Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Lincija @ 2014 02 26, 19:19)
Jau trečia para po viršutinių vokų operacijos,tinimas kol kas tik didėja. Po akim taip sutino,kad atrodo kaip pūslės. Ar jums taip nebuvo?

reikejo miegot nuo pat pirmos dienos vos ne sedint…o siaip tinimas neturetu didet, tik mazet, kazkas negerai matyt.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 02 27, 10:23)
reikejo miegot nuo pat pirmos dienos vos ne sedint…o siaip tinimas neturetu didet, tik mazet, kazkas negerai matyt.

Po kiek dienų tinimas turi pradėt mažėt? Kaip jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(Lincija @ 2014 02 27, 09:37)
Po kiek dienų tinimas turi pradėt mažėt? Kaip jums buvo?

kad nebuvo pas mane tinimo. arba labai minimalus. tik man siulus sakyciau per anksti istrauke-po 5 dienu. tada labai stebejosi gydytojas ir sesele, kad labai graziai paakiai gyja, beveik jokiu melyniu. bet kaip sakiau, nuo pat pirmos dienos gulejau beveik sededama kokias 4 d, o gal dar ir ilgiau. po to gulejimas tik ant nugaros- ilga laika. telefone turiu nemazai nuotrauku nuo pat pirmos dienos darytu, tai matau kas ir kaip. operacija daryta lygiai pries metus. apatiniai vokai daryti-pjuvis is vidines voko puses.
Atsakyti
Laba diena,
Reikia patarimo smile.gif. Buvau del virsutiniu akiu voku pakelimop pas gydytoja Maslauska, jis atsisake daryti, motyvuodamas, kad mano atveju butina kaktos pakelimo operacija, kuri man atrodo per daug baisi. Nuejus akiu gydytoja poliklinikoj, gavau patarima siuntima i klinikas pakelti vokus, o Kauno klinikose gydytoja be jokiu problemu is karto uzrase operacijos data.
Va dabar ir galvoju, ar tai bus ta pati opercija, tik nemokamai? Gal kas daretes klinkose virsutiniu akiu voku pakelima? Labai prasau patarkit, kadangi data X - kovo 12d. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 05, 12:15)
Laba diena,
Reikia patarimo smile.gif. Buvau del virsutiniu akiu voku pakelimop pas  gydytoja  Maslauska, jis atsisake  daryti, motyvuodamas, kad mano atveju butina kaktos pakelimo operacija, kuri man atrodo per daug baisi. Nuejus akiu gydytoja poliklinikoj, gavau patarima siuntima i klinikas pakelti vokus, o Kauno klinikose gydytoja be jokiu problemu is karto uzrase operacijos data.
Va dabar ir galvoju, ar tai bus ta pati opercija, tik nemokamai? Gal kas daretes klinkose virsutiniu akiu voku pakelima? Labai prasau patarkit, kadangi data X - kovo 12d. sad.gif

Esu girdėjusi, kad su siuntimu daro klinikose nemokamai. Pas kokią gydytoją Klinikose darysitės?
Atsakyti
QUOTE(Lincija @ 2014 03 05, 11:32)
Esu girdėjusi, kad su siuntimu daro klinikose nemokamai. Pas kokią gydytoją Klinikose darysitės?

Nieko nzn, jokios info nepateike idave lapeli su kuriuos prisistatyti su kraujo tyrimais ir kardiograma. Labai viskas atmestinai atrodo, net nezinau, gal omoti ranka ir neiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 05, 12:41)
Nieko nzn, jokios info nepateike idave lapeli su kuriuos prisistatyti su kraujo tyrimais ir kardiograma. Labai viskas atmestinai atrodo, net nezinau, gal omoti ranka ir neiti?  g.gif

Nemanau, kad reiktų numoti, tik paskambinkit ir viską išsiaiškinkit. Klinikose dirba Loreta Pilipaitytė, jei įmanoma tarkitės, kad ji operuotų. Gera gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Lincija @ 2014 03 05, 11:44)
Nemanau, kad reiktų numoti, tik paskambinkit ir viską išsiaiškinkit. Klinikose dirba Loreta Pilipaitytė, jei įmanoma tarkitės, kad ji operuotų. Gera gydytoja

Aciu labai, nors kazkokia pradzia bus. Dar klausimas, jeigu operacija 12d., kiek realu 17d. eiti i darba nesokiruojant zmoniu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivava5 @ 2014 03 05, 12:47)
Aciu labai, nors kazkokia pradzia bus. Dar klausimas, jeigu operacija 12d., kiek realu 17d. eiti i darba nesokiruojant zmoniu?  blink.gif

Nu nelabai realu, aš į darbą išėjau po 8 dienų, tai klausimų neišvengiau. Bet daugumai sakau, kad akių alergija. Bet aš dirbu uždaram ofise, mažai pašalinių žmonių.
Atsakyti
As irgi zinau, kad su siuntimu klinikose daro nemokomai, viena pazistama dare, tai kainavo tik "dovana" gydytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 03 05, 16:07)
As irgi zinau, kad su siuntimu klinikose daro nemokomai, viena pazistama dare, tai kainavo tik  "dovana" gydytojui 4u.gif

tai sakote tikrai nebijoti ir eiti? Jokios informacijos nesuteike, sako, atvaziuosit, jums pasakys kas operuoja, pasikalbesit su gydytoju, viskas bus gerai.
Ir bijau ir labai labai noriu sad.gif o Jusu pazystama taresi is anksto su gydytoja ar vietoje? Gal zinote?
Atsakyti
Žmonės tūkstančius moka, kad galėtų tokią operaciją pasidaryti, o čia nachalia siūlo ir dar svarsto biggrin.gif

Operacija bet kuriuo atveju nėra malonus dalykas, bet jei jau gydytoja siunčia, vadinasi, jinai pagerins gyvenimo kokybę. Emocinę savijautą taip pat turėtų pataisyti, juk maloniau bus į save veidrodyje žiūrėti.

Taip kad nesijaudinkit ir pirmyn wink.gif
Atsakyti