Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

sveikos moterytes smile.gif . Jungiuos ir as su savo beda, matau , kad jau akiu vakai nebetokie , kokie buvo, o dos perteklius ryskus. Esu klaipediete, gal kas rekomenduotumet , pas ka geriau kreiptis, svarstau apie M. Kukanova. Labai bijau , kad gali nepasisekt, na kaip cia nebijosi, jei dariaus ausu korekcija is dvieju kartu, nes pirmas buvo nevenodas, o su akim tai ne juokas. Apie M.Kukanova rodos geri atsiliepmai, bet kaip istikruju?
Atsakyti
Ryžausi ir aš savęs pagrąžinimui. Operacija jau sausio 6d.
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2013 12 18, 01:34)
Ryžausi ir aš savęs pagrąžinimui. Operacija jau sausio 6d.

super kad ryzotes, po operacijos, butinai pasidalinkit ispudziais, nes man tai aktualu, nes drebu kaip zuikis, todel , kad esu is tu zmoniu kad ka bedaryciau niekas man nesiseka doh.gif , bijau kad ir akis neliktu sleivos -kreivos. O jum sekmes ir geru rezultatu 4u.gif . Ir kur ir pas ka darysit?
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2013 12 18, 16:13)
super kad ryzotes, po operacijos, butinai pasidalinkit ispudziais, nes man tai aktualu, nes drebu kaip zuikis, todel , kad esu is tu zmoniu kad ka bedaryciau niekas man nesiseka doh.gif , bijau kad ir akis neliktu sleivos -kreivos. O jum sekmes ir geru rezultatu 4u.gif . Ir kur ir pas ka darysit?

Northway, A. Jankauskas. Kai viskas baigsis, papasakosiu įspūdžius
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. planuoju seniai , bet vis nesiryztu. gal patartumet pas ka kreiptis Kaune ?
Atsakyti
QUOTE(jursima @ 2014 01 20, 21:35)
Sveikos. Jungiuosi ir as prie jusu. planuoju seniai , bet vis nesiryztu. gal patartumet pas ka kreiptis Kaune ?

tik ne pas G.Papečkį!!!!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 01 21, 12:01)
tik ne pas G.Papečkį!!!!!!!!!!!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras, as irgi pagaliau ryzausi siai operacijai.. Darysiuos pas gyd. Kazanaviciu Kaune.
Atsakyti
Gal teko kam nors darytis su siuntimu? Kaip viskas vyksta?
Atsakyti
Pagaliau prisiduodu.
user posted image
Operacija vyko sausio 6d. Per plačiausią vietą išpjovė 1,5cm. Kaip gydytojas pasakojo, išpjovė ne tik odos, bet ir riebaliukų bei raumens. Mano vokai tokie mėsingi, ne kaip kitų žmonių tik oda, guldavo jau ant blakstienų. Vargas būdavo pasidažyti blakstienas, juodi likdavo ir vokai.
Po operacijos pagulėjau 3 val. su ledu ant akių klinikoje, grįžus namo vakare irgi liepė šaldyti, bet su mažais vaikais normaliai pagulėjau gal tik 15 min. Kaip perspėjo, kad pamėlynuos paakiai, tai šito nebuvo. Gal kiek aplink pjūvį ir buvo mėlyna, bet per pleistriukus nesimatė. Pleistriukus ir siūlus nuėmė po savaitės, pjūvio vieta dar buvo šiek tiek raudona ir patinusi, bet ji man pasislepia po voko raukšle.
Dėl rezultatų, tai turiu truputį prie ko prikibti. Man rodos, galėjo dar truputį daugiau išpjauti, nes ties akių viduriu vokai dar apdribę, bet gal mano tokia vokų struktūra, kaip jau rašiau - stori mėsingi vokai, ir nieko čia nebepadarysi. Kaip mano vyras sako "nevaryk dievo į medį", palyginus kokia buvai, tai viskas čia gerai smile.gif
Dar noriu pasigirti, man dalį operacijos kainos kompensavo ligonių kasos.
Atsakyti
Rezultatas geresnis už buvusį, bet, nepyk, ne pats geriausias. Čia tik vokų operacija, ar ir antakius kilstelėjo?
Atsakyti
Čia tik vokų operacija
Atsakyti