mažiau... Laukiu tolimesnių vaizdelių
Gydytoju ir personalu likau labai patenkinta
Kadangi pati gana ilgai ieškojau info apie viršutinių vokų pakėlimą,jaučiu pareigą pasidalinti patirtimi.Buvau susiviliojusi gyd.Karalevičiumi (nes kaina tik 1200....o ir operuoja žemaitijoje...) .Tačiau,paskaičius atsiliepimus,fantazija greit atšoko .O ir bendravimas el.paštu nelabai patiko..... Tada apsistojau ties gyd.Jankūnu,operuojančiu Klaipėdoje.Konsultacijos metu antradienį papasakojo apie galimas komplikacijas (nesakė,kad 100 % viskas pavyks),o šiandien aš jau po visko Ryt važiuoju pleistriukų nusiklijuoti, dar po savaitės siūlų išimti.Akys patinusios,viena labiau pamėlusi kita mažiau... Laukiu tolimesnių vaizdelių
Ka reiskia patinusios ir pamelusios ? Kiek patinusios ? ar tiek , kad uzsidarius sedeti Namie ?
QUOTE(jursima @ 2014 04 11, 21:15)
Ka reiskia patinusios ir pamelusios ? Kiek patinusios ? ar tiek , kad uzsidarius sedeti Namie ?
Na aš tai namie kol kas tupiu,net šuns nevedu pati Žodžiu,vaizdelis ne koks Bet tikiuosi kad ryt jau bus geriau,kažkokį tepaliuką nuo mėlynių bandžiau tept
QUOTE(tarskaliukas @ 2014 04 10, 22:33)
Sveikutės
ar reikia kokius analizus pries operacija daryti, o kokia narkoze?ir kiek po kiek laiko jau galima darbe pasirodyti?
Sveikos moterys . Dabar jau atejo apsisprendimu metas... Gydytojas patare - antakiu kelimo - virsutiniu voku operacija ir apatiniu voku- viska vienu metu... baisu... ypac tas antakiu kelimas- daro pjuvius smilkiniu srity ir kazkokie varzteliai- narkoze ir panasiai. nerimauju, data paskyriau atostogu metu- liepos menesi- bet abejoju. Ar kas daretes antakiu kelima ir kaip su tuo susitvarkete po to ? ar buvo kokiu negerumu ? aciu uz bet kokia informacija...
QUOTE(jursima @ 2014 04 14, 22:03)
Sveikos moterys . Dabar jau atejo apsisprendimu metas... Gydytojas patare - antakiu kelimo - virsutiniu voku operacija ir apatiniu voku- viska vienu metu... baisu... ypac tas antakiu kelimas- daro pjuvius smilkiniu srity ir kazkokie varzteliai- narkoze ir panasiai. nerimauju, data paskyriau atostogu metu- liepos menesi- bet abejoju. Ar kas daretes antakiu kelima ir kaip su tuo susitvarkete po to ? ar buvo kokiu negerumu ? aciu uz bet kokia informacija...
Oho, neblogai, tai cia per viena karta viska padarytu?
jursima, o jus pas viena tik gydytoja konsultavotes?
man kzkaip lb jau drastiskai cia, neuztenka vien virstut.voku plastikos? Butinai reik pakelimo?
man kzkaip lb jau drastiskai cia, neuztenka vien virstut.voku plastikos? Butinai reik pakelimo?
na taip- konsultavausi pas viena gydytoja - V. Kaikari. Man ji ten dirbanti sesele rekomendavo- todel gal ir pasitikiu juo. Galeciau daryti ir tik voku pakelima ir apatinius vokus- bet rezultatas geresnis, pasak jo, butu keliant antakius...
ir taip- viska darytu vienu kartu...
todel laukciau atsiliepimu tu moteru, kurioms buvo atlikta analogiska operacija.
Beje man 48 metai ir apdribe vokai- paakiai- gimines bruozas...
ir taip- viska darytu vienu kartu...
todel laukciau atsiliepimu tu moteru, kurioms buvo atlikta analogiska operacija.
Beje man 48 metai ir apdribe vokai- paakiai- gimines bruozas...