Įkraunama...
Įkraunama...

Plastinė vokų operacija

QUOTE(NomedaPar @ 2013 03 21, 15:12)
As nesuprantu, negi sunku operuoti taip kaip reikia,

sunku, nes ta dar moketi reikia ax.gif
Atsakyti
Na, bet reikia suprasti, kad veidas, tai ne molis, negali perdaryti...gal vienoj aky rauksle vienaip gijo, kitoj kitaip, gal susidare daugiau jungiamojo audinio vienam pjuvy, ir kitoks randas jau gaunasi...ne taip paprasta cia...negali niekas numatyti, kaip tas randas tiksliai formuosis...o del randu, tai, manau, kuo vyresniam amziuj operacija daryta, tuo daugiau jis matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 23 kovo 2013 - 14:28
Bet sita OP nera amzina. Visur pabreziama, kad efektas - apie 10 metu.
Tai is emsmes veliau kartojant, randukai tik ryskesni liks
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 23, 14:27)
Na, bet reikia suprasti, kad veidas, tai ne molis, negali perdaryti...gal vienoj aky rauksle vienaip gijo, kitoj kitaip, gal susidare daugiau jungiamojo audinio vienam pjuvy, ir kitoks randas jau gaunasi...ne taip paprasta cia...negali niekas numatyti, kaip tas randas tiksliai formuosis...o del randu, tai, manau, kuo vyresniam amziuj operacija daryta, tuo daugiau jis matosi...

mano atveju traukiant iš vieno voko siūlą man labai skaudėjo. o jeigu skaudėjo-vadinas jį lupte lupo. ir ką-būtent tas randas šiek tiek prasivėrė ir iškart man buvo aišku,kad randas gražiai nesugis. taip kad metai čia nei prie ko. o tarp kitko netgi skaičiau, kad vyresniam žmogui geriau randai gyja nei jaunam.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 23, 14:42)
Bet sita OP nera amzina. Visur pabreziama, kad efektas - apie 10 metu.

na taip, juk žmogus ir toliau sensta, vėl susidaro odos perteklius ar virš voko riebalų sąnkaupos.
neseniai nusipirkau knygą apie plastikos chirurgiją,apie visokius užpildus,injekcijas ir kt. gal kam įdomu.

user posted image
Anotacija
Ši knyga suteikia svarbiausią informaciją ieškantiems grožio ir jaunystės šaltinio, padeda žmogui, neturinčiam mediko išsilavinimo, atsakyti sau į klausimą: operuotis ar ne? Tai žinynas, kuriame apžvelgtos galimybės patobulinti kiekvieną kūno dalį, nurodant alternatyvius sprendimus, kad skaitytojas galėtų lengviau pasirinkti jam tinkamą išeitį. Autorės surinkta informacija ir pateiktos iliustracijos aiškiai ir suprantamai atskleidžia plastinių operacijų eigą, suteikia žinių, kaip pasiruošti operacijai ir prisižiūrėti sveikstant po operacijos.
Atsakyti
Šią operaciją man darė su vietine nejautra,tai viską jaučiau kaip tai vyko.O mano atveju op vyko skubiai,nagrabiai,jokios plastikos.Traumatologinio chirurgo darbas,jei dar ne blogiau.Tik prilėkė brukš.Jau tada norėjosi lip nuo op stalo.Ir susiuta kažkaip nenormaliai buvo,vienoj vietoj kažkoks didelis dygsnys,kitoj vietoj sutraukta.Tai taip ir liko.O kai siulus ištraukė ir man truputį vienoj vietoj prasižiojo,tai net nieko nesakį.Tik namuose pamačiau.Bet patirties neturiu,tai galvoju gal čia nieko tokio.
Aišku priklauso ir nuo pačio žmogaus organizmo,kaip tie randai gis.Bet tikrai labai daug ir nuo chirurgo darbo.Man labai truko kruopštumo,atidumo,profesionalumo.
Atsakyti
Tai man isvis viena siule prasiziojo, po siulo istraukimo , ant rytojaus. Nuvaziavau, užklijavo pleistra,nebesiuvo, toj vietoj randas buvo lygesnis, bet ilgiau pastebimas...as vistiek manau, kad cia tik mums taip atrodo, kad viskas privalo buti ciki piki, realiai taip nebuna... g.gif
aisku, ir nuo zmogaus kruopstumo daug priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 23, 17:11)
Tai man isvis viena siule prasiziojo, po siulo istraukimo , ant rytojaus. Nuvaziavau, užklijavo pleistra,nebesiuvo, toj vietoj randas buvo lygesnis, bet ilgiau pastebimas...as vistiek manau, kad cia tik mums taip atrodo, kad viskas privalo buti ciki piki, realiai taip nebuna... g.gif

Manau visų pirma tai priklauso nuo kruopštumo.Ypač tokiose subtiliose operacijose kur kiekvienas milimetras reiškia.
Atsakyti
Sveikutes. Man 48-eri, ir esu potenciali plastikos chirurgu kliente, ypac veido rekonstrukcijos. Suprantama, kad jaunystes nesugrazins jokios operacijos, bet kai pradedi bijoti pazvelgti i save veidrodyje - darosi liudna. Esu genetiskai paveldejusi apatiniu voku riebalines isvarzas, o metams begant jos tiesiog tapo didziuliais maisais po akimis. Kosmetologe ikalbineja pasiryzti plastinei operacijai, o as labai bijau. Gal galite kuri pasidalinti savo patirtimi del sios operacijos? Daugiausiai informacijos sioje temoje randu apie virsutiniu voku plastines operacijas, o kaip su apatiniu? Busiu dekinga uz patarimus aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar neprasausiu virsutiniu voku OP pasirinkdama Maslauska?
Atsakyti
QUOTE(Onomotopėja @ 2013 03 23, 16:11)

buna buna. pas mane viena akis kuo graziausiai patvarkyta-rando jau dabar praktiskai nesimato, jis odos rauksleje, tarsi susiliejes su oda. o kita akis, kur siulas buvo lupte isluptas iki rando prasiverimo- sugijes randas visai kitoks. plius jis padarytas ne odos rauksleje kaip priklauso, o virs jos. jeigu gydytojas nedirbtu taip atsainiai, atmestinai-tai akis vienodai padarytu. o jeigu nesugeba zmoniskai dirbt, tai tegul zmoniu nebjauroja ir lipdo vien tik papus, ten daug kruopstumo matyt nereikia-brukst pjuvi po krutim, susiuvai ir paleidai... kalbu apie Papečki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 29 kovo 2013 - 11:37
O gal kuri operavotes pas Jankuna?
Labai jau nenoriai dalinates informacija ax.gif 4u.gif
Atsakyti