Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

QUOTE(Rykute @ 2013 01 02, 23:53)
Na as kompleksu kaip ir neturiu, bet nematau nieko bloga jei stengiesi del savo mylimo vyro    4u.gif  Taip pat stengiuosi del savo mylimo vaiko ir stengiuosi del saves  biggrin.gif 
Ir bent jau mano vyras stengiasi del manes  tongue.gif

Šaunu, tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi už jūsų šeimą.
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 03, 10:14)
Šaunu, tikrai nuoširdžiai džiaugiuosi už jūsų šeimą.

Aciu smile.gif As cia ne pasigirti atejau, o tiesiog norejau pasakyti, kad jei stengiesi del mylimo zmogaus tai nebutinai turi buti kompleksuotas ar dar kokia biggrin.gif Manau kiekvienam malonu kai kas nors stengiasi, o tai nelieka neivertinta. Taip kiekviena diena striptizo nesoksi ir skaniausiu pyragu nekepsi, bet rutinai isibegejus save ir antra puse pamaloninti reikia 4u.gif
Atsakyti
O man įdomu, nuo kada gražūs apatiniai, naktiniai, tvarkinga išvaizda yra STENGIMASIS? Argi tai neturėtų būti natūralu? Dėl savęs? Kas čia per stengimasis apsimaut gražius triusikus, atsiprašant. O kai nesistengiat tai kaip, su pantalonais vaikštot?
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 02, 21:53)
Na as kompleksu kaip ir neturiu, bet nematau nieko bloga jei stengiesi del savo mylimo vyro    4u.gif  Taip pat stengiuosi del savo mylimo vaiko ir stengiuosi del saves  biggrin.gif 
Ir bent jau mano vyras stengiasi del manes  tongue.gif

bet cia labai svarbi salyga, nemanot? visu pirma del saves stengtis, visu antra - matote, kad vyras nedrybso....

o siaip moterism primenatamos prievoles - klounizmai. sakau, paziurekit, i skyrybu skaiciu. ir kas is to moteru stengimosi...visos jos vertes per galva su zvakem ir apatiniais...jei antroji puse - riogso, NIEKO nebus....
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2013 01 03, 07:35)
bet rutinai isibegejus save ir antra puse pamaloninti reikia  4u.gif

bet kodel tas pamaloninimas uz kraunamas moteriai kaip prievole, kad ji pirma,neva zidinio kurstytoja, turi viska daryti. noreti gaivinti santykius, noreti stengtis, kai antra puse "nuolat perdau pavargusi, perdaug nesusipratusi..." o tu moterie, nuolat susiprask, nuolat buk ijugtam vezime...o jei kada tave depresija puls, tai ate, taves tokios vyrui jau nereik....
Atsakyti
Cia turbut Montekristai pritarsiu, kodel po vedybu apsirengt suknel,reiskiasi stengtis,pasidazyt,susisukuot graziau irgi stengtis?bet kol santykiu pradzia buvo,tia naturalu viskas,pasitempus moteris ;D

Given444, akivaizdu labai jau vyrais nusivylus..
Atsakyti
apsileidžia moterys, o gal tiesiog vaidino iki vedybų. po to purkštauja, kaip vyras ilgisi tos, tvarkingosios, sexualiosios.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 02, 23:15)
Lyg skaicia, kad jau issiaiskinote del tos sms ir jis net ja parode jums  g.gif  Taip pat rasete, kad issikalbejote su vyru,kad jam truksta demesio, kadangi jis jums rode demesi, o jus pavargusi buvote??? Ar as kazka maisau  blush2.gif
Jei jis keicia rubus ir perka kvepalus, kodel jus to paties nedarot ???  biggrin.gif

taip rode demesi tuo kartu kai i kampa ispaudziau vake issikalbejom,,,o va praejo kelios savaites ir vel tas pats saltis,ta sms taip parode jis man bet man istrigo tas faktas ,kad ilgai nenorejo apie ja kalbeti,o koks skirtumas juk ji tik bendradarbio,bet kodel tos naujoves isvaizdoje,,,vel saltis....zinoma,kad perku brangius kvepalus,rubus,bet to nieks nesureiksmina,nes visada taip dariau.
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2013 01 03, 09:35)
Aciu smile.gif As cia ne pasigirti atejau, o tiesiog norejau pasakyti, kad jei stengiesi del mylimo zmogaus tai nebutinai turi buti kompleksuotas ar dar kokia  biggrin.gif  Manau kiekvienam malonu kai kas nors stengiasi, o tai nelieka neivertinta. Taip kiekviena diena striptizo nesoksi ir skaniausiu pyragu nekepsi, bet rutinai isibegejus save ir antra puse pamaloninti reikia  4u.gif

o kaip jusu vyras jus pamalonina? smile.gif
Atsakyti
O aš nelabai suprantu, ko čia taip fiksuojamasi ant tų apatinių/naktinių? mastau.gif Jei šeimoje problemos, tai jau tikrai ne dėl to, kokius triusikus kuris nešioja. Šitie išoriniai, lengvai pakeičiami ir pataisomi dalykai, iš tikro maskuoja tikrąsias poros santykių problemas. Ir apie jas reikia iš tikro galvot, o ne apie tai, kurią nuogos šiknos pusę šįvakar parodyti rolleyes.gif

Nežinau, kokiais nėriniais jūs ten savo vyrus iki santuokos viliojot, bet maniškiui aš labai seksuali buvau ir su jo maike miegodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 15:33)

Nežinau, kokiais nėriniais jūs ten savo vyrus iki santuokos viliojot, bet maniškiui aš labai seksuali buvau ir su jo maike miegodama biggrin.gif

tai kodel Jus iskraipot viska biggrin.gif
Tai nebutinai pukeliais pasidabinus lakstyti, daznai apsileidzia bendroj visumoj.Buve apatiniai,keiciami baisiais. Cia as daugiau apie tai. Vyras nori tureti ta ka vede. Na laukiais,pagimde..paskui jau galima vel nebe palapines nesiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 03, 11:49)
bet cia labai svarbi salyga, nemanot? visu pirma del saves stengtis, visu antra - matote, kad vyras nedrybso....

Papildyta:

Kartais drybsi ir ziuri televizoriu, kartais as drybsau ir geriu alu biggrin.gif As tiesiog niekada nesureiksminu tokiu dalyku, jei man kas nepatinka as ir pasidarau, kad patiktu, jei jam kas nepatinka tai eina ir daro, kad butu geriau. Jei nemokam ar nesugebam tai pasigelbejam vienas kitam 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 03, 12:41)
taip rode demesi tuo kartu kai i kampa ispaudziau vake issikalbejom,,,o va praejo kelios savaites ir vel tas pats saltis,ta sms taip parode jis man bet man istrigo tas faktas ,kad ilgai nenorejo apie ja kalbeti,o koks skirtumas juk ji tik bendradarbio,bet kodel tos naujoves isvaizdoje,,,vel saltis....zinoma,kad perku brangius kvepalus,rubus,bet to nieks nesureiksmina,nes visada taip dariau.
Papildyta:

o kaip jusu vyras jus pamalonina? smile.gif

As kartais nesuprantu jusu moteru, pirmiausiai sako koks blogas vyras, nesiskuta, nesistengia, apsileido ir t,t, Kai vyras pradejo skustis, rupintis savim tai jau vel blogai biggrin.gif 4u.gif Tai ko mes norim ? O ar pagyret ji uz pastangas buti graziam ???? Pasakete komplimenta ???

p.s. pamalonina tai pvz. gryzus is darbo randu vakariene garuojancia. Kadangi dirbau per Naujus ir gryzau tik vakare namo viskas buvo paruosta musu kukliam stalui (misraine, silkute ir viskas ka as labai megstu). Taip pat ryte kavos i lova gaunu, geliu i darba atnesa ir t.t....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 15:33)
O aš nelabai suprantu, ko čia taip fiksuojamasi ant tų apatinių/naktinių? mastau.gif Jei šeimoje problemos, tai jau tikrai ne dėl to, kokius triusikus kuris nešioja. Šitie išoriniai, lengvai pakeičiami ir pataisomi dalykai, iš tikro maskuoja tikrąsias poros santykių problemas. Ir apie jas reikia iš tikro galvot, o ne apie tai, kurią nuogos šiknos pusę šįvakar parodyti rolleyes.gif

Buvo pamineta, kad vyras paprase apsirengti grazesnius apatinius tai ir pasikabino sita raze, bet manau labiau kaip pavizdys, o ne tiesiogine prasme toliau naudojamas cia.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2013 01 03, 15:37)

p.s. pamalonina tai pvz. gryzus is darbo randu vakariene garuojancia. Kadangi dirbau per Naujus ir gryzau tik vakare namo viskas buvo paruosta musu kukliam stalui (misraine, silkute ir viskas ka as labai megstu). Taip pat ryte kavos i lova gaunu, geliu i darba atnesa ir t.t....
Papildyta:

tai kad čia kaip ir privaloma-kas pirmas namie, tas ir valgyt pagamina. Joks čia ne pamaloninimas
Atsakyti
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 03, 08:55)
Cia turbut Montekristai pritarsiu, kodel po vedybu apsirengt suknel,reiskiasi stengtis,pasidazyt,susisukuot graziau irgi stengtis?bet kol santykiu pradzia buvo,tia naturalu viskas,pasitempus moteris ;D

Given444, akivaizdu labai jau vyrais nusivylus..

as irgi manau kad naturalu turi buti noreti atrodyti sex, bet kad patogumas ima auksciau visko, ir nemanau kad jei stringai nesiprausti kurie nuolat sukelia infekcijas, ar aukstakulniai 24val per para-kurie iskreipia pirsto kaula ir siaip sukelia varikozes....moterys - isvis industrijos aukos. dauguma ortopedu nerekomenduos aukstakulniu, patys zino, su kokiom pasekmem ateina moterys pas juos, o ir dauguma ginekolou yra pries stringus.
kitais zodziais tariant, seksualumas su aukstakulniais ir apatiniais neturi nieko bendro...

ir ne, liute, nesu as vyrais nusivylus tongue.gif jie mano geriausi draugai nuo vaikystes, vyriskoj kompanijoj augau,nepatinka stuobriai, tinginiai, ir stereotipai, metami moteriai is visuomenes, o jus labai tuos balsus visuomenes paantrinant, suskardinat...prisidedat prie moteru luosinimo....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 12:33)

va ka noriu pasakyt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti