Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(Lalantukass @ 2014 02 02, 00:27)
Gal ka apie Radzeviciu girdejot, kaip jis?
Gal kas daretes pas ji?

nemanau, kad reiktu komentaru apie si hirurga, pilnas televizorius jo, visos lietuvos televizijos zvaigzdutes pas ji koreguojas 4u.gif
Atsakyti
tai pries operacija reikia pasirasyti, kad neturi pretenziju? o jeigu koks brokas- kaip neturesi pretenziju? juk moki pinigus- tai turi buti hirurgo atsakomybe padaryti viska gerai g.gif
Atsakyti
Chirurginė intervencija visada yra rizikinga. Apie galimas komplikacijas pacientas visada yra informuojamas prieš operaciją. Dėl to ir pasirašai, kad esi informuotas ir tos komplikacijos gali būti. Bijai komplikacijų? Tai čia taip pat, kaip ir su vilku miške smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 02 03, 09:12)
jus klaidingai manote.gydytojas visada su pacientu derins ,kiek tuos vokus ispjaut.as manau kad labai gerai atlikta.naturaliai.pas moteri tikrai smarkiai nukrite buvo vokai.jei labai smarkiai atvertu akis,pasikeistu visa isvaizda.klausimas,ar paciente to norejo?pas mane pacia ir buvo tiek nukrite,na biski gal daugiau kaip po op foto.tai as prasiau labai naturaliai pasalinti nereikalingos odos,kad kitam nesimatytu.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif niekada neklausineciau tokiu dalyku,nes tai maziausiai domina lotuliukas.gif .vaistai po op. lotuliukas.gif na skaudes,paprasysi ir duos.
temose tiek prirasyta,paskaitytkit anstesnes,info apstu.beto,jei kazkam kazkas gerai padare,nereiskia ,kad man gerai padarys.kiekviena rizikuoja darydama tokia op.jus pasirasote klinikoje ,kad pretenziju neturesite.visose klinikose

*Na gal ir klaidingai, ka as zinau. Bet mano supratimu visi nori kuo labiau atverti akis, ir si operacija tikrai ne is tu, kur paskui matosi, naturalu ar ne - taigi ne papai cia, ir ne pripustos lupos... Ir gydytojai (bent jau tie, su kuriais as bendravau sia tema) kalba tik apie tai, kiek daugiausiai ispjauti imanoma. Tai kazkaip labai abejoju, ar daug klientu sako - oj tik neispjaukit man visko, palikit ir toliau siuos puikius maiselius kabeti, tik truputi sumazinkit juos... doh.gif
** na kaip gali pasirasyt, kad pretenziju neturesi??? g.gif doh.gif pvz pervarges gydytojas, nes ta diena jam jau penkta OP, padaro akivaizdziai skirtingas akis, t.y nevienodai odos nupjauna. Ir jus ka, tylesit??? Aisku, kad turesit pretenziju. Tik tada jau derybu klausimas, ar reikes kazkiek moketi uz korekcija, ar ne.
O pasiraso dazniausiai, kad sutinka del operacijos, nuskausminimo ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 02 03, 02:54)
Chirurginė intervencija visada yra rizikinga. Apie galimas komplikacijas pacientas visada yra informuojamas prieš operaciją. Dėl to ir pasirašai, kad esi informuotas ir tos komplikacijos gali būti. Bijai komplikacijų? Tai čia taip pat, kaip ir su vilku miške smile.gif

drinks_cheers.gif , buvau pati tokioj situacijoj. Derybas sutarem graziuoju, pakoregavo antra kart, be jokio atlygio.
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 02 03, 10:57)
nemanau, kad reiktu komentaru apie si hirurga, pilnas televizorius jo, visos lietuvos televizijos zvaigzdutes pas ji koreguojas 4u.gif

Kad lt žvaigždutės pas jį lankos, tai įrodymas, kad puikiai dirba? Vat jei Madona pas jį operuotus, tada jau tikrai būtų įrodymas, o lt žvaigždutės..
Atsakyti
[quote=sileste,2014 02 03, 11:57]

g.gif del to ir klausiu, kad pilnas Tv....norejosi info is paprastu zmoniu, o kas pas mus zvaigzdutes? unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 02 03, 22:01)
....norejosi info is paprastu zmoniu, o kas pas mus zvaigzdutes? unsure.gif  cool.gif

imsim ir sakysimes smile.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Safaa @ 2014 02 03, 00:44)
Jazau, nesureagavau, kad jums ir virsu, ir apacia tvarkys. Mano mamai tai tik virsutinius dare, del to ir paleido dar ta pacia diena, ir pilnos narkozes nebuvo.
Jei jus tik kita diena paleis, tai gal ir galesit vairuoti.. Nors mano mama tai ir ant rytojaus dar nekazi kaip jautesi, nes ji labai atsakingai vykde nurodymus kuo ilgiau ledukus laikyti, ir net nakti beveik sedimoje pozoje praleisti (tiesa, melyniu vis tiek nepavyko isvengti, bet cia jau tokia fiziologija), tai miegojo nedaug ir buvo tikrai pavargusi. Vis tik operacija, nors ir nedidele...
Rezultatu ji nebuvo iki galo patenkinta, jai atrode, kad galejo dar daugiau ispjauti, bet mums visiems (t.y visai seimai) atrodo, kad viskas ten gerai. Lyginant su tuo, kas buvo, tai tikrai super. Del to ir as pati jau noriu tos OP smile.gif

Aš jau namuose. Parvežė vyras. Apie vairavimą pačiai net kalbos negalėjo buti: akys užtinę baisiai, o pro tuos siaurus likusius akių plyšelius vaizdas "išplaukęs". Skausmo nėra, tik didelis diskomforto jausmas. Tikiuosi, kad už poros dienų tai turetų praeiti, nes jau antradieni važiuosu traukti siūlų.
Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2014 02 07, 16:42)
Aš jau namuose. Parvežė vyras. Apie vairavimą pačiai net kalbos negalėjo buti: akys užtinę baisiai, o pro tuos siaurus likusius akių plyšelius vaizdas "išplaukęs". Skausmo nėra, tik didelis diskomforto jausmas. Tikiuosi, kad už poros dienų tai turetų praeiti, nes jau antradieni važiuosu traukti siūlų.

Roxima, su pilna narkoze dare? Gerai viskas pavyko?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 02 07, 15:47)
Roxima, su pilna narkoze dare? Gerai viskas pavyko?

Darė intraveninę narkozę: viską girdi, bet nieko nejauti. Operacija truko apie pusantros valandos. Ar pavyko bus aisku po savaitės, dviejų, nes kolkas ant vokų užklijuoti pleistrai, akys užtinę - nesuprasi, kas ten kaip.
Atsakyti