QUOTE(given444 @ 2013 01 03, 11:49)
bet cia labai svarbi salyga, nemanot? visu pirma del saves stengtis, visu antra - matote, kad vyras nedrybso....
Papildyta:
Kartais drybsi ir ziuri televizoriu, kartais as drybsau ir geriu alu
As tiesiog niekada nesureiksminu tokiu dalyku, jei man kas nepatinka as ir pasidarau, kad patiktu, jei jam kas nepatinka tai eina ir daro, kad butu geriau. Jei nemokam ar nesugebam tai pasigelbejam vienas kitam
Papildyta:
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 03, 12:41)
taip rode demesi tuo kartu kai i kampa ispaudziau vake issikalbejom,,,o va praejo kelios savaites ir vel tas pats saltis,ta sms taip parode jis man bet man istrigo tas faktas ,kad ilgai nenorejo apie ja kalbeti,o koks skirtumas juk ji tik bendradarbio,bet kodel tos naujoves isvaizdoje,,,vel saltis....zinoma,kad perku brangius kvepalus,rubus,bet to nieks nesureiksmina,nes visada taip dariau.
Papildyta:
o kaip jusu vyras jus pamalonina?
As kartais nesuprantu jusu moteru, pirmiausiai sako koks blogas vyras, nesiskuta, nesistengia, apsileido ir t,t, Kai vyras pradejo skustis, rupintis savim tai jau vel blogai
Tai ko mes norim ? O ar pagyret ji uz pastangas buti graziam ???? Pasakete komplimenta ???
p.s. pamalonina tai pvz. gryzus is darbo randu vakariene garuojancia. Kadangi dirbau per Naujus ir gryzau tik vakare namo viskas buvo paruosta musu kukliam stalui (misraine, silkute ir viskas ka as labai megstu). Taip pat ryte kavos i lova gaunu, geliu i darba atnesa ir t.t....
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 03, 15:33)
O aš nelabai suprantu, ko čia taip fiksuojamasi ant tų apatinių/naktinių?
Jei šeimoje problemos, tai jau tikrai ne dėl to, kokius triusikus kuris nešioja. Šitie išoriniai, lengvai pakeičiami ir pataisomi dalykai, iš tikro maskuoja tikrąsias poros santykių problemas. Ir apie jas reikia iš tikro galvot, o ne apie tai, kurią nuogos šiknos pusę šįvakar parodyti
Nežinau, kokiais nėriniais jūs ten savo vyrus iki santuokos viliojot, bet maniškiui aš labai seksuali buvau ir su jo maike miegodama
Buvo pamineta, kad vyras paprase apsirengti grazesnius apatinius tai ir pasikabino sita raze, bet manau labiau kaip pavizdys, o ne tiesiogine prasme toliau naudojamas cia.