QUOTE(girene @ 2014 02 03, 09:12)
jus klaidingai manote.gydytojas visada su pacientu derins ,kiek tuos vokus ispjaut.as manau kad labai gerai atlikta.naturaliai.pas moteri tikrai smarkiai nukrite buvo vokai.jei labai smarkiai atvertu akis,pasikeistu visa isvaizda.klausimas,ar paciente to norejo?pas mane pacia ir buvo tiek nukrite,na biski gal daugiau kaip po op foto.tai as prasiau labai naturaliai pasalinti nereikalingos odos,kad kitam nesimatytu.
niekada neklausineciau tokiu dalyku,nes tai maziausiai domina
.vaistai po op.
na skaudes,paprasysi ir duos.
temose tiek prirasyta,paskaitytkit anstesnes,info apstu.beto,jei kazkam kazkas gerai padare,nereiskia ,kad man gerai padarys.kiekviena rizikuoja darydama tokia op.jus pasirasote klinikoje ,
kad pretenziju neturesite.visose klinikose
*Na gal ir klaidingai, ka as zinau. Bet mano supratimu visi nori kuo labiau atverti akis, ir si operacija tikrai ne is tu, kur paskui matosi, naturalu ar ne - taigi ne papai cia, ir ne pripustos lupos... Ir gydytojai (bent jau tie, su kuriais as bendravau sia tema) kalba tik apie tai, kiek daugiausiai ispjauti imanoma. Tai kazkaip labai abejoju, ar daug klientu sako - oj tik neispjaukit man visko, palikit ir toliau siuos puikius maiselius kabeti, tik truputi sumazinkit juos...
** na kaip gali pasirasyt, kad pretenziju neturesi???
pvz pervarges gydytojas, nes ta diena jam jau penkta OP, padaro akivaizdziai skirtingas akis, t.y nevienodai odos nupjauna. Ir jus ka, tylesit??? Aisku, kad turesit pretenziju. Tik tada jau derybu klausimas, ar reikes kazkiek moketi uz korekcija, ar ne.
O pasiraso dazniausiai, kad sutinka del operacijos, nuskausminimo ar pan.