Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Roxima @ 2014 02 08, 10:43)
Darė intraveninę narkozę: viską girdi, bet nieko nejauti. Operacija truko apie pusantros valandos. Ar pavyko bus aisku po savaitės, dviejų, nes kolkas ant vokų užklijuoti pleistrai, akys užtinę - nesuprasi, kas ten kaip.

Papasakokit po kurio laiko kaip ir kas, aš vis dar nesiryžtu, bet tikrai labai jau noriu.

Neprisimenu, ar minėjot, pas ką operavotės?
Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2014 02 07, 15:42)
Aš jau namuose. Parvežė vyras. Apie vairavimą pačiai net kalbos negalėjo buti: akys užtinę baisiai, o pro tuos siaurus likusius akių plyšelius vaizdas "išplaukęs". Skausmo nėra, tik didelis diskomforto jausmas. Tikiuosi, kad už poros dienų tai turetų praeiti, nes jau antradieni važiuosu traukti siūlų.

Kaip smagu, sveikinu! smile.gif tikiuosi, busite patenkinta rezultatu 4u.gif
Pasirodykit veliau akytes pries OP ir po OP - butu labai idomu.
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2014 02 08, 11:09)
Kaip smagu, sveikinu! smile.gif tikiuosi, busite patenkinta rezultatu 4u.gif
Pasirodykit veliau akytes pries OP ir po OP - butu labai idomu.

Dalinuosi įspūdžiais: beprotiškas niežulys po pleistrais, vienas apatinis vokas atrodo gražiai, o kitas dar ištinęs, stipriai pakilęs, atrodo asimetriškai. Gal dar per mažai praėjo laiko, kad reikėtų pradėti dėl to jaudintis, bet jau nelabai ramu... Ar kuri nors galėtų pasidalinti savo patirtimi apie gyjimo procesą? Ar vienodai gyjo akys?
Atsakyti
Roxima, pas ka operavotes?
cia pagrinde dalinasi patirtim apie virsut.vokus, o mane domina butent apatiniu oper.
Taip kad lb idomu viskas ka jus papasakosit
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 02 08, 17:19)
Roxima, pas ka operavotes?
cia pagrinde dalinasi patirtim apie virsut.vokus, o mane domina butent apatiniu oper.
Taip kad lb idomu viskas ka jus papasakosit

Šiandien gydytojas nuėmė pleistrus (pagaliau) ir ištraukė siūlus. Viršutiniai vokai jau dabar atrodo puikiai, nors po operacijos praėjo vos 5 dienos. Esu labai patenkinta. Na, o apatiniai vokai kol kas atrodo ne kaip: viename paakyje vietomis iškilę sukietėjimai, kitoje - įdubimai. Žodžiu, ryški asimetrija tarp akių. Gydytojas nuramino, kad tokios sudėtingos operacijos atveju (pas mane iš tiesų buvo labai dideli kapšai po akimis) nevienodas vokų gyjimas ir visos šios anomalijos yra normalus reiškinys. Dar nepraėjęs tinimas, poodiniai sluoksniai dar negrįžę į normalią būseną. Tikrąjį rezultatą pamatysiu tik apie velykas. Belieka tikėti ir laukti...
Atsakyti
Roxima, tai jums kiek suprantu pjuvi dare ties blakstienom, isorej?
nes skaiciau kad kartais pjauna vidinej voko daly..

ir manau tikrai dar jums neverta jaudintis, dar per mazai laiko praeje po operacijos, virsutiniu voku su apatiniais ner net ko lygint..po virsutiniu ziurekit moterys kartais po keliu dienu i darba grizta..

o tiesa, melynes labai dideles apacioj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 12 vasario 2014 - 08:03
QUOTE(ingapoc @ 2014 02 12, 08:01)
Roxima, tai jums kiek suprantu pjuvi dare ties blakstienom, isorej?
nes skaiciau kad kartais pjauna vidinej voko daly..

ir manau tikrai dar jums neverta jaudintis, dar per mazai laiko praeje po operacijos, virsutiniu voku su apatiniais ner net ko lygint..po virsutiniu ziurekit moterys kartais po keliu dienu i darba grizta..

o tiesa, melynes labai dideles apacioj?

Dėkoju už palaikymą, Ingapoc - man jo tikrai šiuo metu reikia.
Taip, mano atveju pjūvį darė išorėje. Kiek žinau, vidinėje voko pusėje pjūvį daro, kai nereikia daryti odos patempimo. Man atrodo, kad turėtų būti labai nemalonus jausmas kai siūlė vidinėje pusėje, nes dar labiau dirginama akis. Dėl mėlynių: šiandien šešta diena po operacijos, o mėlynių jau nebėra. Lengai pageltusi oda tiek viršuje, tiek apačioje. Gydytojo rekomendacija tepu arnikų tepalu nuo sumušimų ir tinimo. Jis tikrai veiksmingas.
Atsakyti
Roxima, tikrai dar anksti jaudintis! smile.gif rezultatus vertinti galesit praejus mazdaug dviem men po OP... Tad kantrybes jums 4u.gif
Ir labai jau idomu, kas jus grazino? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2014 02 13, 13:58)
Roxima, tikrai dar anksti jaudintis! smile.gif rezultatus vertinti galesit praejus mazdaug dviem men po OP... Tad kantrybes jums 4u.gif
Ir labai jau idomu, kas jus grazino?  blush-anim-cl.gif

Operaciją atliko gyd. D. Balčiūnas
Atsakyti
Mano draugaite vasario 6. d, operavosi Kaune pas K.M. ( grozio chirurgijoj). Operavo virsutinius ir apatinius vokus, Virsuje - nueme odos pertekliu, o apacioje dare pjuvi palei blakstienas ir isskirte / islygino susikaupusius riebalus, vadinamuosius paakiu maiselius. Veziau ja operuotis vasario 6 d., o pasiemiau vasario 7 apie 10 val.
Dare pilna nejautra., papildomai nieko moketi nebereikejo. Siulus iseme po 8 dienu, siuo metu, apart virsutiniuose vokuose keletos melyniu - viskas atrodo labai graziai. pasak gydytojo, vaizdas +/- matysis po poros men. Prie to pacio, jai nuo keliu vidines puses dar nusiurbe truputi riebalu ir ileido i skruostus bei i rauksles, kurios eina nuo lupu kampuciu, zemyn. Visa tai jai kainavo 4000 lt. ( Draugei 49 metai).
Ka labiausiai pastebiu - jauna, atvira, grazu zvilgsni. Uzkrite vokai - dare ja pikta, o paakiu maiseliai - pavargusia. Ji labai grazi, prisiziurinti moteris, o va veido israiska - nugesindavo visa jos zavesi. Siuo metu, net ir su melynemis, patinimu - zvilgnis atviras, akys dideles, grazios, nera nuovargio, pykcio zymiu. Tikrai labai grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metameskinija: 17 vasario 2014 - 21:03
QUOTE(Metameskinija @ 2014 02 17, 21:02)
Mano draugaite vasario 6. d, operavosi Kaune pas K.M. ( grozio chirurgijoj). Operavo virsutinius ir apatinius vokus, Virsuje - nueme odos pertekliu, o apacioje dare pjuvi palei blakstienas ir isskirte / islygino susikaupusius riebalus, vadinamuosius paakiu maiselius. Veziau ja operuotis vasario 6 d., o pasiemiau vasario 7 apie 10 val.
Dare pilna nejautra., papildomai nieko moketi nebereikejo. Siulus iseme po 8 dienu, siuo metu, apart virsutiniuose vokuose keletos melyniu - viskas atrodo labai graziai. pasak gydytojo, vaizdas +/- matysis po poros men. Prie to pacio, jai nuo keliu vidines puses dar nusiurbe truputi riebalu ir ileido i skruostus bei i rauksles, kurios eina nuo lupu kampuciu, zemyn. Visa tai jai kainavo 4000 lt. ( Draugei 49 metai).
Ka labiausiai pastebiu - jauna, atvira, grazu zvilgsni. Uzkrite vokai - dare ja pikta, o paakiu maiseliai - pavargusia. Ji labai grazi, prisiziurinti moteris, o va veido israiska - nugesindavo visa jos zavesi. Siuo metu, net ir su melynemis, patinimu - zvilgnis atviras, akys dideles, grazios, nera nuovargio, pykcio zymiu. Tikrai labai grazu  4u.gif

Jai pasisekė. Mano atveju po akimis ligi šiol stovi standūs asimetriški sukietėjimai, kurie net neleidžia normaliai atmerkti akis. Gal mano atveju maišai po akimis buvo didesni, neužteko vien išskirstyti riebalų perteklių, bet reikėjo ir stipriai patempti odą. Labai tikiuosi, kad laikui bėgant tai išnyks. Džiaugiuosi, kad jūsų draugei operacija pasisekė ir rezultatas yra džiuginantis
Atsakyti
gal kas galite rekuomenduoti vilniuje voku operacijos daktara? klinika? nebrangia? pas mane nuo gimimo vienas vokas nukrites darem pries 8metus lyg tais biski kitaip atrodo geriau bet noriu kad butu viens i viena su kita akimi prasau padekite smile.gif
Atsakyti