Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

Laba diena,
As jau po operacijos. Atliko klinikose, kaip ir planavau. siandien jau ketvirta diena, pleistriuku neklijavo, tik siuvo siuliukais, kuriuos isims 25d. Viena akis jau visai nieko, kita dar su melynem ir patinus, bet rytoj jau planuoju eiti i darba. Tikrai nesigailiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 16, 08:10)
Laba diena,
As jau po operacijos. Atliko klinikose, kaip ir planavau. siandien jau ketvirta diena, pleistriuku neklijavo, tik siuvo siuliukais, kuriuos isims 25d. Viena akis jau visai nieko, kita dar su melynem ir patinus, bet rytoj jau planuoju eiti i darba. Tikrai nesigailiu.  bigsmile.gif

Smagu girdėt geras naujienas. Koks gyd.operavo?
Atsakyti
Gyd, Martnaitiene, labai silta, demesinga gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 16, 08:10)
Laba diena,
As jau po operacijos. Atliko klinikose, kaip ir planavau. siandien jau ketvirta diena, pleistriuku neklijavo, tik siuvo siuliukais, kuriuos isims 25d. Viena akis jau visai nieko, kita dar su melynem ir patinus, bet rytoj jau planuoju eiti i darba. Tikrai nesigailiu.  bigsmile.gif

gal galit placiau?
eile kokia buvo? ar su siuntimu, ar mokejot pinigi daug?
ax.gif nuo ko pradejot sita visa procesa?
Atsakyti
Mielu noru pasidalinsiu savo patirtim, kadangi pati labai ieskojau informacijos. ax.gif Nuejau i savo poliklinika pasitkrinti akytes, jauciau, kad reikia skaitymo akiniu. blush2.gif Okuliste pasiule siuntima i klinikas, nes jai pasirode labai nukrite vokai ( as pati del to jau pora metu kompleksavau). Gavau siuntima ,uzsiregistravau i klinikas konsultacijai vasario 24d. Klinikose, po 3 min konsultacijos, parase operacijos data - kovo 12d. smile.gif. Viskas. Pinigeliu nieko niekam nedaviau, bet, kada eisiu isimti siuliukus kovo 25d., butinai nunesiu smile.gif Esu dekinga daktarei. wub.gif
Atsakyti
O konsultavo ir operavo ta pati gydytoja?
Atsakyti
Sveikos, moterys.
Balandzio 16 susitariau konsultacijai del voku plastikos. Ar nemanote, kad jau siemet per velu ja darytis ?irdejau, kad nepatariama ja darytis vasara . O rudeni vel klausimas ar prisiruosiu- darbai ir pan. Ar esat dariusi geguze- birzeli ? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2014 03 29, 09:12)
Sveikos, moterys.
Balandzio 16 susitariau konsultacijai del voku plastikos. Ar nemanote, kad jau siemet per velu ja darytis ?irdejau, kad nepatariama ja darytis vasara . O rudeni vel klausimas ar prisiruosiu- darbai ir pan. Ar esat dariusi geguze- birzeli ? Aciu  smile.gif

Man gydytoja sakė pusmetį vengt saulės,vaikščiot su akiniais ir soliariume but su akinukais
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2014 03 29, 08:12)
Sveikos, moterys.
Balandzio 16 susitariau konsultacijai del voku plastikos. Ar nemanote, kad jau siemet per velu ja darytis ?irdejau, kad nepatariama ja darytis vasara . O rudeni vel klausimas ar prisiruosiu- darbai ir pan. Ar esat dariusi geguze- birzeli ? Aciu  smile.gif

QUOTE(Lincija @ 2014 03 29, 09:13)
Man gydytoja sakė pusmetį vengt saulės,vaikščiot su akiniais ir soliariume but su akinukais

nieko man nesake,klausiau
dariaus pavasari
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 03 30, 18:20)
nieko man nesake,klausiau
dariaus pavasari

Ir buvote saulėje be akinių? Nesukietėjo randai
Man operaciją darė vasario 24 , bet dar randai kietoki
Atsakyti
QUOTE(Lincija @ 2014 03 30, 17:30)
Ir buvote saulėje be akinių? Nesukietėjo randai
Man operaciją darė vasario 24 , bet dar randai kietoki

gal ir buvau,nepamenu,paprastai stengiuos nesiot akinius.ne,nekietejo
Atsakyti
Dariausi praeitais metais kovo 25.Rugpjuti buvom Kryme.buvau ir be akiniu.Viskas ok:)Svarbiausias yra pirmas menesis.
Atsakyti