Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(aljana @ 2013 07 27, 13:29)
na siaip viksraitis geras chirurgas,nemanau,kad kazka ne taip padarys. nors visiems visko pasitaiko.

as taip ir manau smile.gif tik va norejau pasiklausinet jei kas pas ji daresi pakomentuotu kas kaip smile.gif laukiu nesulaukiu rugsejo 17 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2013 07 28, 11:09)
as taip ir manau  smile.gif  tik va norejau pasiklausinet jei kas pas ji daresi pakomentuotu kas kaip smile.gif laukiu nesulaukiu rugsejo 17  biggrin.gif

po visko aprasykite ispudzius,aktualu man wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 08 01, 15:52)
po visko aprasykite ispudzius,aktualu man wink.gif

butinai thumbup.gif mastau netgi dienorasti (zinoma su nuotraukomis) pasidaryti, jei kas nores galesiu atsiusti (su pasizadejimu neplatinti) smile.gif tik reikes jo palaukt nes koki puse metu ji rasysiu, kad galutinis rezultatas tikrai gerai matytusi smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pasidaryti vokų pakėlimo operacija. Ne dabar, kai sitaip karsta lauke, bet gal koki lapkriti, gruodi....Renku info po truputi. Gal kas darete tokia operacija pas R. Norkų Kaune ? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
Pas Astrauska Kaune? Esu girdejusi geru atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(hanakitty @ 2013 07 28, 08:09)
as taip ir manau  smile.gif  tik va norejau pasiklausinet jei kas pas ji daresi pakomentuotu kas kaip smile.gif laukiu nesulaukiu rugsejo 17  biggrin.gif

As pas Viksraiti dariausi pilna nosies plastika kovo pab, tai nusivyliau, nes iskart maciau operacija buvo padaryta nekruopsciai, randas nelygiai net susiutas. kaip po 6men nuvykau ir isdesciau apie defektus, tai sako nesijaudinkit, vistiek darysim pakartotine ir viska sutvarkysim... ka as zinau! o dar norejau akiu vokus pas ji tvarkytis tuo paciu metu, bet gerai kad persigalvojau.
Sakykit, gal kas pas Vitku akiu vokus daresi,, jis brangiausias, bet sakau gal bent jau vertas to brangumo, nes kiek skaitau, daktarams truksta krupstumo ir delikatumo, juk po galais ne alkunes operuoja, o veida...
Atsakyti
Grožio chirurgijoj gyd.Maslauskas man patiko,tvarkiausi vokus thumbup.gif
Atsakyti
Tvarkiau vokus pries 6men. pas Jankauska,tai esu nepatenkinta.nelygiai siusiuta.randai iki siol matosi.ir voku galejo ir daugiau nupjauti.
Sakykite ar randai turi matytis po 6 men?ir dar kazkos kaip spuogiukas baltas atsirado ir nedingsta:(
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2013 09 30, 17:00)
Tvarkiau vokus pries 6men. pas Jankauska,tai esu nepatenkinta.nelygiai siusiuta.randai iki siol matosi.ir voku galejo ir daugiau nupjauti.
Sakykite ar randai turi matytis po 6 men?ir dar kazkos kaip spuogiukas baltas atsirado ir nedingsta:(

mini balta juostele per voko rauklse,kurios paprastai niekas nemato,tik pati uzmerkusi aki.o padazius seleliu,ar pidros dedant isvis nesimato

man tvarke kaikaris
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2013 09 30, 17:00)

Sakykite ar randai turi matytis po 6 men?

man niekas nesimate, o o metu net ir tos baltos juosteles, gyvenime dabar niekas nepasakytu, kad kazka dariausi
Atsakyti
Man nepasiseke.Teks dar karta eiti operuotis,tik pas kita gyd.
Atsakyti
vasari iu pora savaiciu atostogu,tai jas greiciausia pasvesiu siai operacijai.labiausiai neramina,kad viskas graziai sugytu, nes kai prisiskaiciau cia visokiu negerumu, tai baisu pasidare biggrin.gif
Atsakyti