tai kad čia kaip ir privaloma-kas pirmas namie, tas ir valgyt pagamina. Joks čia ne pamaloninimas
Pas mus seimoje nera privalomu dalyku

tai kad čia kaip ir privaloma-kas pirmas namie, tas ir valgyt pagamina. Joks čia ne pamaloninimas
Pas mus seimoje nera privalomu dalyku
O ir sitas kas pirmas namie negalioja, nes as visuomet iseinu pirma ir gryztu veliausiai, toks jau mano darbas, bet nei jis privalo man ruosti maista nei as jam
Tiesiog malonumas yra tai, kad zmogus pagamina tai ka tu labiausiai megsti, arba tai, kad mano vyras vakare nevalgo, ir vakarienes jau nesitiki, nes namo vaziuoji 20 val, o gryzus randi vakariene... Tai yra malonu kai del taves stengiasi, nors ir neprivalo....
mat kaip. o aš pasiusčiau, jei grįžus vėliau nerasčiau valgyt.
O aš nelabai suprantu, ko čia taip fiksuojamasi ant tų apatinių/naktinių?
Jei šeimoje problemos, tai jau tikrai ne dėl to, kokius triusikus kuris nešioja. Šitie išoriniai, lengvai pakeičiami ir pataisomi dalykai, iš tikro maskuoja tikrąsias poros santykių problemas. Ir apie jas reikia iš tikro galvot, o ne apie tai, kurią nuogos šiknos pusę šįvakar parodyti
![]()
Nežinau, kokiais nėriniais jūs ten savo vyrus iki santuokos viliojot, bet maniškiui aš labai seksuali buvau ir su jo maike miegodama
Na pagal viska, visu rusiu patinai, instinktyviai stengiasia apvaisinti kuo daugiau pateleliu, nes taip uztikrina savo rusies islikima.
taciau visi mes ziurime i kitas moteris ir net jeigu vyras visomis keturiomis ginasi, kad jis neziuri i kitas, tai nereiskia, kad kartais, paslapcia, nepasvajoja apie seksa su kita,
Bet kodėl vyrams nereikia tiek daug pastangų įdėti, kad santykiuose kuriuos jau turi neblėstų aistra, kad sugebėtų nuolat savo moterį regėtį taip, kaip mato ir kitas?
P.S. gal mane prieš vestuves tiek klausimų užplūdo. Bandau suprasti (nors turbūt labai sunku) laimingos poros paslaptį - "Kaip turi būti, kad nebūtų"