tirai priatariu jums abiem,mergaites
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 02, 15:36)
Tai po 10m pragyventu, tai ir nenustebinsi taip paprastai. Bet islikti patrauklia ir geidziama vis tiek reikia. 2 diena pridziuves mamos pienas ant maikes,dar nei vienam vyrui gesimo nesuzadino.. bet ir tiketis,kad vyras neziures ir jam nebus grazu nauja,grazi neuzkariauta moteris keista:)
Taip tikrai, prisižiūrėti reikia, juk normali moteris ir nevaikščios apstirusi, bet kasdien sukti galvą kaip aš čia jam atrodysiu, oj ar dar nepabodau tokia, o gal.... kaip čia nustebinus...ne gyvenimas. Reikia būti savimi. Vyrai tikrai kasdien nesuka galvos kaip nustebinti savo moterį.
O kad nežiūrės niekas ir nesitiki, juk ir pačios akis paganom ir norom nenorom vertinam svetimus vyrus. Bet ganyti akis ir mintis yra viena, o neištikimybė jau kas kita. Čia mano nuomone
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 01, 11:34)
Kitaip tariant, vyras sau turėtų taikyti tuos pačius standartus. Ir prieš prašydamas savo moters demonstruoti naujus apatinius ir atgaivinti senus gerus laikus, pirmiausia jis turėtų atidžiai pasižiūrėti į save ir sąžiningai pasakyti sau, ar tikrai buitis ir rutina atėjo tik todėl, kad vaikai atsirado
ka ir norejau pasakyti....
VytautaiST, kodel manai kad moteris PIRMA turi noreti kazka zadinti, staipytis apatiniais pries knarkianti ar drybsanti vyra? pilni zurnalai moterims kaip kurstyti, zadinti....nes vyrai tai invalidai to PIRMI...nesugeba. aisku, prasideda zaidimas kas kuri....bet jau tikrai nusibodo kai viskas kariame ant moteru
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2013 01 01, 15:42)
Šiaip, jei vyro pageidavimas, kad jo moteris gražiai atrodytų yra sutinkamas priešiškai, tai arba vyras xujovas, arba prašyti nemoka. Reta kuri moteris atsisakys puoštis vien iš principo. Šiuo atveju vyras pasikeitė (moters akimis žiūrint) ir pasikeitė ne į gera.
taikliai taikliai
keista,kad vyru nuomones cia mazai,kurios labiausiai isklausyti norejau,,tikrai ka reiskia kai vyro iprociai pasikeicia,atsiranda vakarine sms kuri nuslepema nuo manes,na galbut as ja labai sureiksminau,bet tas brangiu kvepalu pirkimas sau,garderobui didelis demesys,nors anksciau kai sakydavau,kad laikas keisti drabuzius ,sakydavo ai man gerai...nezinau atrodo praso demesio bandau ji rodyti tikrai dabar nuo spalio menesio ziauriai daug,tada jo demesys dingo,pats maziau preina,apkabina,pabuciuoja,,,as nebesuprantu tu vyru logikos,aisku lovoje jokiu nauju fintu neatsirado,yra aistringas,bet diena saltas kaip ledas,nors einu pati lendu i akis,galbut reikejo palikti viskas kaip yra,nes dabar jauciuosi taip lyg man vienai tu santikiu reiketu,,,sakyciau neberupiu,bet ziauriai pavydi,net jei baliuje su kuo pasikalbu is vyriskos puses,o ka jau kalbeti apie soki,su svetimu,,,nesuprantu as jo
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 01, 20:07)
Kad ir kaip sunku pripažinti, bet daug tiesos ne visada ir mes pasitengiame ar ne tiesa mielosios
ne, tikrai ne tiesa. pas mane baisulinis pyktis, kad moterys kaip tik viska daro, visus namus kampus laiko, ir meiluze geriausia turi buti, ir nuolat gundyti net suprask su 40 laipsniu temp, ir viska kurstyk,l ir poklabius PRADEK PIRMA, irvakarienes ruosk, ir zvakes uzdek....ir ka pagelbsti???? ne velnio. nes jei ANTROJI PUSE (su pilvu alaus ar be) nesistengia, arba mano, kad tik moteris turi strypciot kaip klounas, tai ir nafik viskas. zpiurekit i skyrybu skaiciu. manau, buvo ir zvakiu ir apatiniu koncerto iki to, ir vistiek,....liepto galas.
metas slunkiams vyrams irgi nemanyti, kad moteris tai visad prie ju sono bus, tipo, ereliai -sumedziojo, tai jau moteris ir alps del tokio vyro-muro, kuris net dorai pinigu seimon neparnesa, pats nesportuoja, raumenu neturi, o is moters kazi ko reikalauja....
Papildyta:
migliuuke, tikrai pas tavo vyra - aistra, susizavejimas kazkuo nauju, TIKRAI. tik noriu nuraminti - susizavejimai, aistros praeina...vot cia tai TIKRAI.
Papildyta:
QUOTE(*liūtė* @ 2013 01 02, 12:32)
TAI IR VYRAS RENKASI KAS JAM PATOGIAU, kita moteri,kuri stengiasi, elementaru
meiluze visad atrodo kad stengiasi, ar tau 16ka kad taip mastai, ar 13ka???? ji nepavargus, nera bendros buities. o tiksliau, ji ir nuvarsta, ir serga, bet i trumpus pasimatymus ateina pasitempus. ir visa pasaka. o kokia ji buna likusias 9valandas - meiluziui neidomu.
mastykit ka rasot.
QUOTE(VytautasSt @ 2013 01 01, 22:57)
O kodel ne nuo triusiku? Ir kodel taisyt? kaikada santykiai normalus, tik norisi paivairint, kol amzius leidzia reikia megautis, pasensi ir nereikes jokiu triusiku.
Yra vaiku kuriem ivedinek neivedinejes grafiko, nieko nepakeisi, lygiai taip kai vaikas hiper aktyvus, o tu noresi, kad jis flegma butu, bet neperdarysi.
Nereikia dergt vyru, nes jau uzknisot mielos moterys savo verkslenimais toks anoks ir t.t. ne visi vyrai uzsiaugina pilvus, ne visi neprisiziuri, bet deja daugelis kencia butent nuo va tokiu ignoravimu, kai net apatiniu uzsidet nesugebama reikalas traktuojamas mazdaug taip, istekejau viskas reiskia padariau savo vyra be galo laiminga ir jis turi nugyvent visa gyvenima su ta mintim, kad jam be galo pasiseke, o jo poreikiai? Kokie nafik poreikiai tegu dziaugias, kad as salia to jam turi uztekt
Yra vaiku kuriem ivedinek neivedinejes grafiko, nieko nepakeisi, lygiai taip kai vaikas hiper aktyvus, o tu noresi, kad jis flegma butu, bet neperdarysi.
Nereikia dergt vyru, nes jau uzknisot mielos moterys savo verkslenimais toks anoks ir t.t. ne visi vyrai uzsiaugina pilvus, ne visi neprisiziuri, bet deja daugelis kencia butent nuo va tokiu ignoravimu, kai net apatiniu uzsidet nesugebama reikalas traktuojamas mazdaug taip, istekejau viskas reiskia padariau savo vyra be galo laiminga ir jis turi nugyvent visa gyvenima su ta mintim, kad jam be galo pasiseke, o jo poreikiai? Kokie nafik poreikiai tegu dziaugias, kad as salia to jam turi uztekt
Tai jei santykiai normalūs, tai kame problema? Jei moteris atsisako užsidėti vyro padovanotus apatinius ar atsisako malonumo pakeisti turimus naujais, geresniais ir gražesniais, tai apie kokius "normalius" santykius gali eiti kalba? Kai santykiai normalūs triusikuose sliekų neieškoma.
Pastaruosius 10 metų aplinkui praktiškai visos pažįstamos/draugės/bendradarbės gimdo vaikus (pirmus, antrus, trečius). Ir aš galiu Jums atvirai pasakyti, kad absoliučiai visos, kurių vaikai eina miegoti nenormaliom valandom buvo pačios dėl to kaltos (paprastai tai trunka iki tol, kol reikia grįžt į darbą, nes po to matyt tų vaikų "atsparumas" dienotvarkei kažkur dingsta ). Jei vaikas yra sveikas, nepriklausomai nuo jo temperamento, įmanoma sudaryti jo dienotvarkę taip, kad jis neitų miegoti 1 valandą nakties.
Kur aš ką dergiau? Aplinkui pilna nuostabių, rūpestingų, atsakingų vyrų. O bet tačiau, bet kuris protingas žmogus (nepriklausomai nuo lyties) prieš pradėdamas reikalauti iš kito pažiūrės į save ir paklaus savęs ar AŠ padariau viską, kas nuo manęs priklauso, kad mūsų santykiuose nebūtų bereikalingų nuoskaudų. O nuo jų viskas ir prasideda. Ir jei santykiuose štilis arba jei namuose -šiaurės ašigalis, tai jokie apatiniai ar lakstymas nuoga subine tikrai nepadės.
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 01, 23:01)
Sutinku tik su tuo, kad labai norint, randama ir laiko ir jėgų, bet dažnai iki metų auginant neramų vaiką nebesinori nieko...
Jei vaiką augina ir namais rūpinasi ABU tėvai, tikrai nė vienas nesugebės pervargti taip, kad nieko nebesinorėtų. Nu nebent jau visai prastos sveikatos būtų.
QUOTE(VytautasSt @ 2013 01 01, 23:05)
pazystu moteriske, kuri savo dukra galima sakyt atidave i aukles globa vien del to, kad negalejo susitvarkyt ant tiek buvo nerami, stengdavosi kuo ilgiau uztrukt darbe, kad tik nereiketu gryzt namo, ant tiek buvo istampius nervus. o va antras vaikas berniukas, ramus kaip belgas, kaip sake palygint tai dangus ir zeme.
Nu tai š..na motina buvo. Ir tiek. Auklė tai kažkaip susitvarkė, a ne?
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 02, 16:24)
Ne pižamose esmė.
Būtent.
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 02, 15:22)
Taip tikrai, prisižiūrėti reikia, juk normali moteris ir nevaikščios apstirusi, bet kasdien sukti galvą kaip aš čia jam atrodysiu, oj ar dar nepabodau tokia, o gal.... kaip čia nustebinus...ne gyvenimas. Reikia būti savimi. Vyrai tikrai kasdien nesuka galvos kaip nustebinti savo moterį.
butent o pas liute tai, ziuriu, nerealus kompleksas ivarytas. vyrai jai aukstesnes rusies padarai, del ju AUTOMATISKAI reikia stengtis, nes vaje neduokdie pasidarysi neidomia. o vyrai nebijo tapti nuobodus, nezudirbantys, be raumenu, be pinigu, be grazaus kuno....ohoho, jiems tas dar ir kaip gresia...
is viso, santuokoje reikia buti zmogumi, savimi, o ne visu pirma geiduliu tenkinimo objektu. jei jau apkerpejimas jama, tai ABU turi susivokt ir stengtis, o ne , moterie, maukis apatinius ir strakset prie mane - ale, patarimas kaip is Paneles zurnalo.... suaugusiuju forumas cia, vadinasi....
QUOTE(given444 @ 2013 01 02, 20:11)
ne, tikrai ne tiesa. pas mane baisulinis pyktis,
migliuuke, tikrai pas tavo vyra - aistra, susizavejimas kazkuo nauju, TIKRAI. tik noriu nuraminti - susizavejimai, aistros praeina...vot cia tai TIKRAI.
Papildyta:
Papildyta:
Kodel taip kategoriskai, na kas liepia grizus pulti indu plaut?Ar vyras neigalus,kad negali pabut su vaiku,o zmona i vonia pagulet,knygele paskaityt,bent valandai? Iseis su chalateliu trumpuciu,vaikus uzmigdys,o ir vyras gales dali vakaro seile varvint ir mastyt,ar po apacia ji nuoga,ar ne..
Bet tai nea, moteris gris,puls sveist,plaut.. tai po tokios dienos cia bet kam nors puostis dingtu. Bet tai tiek rasoma, neuzsikarkit visko ant saves.!!! Dalintis namu ruosa reikia abiems,tai ir jegu abiems bus,arba abiems nebus.
Del staigaus noro grazintis,irgi manau yra kita moteris.Kazkokia simpatija, bet tai tikrai nereiskia,kad jis neistikimas. Galbut tik negaujasi kazkokios moters demesiu,paflirtuoja, savo savimeiel glosto ir pasitikejima kelia.
QUOTE(given444 @ 2013 01 02, 19:14)
. o vyrai nebijo tapti nuobodus, nezudirbantys, be raumenu, be pinigu, be grazaus kuno....ohoho, jiems tas dar ir kaip gresia...
is viso, santuokoje reikia buti zmogumi, savimi, o ne visu pirma geiduliu tenkinimo objektu. jei jau apkerpejimas jama, tai ABU turi susivokt ir stengtis, o ne , moterie, maukis apatinius ir strakset prie mane - ale, patarimas kaip is Paneles zurnalo.... suaugusiuju forumas cia, vadinasi....
given444 ne visada su Jumis sutinku, bet dabar skaitau ir mėgaujuosi baisu žiūrėti kaip iš gražių stuomeningų vaikinų pavirstama į pusiau gulomis beisilsintį, ant šono nukarusiu pilvu pilku veidu banginį, kai žmona besisukdama po visus namus prašo nukasti kiemą, o tas atsako, aš pavargau ir toliau sau siurbčioja alutį tai kuriai čia vargo pelei pakils noras su stringais apie tokį "supermeną" staipytis? Nenustebčiau jei net paprasto sekso su juo nebenorės. Ir teisingai čia kažkas buvo parašęs, kad kai šeimoj netvarka, ne trūsikuose esmės reikia ieškoti. Tiesa slypi kažkur anapus jų.
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 02, 20:01)
keista,kad vyru nuomones cia mazai,kurios labiausiai isklausyti norejau,,tikrai ka reiskia kai vyro iprociai pasikeicia,atsiranda vakarine sms kuri nuslepema nuo manes,na galbut as ja labai sureiksminau,bet tas brangiu kvepalu pirkimas sau,garderobui didelis demesys,nors anksciau kai sakydavau,kad laikas keisti drabuzius ,sakydavo ai man gerai...nezinau atrodo praso demesio bandau ji rodyti tikrai dabar nuo spalio menesio ziauriai daug,tada jo demesys dingo,pats maziau preina,apkabina,pabuciuoja,,,as nebesuprantu tu vyru logikos,aisku lovoje jokiu nauju fintu neatsirado,yra aistringas,bet diena saltas kaip ledas,nors einu pati lendu i akis,galbut reikejo palikti viskas kaip yra,nes dabar jauciuosi taip lyg man vienai tu santikiu reiketu,,,sakyciau neberupiu,bet ziauriai pavydi,net jei baliuje su kuo pasikalbu is vyriskos puses,o ka jau kalbeti apie soki,su svetimu,,,nesuprantu as jo
Lyg skaicia, kad jau issiaiskinote del tos sms ir jis net ja parode jums Taip pat rasete, kad issikalbejote su vyru,kad jam truksta demesio, kadangi jis jums rode demesi, o jus pavargusi buvote??? Ar as kazka maisau
Jei jis keicia rubus ir perka kvepalus, kodel jus to paties nedarot ???
QUOTE(given444 @ 2013 01 02, 20:14)
Na as kompleksu kaip ir neturiu, bet nematau nieko bloga jei stengiesi del savo mylimo vyro Taip pat stengiuosi del savo mylimo vaiko ir stengiuosi del saves
Ir bent jau mano vyras stengiasi del manes