as nuo gimimo su 'nukritusiais' vokais- genai tokie man net neverta dazytis blakstienu- nes vistiek nesimato ..... veidas atrodo pavarges, lyg po kokiu sunkiu darbu... vyras sake, kad 30-jo gimtadienio proga padovanos dovana- operacija pasidaryti kadangi pati dabar ne lt, tai teks planuoti kazka su atostogomis ir gryzti i lt operacijai.... Planuoju i Vitkaus Klinika girdejau geru atsiliepimu. O kuo labiau pradejau dometis, zmones raso kad moka pas ji dideliu pinigus, o po operacijos nuskausminamuju neduoda Ka jus apie ji girdejot?
Pas Vitkų labai brangu, jis vien už vardą kokį tūkstantį litų ant kainos užsimes. Bet jei pinigai neesminis rodiklis, tai kodėl gi ne, chirurgas jis geras
man geriausia butu Kaune, ir noriu pas labai gera spec. kad poto nepadarytu skirtingu akiu nes ir taip mano vokai' nukrite' tai bijau rizikuoti pas bet ka
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 31, 15:46)
as nuo gimimo su 'nukritusiais' vokais- genai tokie man net neverta dazytis blakstienu- nes vistiek nesimato ..... veidas atrodo pavarges, lyg po kokiu sunkiu darbu... vyras sake, kad 30-jo gimtadienio proga padovanos dovana- operacija pasidaryti kadangi pati dabar ne lt, tai teks planuoti kazka su atostogomis ir gryzti i lt operacijai.... Planuoju i Vitkaus Klinika girdejau geru atsiliepimu. O kuo labiau pradejau dometis, zmones raso kad moka pas ji dideliu pinigus, o po operacijos nuskausminamuju neduoda Ka jus apie ji girdejot?
Jus pasidomekite ar UK ne pigiau pasidaryti operacija , kadangi LT labai uzkeltos kainos . As dariausi Islandijoje tai man truputuka pigiau gavosi nei LT .
Po operacijos jokiu nuskausminamuju nereikejo , nes nepakeliamo skaumo tikrai nebuvo - tik tempimas , kuriam nuskausminimo tikrai nereikia .
sekmes
QUOTE(Smurka @ 2014 01 31, 13:13)
Na, aš nesmarkiai jaunesnė, man 41-eri. bet jau paakiai mane erzina.
O nuotraukos tų paakių negalėtumėt įkelt?
O nuotraukos tų paakių negalėtumėt įkelt?
Operacija vasario 6d. Galesiu atsiusti i jusu el. pasta nuotraukas pries ir po, jei idomu
eime, mane vilioja lt, kazkaip anglija taip nepasitikiu gal dar ir kalbos barjeras, nesuprasiu tu terminu kas susjije su operacija
na, pasiskaiciau ankstesne tema...tai bandyti reikes pas Kaikari kaune, nes man patogiau nei vilniuje
manau nusiuntus emailu foto jis galetu pasakyti kas ir kaip?
manau nusiuntus emailu foto jis galetu pasakyti kas ir kaip?
QUOTE(Roxima @ 2014 01 31, 09:58)
Man darys apatinių ir viršutinių volų operaciją. Jaučiu, neverta planuoti pačiai po operacijos grįžti namo apie 100km
As jusu vietoj tikrai nerizikuociau. Mano mamai vasara dare sia OP, klinikoj mazdaug pora valandu pagulejo su ledukais ir paskui - prasom namo. Bet juk ledukus ir toliau reikia laikyti (siekiant isvengti tinimo ir melyniu), o iki namu mazdaug pora valandu kelio.. Ir kita priezastis - bent jau mano mama tai tokia apspangusi truputi buvo, niekaip neileisciau tokiai vairuoti
Gal ka apie Radzeviciu girdejot, kaip jis?
Gal kas daretes pas ji?
Gal kas daretes pas ji?
QUOTE(Safaa @ 2014 02 01, 22:22)
As jusu vietoj tikrai nerizikuociau. Mano mamai vasara dare sia OP, klinikoj mazdaug pora valandu pagulejo su ledukais ir paskui - prasom namo. Bet juk ledukus ir toliau reikia laikyti (siekiant isvengti tinimo ir melyniu), o iki namu mazdaug pora valandu kelio.. Ir kita priezastis - bent jau mano mama tai tokia apspangusi truputi buvo, niekaip neileisciau tokiai vairuoti
Dėkoju už patarimą. O jūsų mamai taip pat atliko abi korekcijas: apatinių ir viršutinių akių vokų operacijas? Su pilna narkoze? Kaip supratau pokalbio su gydytoju metu, jis mane žada paleisti tik sekančią dieną po operacijos. Ar patenkinta mama rezultatu?
QUOTE(Roxima @ 2014 02 02, 19:05)
Dėkoju už patarimą. O jūsų mamai taip pat atliko abi korekcijas: apatinių ir viršutinių akių vokų operacijas? Su pilna narkoze? Kaip supratau pokalbio su gydytoju metu, jis mane žada paleisti tik sekančią dieną po operacijos. Ar patenkinta mama rezultatu?
Jazau, nesureagavau, kad jums ir virsu, ir apacia tvarkys. Mano mamai tai tik virsutinius dare, del to ir paleido dar ta pacia diena, ir pilnos narkozes nebuvo.
Jei jus tik kita diena paleis, tai gal ir galesit vairuoti.. Nors mano mama tai ir ant rytojaus dar nekazi kaip jautesi, nes ji labai atsakingai vykde nurodymus kuo ilgiau ledukus laikyti, ir net nakti beveik sedimoje pozoje praleisti (tiesa, melyniu vis tiek nepavyko isvengti, bet cia jau tokia fiziologija), tai miegojo nedaug ir buvo tikrai pavargusi. Vis tik operacija, nors ir nedidele...
Rezultatu ji nebuvo iki galo patenkinta, jai atrode, kad galejo dar daugiau ispjauti, bet mums visiems (t.y visai seimai) atrodo, kad viskas ten gerai. Lyginant su tuo, kas buvo, tai tikrai super. Del to ir as pati jau noriu tos OP
QUOTE(Safaa @ 2014 01 30, 17:02)
Skirtumas akivaizdus. Taciau ir as manau, kad dar daugiau ispjauti galejo. Nors cia gal gydytojas pakomentuoti galetu, idomi jo nuomone butu. Aisku, gal ir nepripazins, kad ne idealiai padare, o gal atvirksciai - korekcija pasiulys..
Mano pacios vokai atrodo taip, kaip pas jus po OP. Ir as svarstau, galbut jau laikas operacijai..
Mano pacios vokai atrodo taip, kaip pas jus po OP. Ir as svarstau, galbut jau laikas operacijai..
jus klaidingai manote.gydytojas visada su pacientu derins ,kiek tuos vokus ispjaut.as manau kad labai gerai atlikta.naturaliai.pas moteri tikrai smarkiai nukrite buvo vokai.jei labai smarkiai atvertu akis,pasikeistu visa isvaizda.klausimas,ar paciente to norejo?pas mane pacia ir buvo tiek nukrite,na biski gal daugiau kaip po op foto.tai as prasiau labai naturaliai pasalinti nereikalingos odos,kad kitam nesimatytu.
QUOTE(tinute84 @ 2014 01 31, 15:46)
Karolis Murauskas O kuo labiau pradejau dometis, zmones raso kad moka pas ji dideliu pinigus, o po operacijos nuskausminamuju neduoda Ka jus apie ji girdejot?
niekada neklausineciau tokiu dalyku,nes tai maziausiai domina .vaistai po op. na skaudes,paprasysi ir duos.
temose tiek prirasyta,paskaitytkit anstesnes,info apstu.beto,jei kazkam kazkas gerai padare,nereiskia ,kad man gerai padarys.kiekviena rizikuoja darydama tokia op.jus pasirasote klinikoje ,kad pretenziju neturesite.visose klinikose