Ko gero kilstelėjus vokus rezultatas galėjo būt geresnis. Aš buvau pas Kaikarį, tai jis man iš karto pasakė, kad vien vokų plastikos nepakaks, teks ir antakius kelt
QUOTE(jugp @ 2014 01 29, 11:43)
Pagaliau prisiduodu.
Skirtumas akivaizdus. Taciau ir as manau, kad dar daugiau ispjauti galejo. Nors cia gal gydytojas pakomentuoti galetu, idomi jo nuomone butu. Aisku, gal ir nepripazins, kad ne idealiai padare, o gal atvirksciai - korekcija pasiulys..
Mano pacios vokai atrodo taip, kaip pas jus po OP. Ir as svarstau, galbut jau laikas operacijai..
Siandien pasidariau sia operacija . Pati operacija truko 50min. Po to valanda pasirelaksavau su ledukais ant akiu. Daktaras liepe namuose saldyti . Man jokiu pleistriuku ant susiutu vietu neklijavo , netgi rytoj jau leido praustis . Siules isims po savaites .
QUOTE(eimė @ 2014 01 30, 18:12)
Siandien pasidariau sia operacija . Pati operacija truko 50min. Po to valanda pasirelaksavau su ledukais ant akiu. Daktaras liepe namuose saldyti . Man jokiu pleistriuku ant susiutu vietu neklijavo , netgi rytoj jau leido praustis . Siules isims po savaites .
Pas ka operavotes?
Kaip keista, kad pleistriuku net neklijavo
QUOTE(Safaa @ 2014 01 30, 19:13)
Ne Lietuvoje ,Islandijoje .
pleistriuku neklijuoja jei ispjauta praktiskai vien oda ir siuleje nera tempimo. O kai reik pjauti daugiau t.y. su raumenuku ar siuleje yra tempimas tada pleistriukai reikalingi nes sutvirtina siule kol ji dar nesugijusi.
QUOTE(Roxima @ 2014 01 31, 09:35)
Gal kuri žinote, ar galima pačiai vairuoti automobilį sekančią dieną po operacijos su pilna narkoze?
Jei nera labai didelio akyciu tynimo manau laisvai galima . Asmeniskai as siandien vairuoti negaleciau , kadangi gan smarkiai istino . Seip galiu pasakyt kad antra diena po operacijos jauciuosi gerai , visuskai neskauda , yra sioks toks tempimas ir viiskas .
QUOTE(Roxima @ 2014 01 31, 09:58)
Man darys apatinių ir viršutinių volų operaciją. Jaučiu, neverta planuoti pačiai po operacijos grįžti namo apie 100km
O galiu paklausti, kiek jums metų ir kaip atrodo tie apatiniai vokai? Nes aš visada maniau, kad ir man reikia, nes visada su maišiukais vaikštau, bet Kaikaris sakė, kad niekas apatinių man nedarys, nes nėra reikalo (aišku, pasikonsultuosiu ir su kitais chirurgais, kad patvirtintų ar paneigtų).
QUOTE(Roxima @ 2014 01 31, 12:51)
Man 49-eri. Maisai paakiuose baisus. Zodziais ir nenupasakosi - reikia pamatyti.
Na, aš nesmarkiai jaunesnė, man 41-eri. bet jau paakiai mane erzina.
O nuotraukos tų paakių negalėtumėt įkelt?