Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

oho kokia disksija uzvire,na pritarciau kartais tikrai mes pacios truputi atsipalaiduojam,rinkdamosios kas mum patogiau,ir nebera kur saviem vyram akiu paganyt,nieko blogo kad praso uzsideti grazius naktinukus....bet tada vyras tam turi salygas irgi sudaryt,diena ir dali darbu namu ruosos prisimti,kad vakare zmona nebutu pavargusi...VYTAUTAI tikrai ne visi vyrai kiaules, smile.gif o maniskis dar labiau pradejo savim rupintis pirktis brangius kvepalus,dazniau keisti garderoba,...t.t...
Papildyta:
QUOTE(VytautasSt @ 2013 01 01, 22:23)
kur tau pripazins biggrin.gif Juk visi vyrai kiaules, mano vaikas genijus, o as neturiu kuo apsirengt biggrin.gif

tikrai,ne visi vyrai kiaules smile.gif bet savi vaikai patis graziausi,ir nera ko apsirenkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 01, 22:50)
o maniskis dar labiau pradejo savim rupintis pirktis brangius kvepalus,dazniau keisti garderoba,...t.t...

99 proc. yra del ko ...
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 01, 19:02)
Na galbut,tiesiog vienas prie kito labai pripratom,pradzioje,santuokos gyvenimo kartu,nebuciau jokiais budais eidama miegoti apsirengus pizamos,o dabar atrodo tai savaime suprantamas dalykas,juk taip patogiau,taip patc ir vyras neidavo miegoti nenusisktes,visada kvepentis,o dabar sako,o kam skustis juk as namie....
Papildyta:
ir tikrai nemanau,kad as apsileidau,tiesiog dabar renkuosi kas man patogiau

Papildyta:
juk mergynos pripazinkim pradzioje eidamos miegelio likgavom ir su trupuciu makijazo ir grazesniais apatiniais...tiesiog pripranti prie zmogaus ir nebeteiki tokios dideles reiksmes,sitiem dalykam,kaip ir vyrai i po namus ismetitus rubus,kojines,neskusta barzda....t.t

neprisipažinsiu, makiažas vakare prieš miegą turi būt nuvalytas, o miegot su apatiniais nesąmonė. biggrin.gif
Ir man patinka, kai jis nesiskutęs, sexualiau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(VytautasSt @ 2013 01 01, 21:14)

na taip, o jeigu vaikai uzmiega 1 val nakties, tai nezinau, po darbu gryzus nemanau, kad dar noresis kazko apart miego biggrin.gif plius jeigu tevai tarkim nepadeda ne velnio, ir vaikus nera nei kam isvezt, nei kam priziuret, tai kaip cia pasakius, pize viskam, ir vakarams, ir santykiams ir artumui, lieka tik grafikas, maitinimai, uzsiemimai su vaikais, ir miegas, laiko sau nera ir nebuna.
Papildyta:

negerai kažką darot, vaikai 1 nakties jau turi n sapną sapnuot. Patys tėvai kalti, tsakant.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2013 01 02, 10:34)
neprisipažinsiu, makiažas vakare prieš miegą turi būt nuvalytas, o miegot su apatiniais nesąmonė. biggrin.gif
Papildyta:

negerai kažką darot, vaikai 1 nakties jau turi n sapną sapnuot. Patys tėvai kalti, tsakant.

va kai mieloji pati vaiku turesit galesit kazka pasakyt biggrin.gif O dabar tas pats kaip man senmerge aiskino apie vaiko auginima: manajam pute pilvuka daznai, ir blogai miegodavo, taip pat kai dantys lindo blogai miegojo, tai man buvo taip pasakyta, tai ko jus jo i savo lova nepaguldot , juk kai paguldai i tevu lova vaikas iskart nurimsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Montekrista,2013 01 02, 09:34]

Brangioji pazeciau,kaip turedama vaiku tu naktim nuoga miegotum,kai bet kuria akimirka vaikas gali atlekti i lova,,,kol mazutis vaikas taip,bet kai jam jau 5m,,,kai turi vaiku daug kas keiciasi.
Atsakyti
[quote=VytautasSt,2013 01 02, 11:50]va kai mieloji pati vaiku turesit galesit kazka pasakyt  biggrin.gif O dabar tas pats kaip man senmerge aiskino apie vaiko auginima: manajam pute pilvuka daznai, ir blogai miegodavo, taip pat kai dantys lindo blogai miegojo, tai man buvo taip pasakyta, tai ko jus jo i savo lova nepaguldot , juk kai paguldai i tevu lova vaikas iskart nurimsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
turiu vaiką, neošk ir žinau, kad 1 nakties vaikai miega, o jei nemiega, reikia kažką su tuo daryti, ners tai nenormalu, vaikas išmuštas iš paros ritmo , o tėvai pagal jį derinasi.

Brangioji pazeciau,kaip turedama vaiku tu naktim nuoga miegotum,kai bet kuria akimirka vaikas gali atlekti i lova,,,kol mazutis vaikas taip,bet kai jam jau 5m,,,kai turi vaiku daug kas keiciasi.
[/quote]

manajam ketveri ir miegu su gražiais trikotažiniais naktinukais, kurie, o stebukle, yra patogūs bigsmile.gif o po jais-ničnieko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista: 02 sausio 2013 - 13:48
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 01, 22:01)
Na čia galim šnekėti ką norim, ne visi vaikai grafikui pasiduoda, va pirmi du buvo kaip laikrodukai, o trečias... jokio grafiko. Lengva šnekėti, bet ne visada įmanoma įgyvendinti. Sutinku tik su tuo, kad labai norint, randama ir laiko ir jėgų, bet dažnai iki metų auginant neramų vaiką nebesinori nieko...

Siaip jau taip smile.gif kiekvieno situacija individuali, o pati kadangi galiu sneket tik is savo varpines ir patirties, tai... su vyresniais vaikais, tai jau lengviau, laikas miegot ir taskas, o leliukams tai aisku, neisakysi, bet teveliai vis tik gali grafika pakoreguot. Neisivaizduoju, jei mano mazoji eitu gult 1val nakties, yra apytikslis laikas nakties miego ejimo ir viskas, matau, kad oziai nuo pavadzio atsirisa, lovon ir labanakt, butent del naktinejimo nera pas mus kazkokio pataikavimo schmoll.gif o tada jau teveliu laikas mirksiukas.gif kaip ir minejau, sneku tik is savo varpines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2013 01 01, 20:02)

ir tikrai nemanau,kad as apsileidau,tiesiog dabar renkuosi kas man patogiau

QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 01, 22:54)
o kartais tiesiog užsimiršta ir paskęsta rūpestėliuose dėl vaiko ir pamiršta esantį šalia dar kažką, kas gali savimi pasirūpinti.

TAI IR VYRAS RENKASI KAS JAM PATOGIAU, kita moteri,kuri stengiasi, elementaru
Ne pervargime esme, gal vietoj kazkokiu pizamu, apsivilkit kazka patraukliau? Galiausiai ir pizama gali buti silkine,su neriniukais g.gif Miegot su naktinukais be apatiniu..na uzsidesit paskui,jei jau taip vaiku bijot. Vaikai belstis turetu ismokti gi, o ir apsirengt galima iki jiem atsikeliant.

Esme tingejime ir rinkimesi kas patogiau..as nelabai suvokiu,ka galima tiek veikti su vaiku vienu per diena,kad sitaip nusikalti. Tai pamiegokit diena juk, vaika vyrui savaitgaliais ir miegot, namu ruosa per puse, vaika vyrui ir i vonia relaxui, vyras migdo jus kirpykloj ir etc.

Atsakyti
apskritai kam priešpastaty patogumą ir sexualumą? puikiai galima derinti.
Atsakyti
as ir kazdiena nemiegu su pizama,turiu ir naktinuku,,,,,juk as nesedziu namie su vaiku,turiu irc darba ir taip pakankamai veiklos...jei sedeciau namie istisai nedejuociau
Atsakyti
Ne pižamose esmė. Jūs ką nesate girdėję tokių atvejų kai žmonos susitvarkiusios ir apatiniai ne bet kokie ir t. t. ir vis tiek nuplaukia vyriukai. Juk čia kitiems vyrams būtų ooooo, o saviškiui tai jau įprastas žmonos vaizdas ir vėlgi jis užsimano kažko kito, tiesiog įvairovės. Vienam galbūt užtektų, kad žmona ateitų į lova su gražiais naktinukais ar be jų, kitam, kuris tai daug kartų matęs, jau prireiktų daugiau.
Vistik manau čia moralės reikalas, ar leidžiame sau nukrypti į kairę ar ne. Niekada neturėsime visko ko norime, ir nebus taip kaip mes norime, visada gali būti geriau. Ir jeigu neišsipildžius kažkokioms svajonėms puolama ieškoti nuotykių, tai...
Su viena mintimi sutikciau, kad daug dalyku darome, nes taip mums paparasciau ir patogiau.
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2013 01 02, 16:24)
Ne pižamose esmė. Jūs ką nesate girdėję tokių atvejų kai žmonos susitvarkiusios ir apatiniai ne bet kokie ir t. t. ir vis tiek nuplaukia vyriukai. Juk čia kitiems vyrams būtų ooooo, o saviškiui tai jau įprastas žmonos vaizdas ir vėlgi jis užsimano kažko kito, tiesiog įvairovės. Vienam galbūt užtektų, kad žmona ateitų į lova su gražiais naktinukais ar be jų, kitam, kuris tai daug kartų matęs, jau prireiktų daugiau.
Su viena mintimi sutikciau, kad daug dalyku darome, nes taip mums paparasciau ir patogiau.

Tai po 10m pragyventu, tai ir nenustebinsi taip paprastai. Bet islikti patrauklia ir geidziama vis tiek reikia. 2 diena pridziuves mamos pienas ant maikes,dar nei vienam vyrui gesimo nesuzadino.. bet ir tiketis,kad vyras neziures ir jam nebus grazu nauja,grazi neuzkariauta moteris keista:)
Atsakyti