Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

As buvau pas Maslauska konsultacijoje. Sake, kad vien vokus operuoti ne labai tikslinga, nes rezultatai bus trumpalaikiai, porai metu. Reikia ir antakius kelti. Bet cia jau butu rimta operacija su narkoze ir didelem melynem po akimis. Reiktu bent pora savaiciu i zmones neiti. Tai nusprendziau nesidaryti nieko. Bus gerai ir taip, manau man dar anksti tokiom rimtom operacijom ir nera man ten taip blogai kolkas.
Bet gydytojas visai patiko, jokio ikalbinejimo nebuvo, isdeste viska pakankamai detaliai ir paprastai. Paaiskino kokiu rezultatu galiu tiketis ir kokios rizikos bei pasaliniai poveikiai gali buti.
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2013 04 09, 21:38)
As buvau pas Maslauska konsultacijoje. Sake, kad vien vokus operuoti ne labai tikslinga, nes rezultatai bus trumpalaikiai, porai metu. Reikia ir antakius kelti. Bet cia jau butu rimta operacija su narkoze ir didelem melynem po akimis. Reiktu bent pora savaiciu i zmones neiti. Tai nusprendziau nesidaryti nieko. Bus gerai ir taip, manau man dar anksti tokiom rimtom operacijom ir nera man ten taip blogai kolkas.
Bet gydytojas visai patiko, jokio ikalbinejimo nebuvo, isdeste viska pakankamai detaliai ir paprastai. Paaiskino kokiu rezultatu galiu tiketis ir kokios rizikos bei pasaliniai poveikiai gali buti.

Hm. Nu as antakiu ne per kur nenoriu keltis, jie pas mane ir taip aukstai.
Tebunie ir keliu metu rezultatas, bet bendrines nejautros as tikrai nenoriu.
Susigundziau sia operacija vien tode, kad galima tik su nuskausminamu sutvarkyti. Nors bedele pas save jau pora metu matau, bet atbaidydavo narkoze.
Atsakyti
Kita sestadieni eisiu pas Jankuna paskinsultuot, nes man patogiausia.
Jei turit kokiu geru/blogu atsiliepimu, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 04 10, 09:19)
Hm. Nu as antakiu ne per kur nenoriu keltis, jie pas mane ir taip aukstai.
Tebunie ir keliu metu rezultatas, bet bendrines nejautros as tikrai nenoriu.
Susigundziau sia operacija vien tode, kad galima tik su nuskausminamu sutvarkyti. Nors bedele pas save jau pora metu matau, bet atbaidydavo narkoze.

Na, jei antakiai ir taip aukstai, tai manau ju kelti nesiulys. Skirtingi sprendimo budai skirtingiems veido tipams smile.gif. Jei yra problema tai manau bent jau pasikonsultuoti nueiti verta.
Atsakyti
Del randu sugijimo labai daug kas priklauso nuo organizmo, amzius cia niekuo detas. Pazistu pora zmoniu, kuriems buvo darytos operacijos. Vienas is ju vyras 40metu, kuri operavo uzsienyje, tai po keliu metu virsutiniai vokai vel griuva. O kai nustebes pakelia antakius, aiskiausiai matosi randai. Kita- moteris apie 70 metu, jai operacija buvo daryta apatiniam vokui, nera jokios zymes, jokio randelio, lyg nieko nebutu buve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprantama: 10 balandžio 2013 - 18:13
QUOTE(Suprantama @ 2013 04 10, 19:12)
Del randu sugijimo labai daug kas priklauso nuo organizmo, amzius cia niekuo detas. Pazistu pora zmoniu, kuriems buvo darytos operacijos. Vienas is ju vyras 40metu, kuri operavo uzsienyje, tai po keliu metu virsutiniai vokai vel griuva. O kai nustebes pakelia antakius, aiskiausiai matosi randai. Kita- moteris apie 70 metu, jai operacija buvo daryta apatiniam vokui, nera jokios zymes, jokio randelio, lyg nieko nebutu buve.

Sakykit,o kaip paaiškintumėt tokią situaciją: po operacijos eina trečias mėnuo,vienos akies randelio jau praktiškai nematyti,o kitos matosi storas, kreivas?
Atsakyti
QUOTE(lis @ 2013 04 11, 21:26)
Sakykit,o kaip paaiškintumėt tokią situaciją: po operacijos eina trečias mėnuo,vienos akies randelio jau praktiškai nematyti,o kitos matosi  storas, kreivas?

Persasi mintis, kad kazkas padaryta negerai, nekokybiskai. Bet gal yra ir koks protingas medicininis paaiskinimas, neisivaizduoju. As taip pat turiu po pjuvi, bet ant pedu. Ant vienos pedos plonytis, mazutis randas, ant kitos storas ir negrazus. Pjuviai identiskose vietose.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 20, 16:37)

Aylin, matau, kad džiaugiatės Grigonyte, bet nuėjusi palyginau kainas, tai pas ją tris kartus brangiau, nei tarkim Nordway klinikoj.. unsure.gif Bandysiu ir aš pas Jankūną konsultacijai nueiti, paskaičiau lyg kitos pas jį dariusios mergaitės patenkintos..

Man dar tokia problema - neseniai voke atsirado guziukas va šieip sau, neskauda man jo, bet toks jausmas kad nervas išėjo, nes jeigu jį paspaudžiu taip lyg gilyn, tai nervas akies tvinkčiot pradeda ir raibuliuoja vaizdas juodai.. Na nesitikiu, kad bus kas su panašia problema, čia tik aš tokia nelaimėlė, bet tikiuosi nieko rimto ir galės daktaras sutvarkyt, nors širdis kužda, kad bus koks nervas ie nieko dėl jo neoperuos..
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 04 12, 04:12)
Bandysiu ir aš pas Jankūną konsultacijai nueiti, paskaičiau lyg kitos pas jį dariusios mergaitės patenkintos..

Ar buvote pas Jankūna?
Aš jau kalbėjausi su juo ir jis mane įkalbėjo neskubėti su OP. Neva vokai dar nenukritė ant blakstienų ir dar tolokai iki to, tad geriau kuo ilgiau ištempt be OP.
Parinko jis man kitą būdą, kad bent kiek laimingesnė būčiau.
Nu žiūrėsiu. Jei vistiek susišvies- tai rugpjūtį grįžus į lt, pasidarysiu operaciją.
Atsakyti
o koks kitas būdas, labai įdomu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nester @ 2013 04 20, 19:22)
o koks kitas būdas, labai įdomu g.gif  4u.gif

Na mano atveju rekomendavo 3-ju injekciju kursą kaktos srityje, ko pasekoj šiek tiek pasikels antakiu kraščiukai ir automatiškai pakils vokas.
Nors jis man sakė, kad po šiandienos injekcijos rezultatus pamatysiu po 2 sav, tačiau aš jau dabar matau skirtuma- ir jis man patinka.
Galbūt ištiesų pas mane dar nėra bėdos, kad padeda šis būdas.

O šiaip, nenuneigė, kad vėliau OP reikės. Bet geriau ją nutolinti.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 04 20, 19:30)
Na mano atveju rekomendavo 3-ju injekciju kursą kaktos srityje, ko pasekoj šiek tiek pasikels antakiu kraščiukai ir automatiškai pakils vokas.
Nors jis man sakė, kad po šiandienos injekcijos rezultatus pamatysiu po 2 sav, tačiau aš jau dabar matau skirtuma- ir jis man patinka.
Galbūt ištiesų pas mane dar nėra bėdos, kad padeda šis būdas.

O šiaip, nenuneigė, kad vėliau OP reikės. Bet geriau ją nutolinti.

o konkrečiai ką jums suleido?
Atsakyti