Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimybė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2012 10 30, 23:02)
be abejo kazkaip sureaguoti butina  4u.gif
bet praktika rodo, kad zmones retai kada gali apie tokius itarimus kalbeti ramiai, nekaltinant. jei tu taip sugebi, tai pasisodink ji ir ramiai nekaltindama papasakok jam savo nuogastavimus. ir butinai isklausyk jo atsakymus neisiterpdama ir neverkdama. jei sakys, kad truksta demesio, nesiteisink, kad "va as stengiuos, rodau ta demesi, ko tu dar nori", o paklausk kaip konkreciai jis ta demesi isivaizduoja. jei issakys kazkokius nepasitenkinimus tavo elgesiu, nepulk teisintis, o ramiai apgalvok, suvirskink, gal is tikro kazka ne taip darai.
sunku is tikro patart, tokie seimyniniai pokalbiai nervus tikrai pagadina  doh.gif

mano mastymas del to pokalbio dabar atrodo toks,gal kam kvailai atrodis,.Gris po poros dienu,padarysiu vakariene,atkimsiu vyno,pasakysiu jog noreciau apie ana antradienio nakti pakalbeti,kad keista ta vakaryne zinute buvo,paprasysiu kad ja paroditu,gal ten tikrai bendradarbis buvo ir jis man ta sms parodis,,.tada tik issakysiu,kas galvojau,kad tai yra ir kad galvojau jog kazka turi,jei neparodis,tada vadinasi yra ka slepti,jei turi net neisivaizduoju ar prisipazins,bet visada sau sakiau,kad jei vyras bus neistikimas neisterikuosiu,neverksiu...tiesiog jei kreips kalba i sona ar issisukines,manau susirinksiu daiktus pasimsiu vaika ir vaziuosiu pas tevus...
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2012 10 30, 23:16)
mano mastymas del to pokalbio dabar atrodo toks,gal kam kvailai atrodis,.Gris po poros dienu,padarysiu vakariene,atkimsiu vyno,pasakysiu jog noreciau apie ana antradienio nakti pakalbeti,kad keista ta vakaryne zinute buvo,paprasysiu kad ja paroditu,gal ten tikrai bendradarbis buvo ir jis man ta sms parodis,,.tada tik issakysiu,kas galvojau,kad tai yra ir kad galvojau jog kazka turi,jei neparodis,tada vadinasi yra ka slepti,jei turi net neisivaizduoju ar prisipazins,bet visada sau sakiau,kad jei vyras bus neistikimas neisterikuosiu,neverksiu...tiesiog jei kreips kalba i sona ar issisukines,manau susirinksiu daiktus pasimsiu vaika ir vaziuosiu pas tevus...

na bandyk 4u.gif jei issisukines ir normaliai nekalbes, tai cia tikrai bus raudona lempute tau, kad yra ka slept.

papasakok paskui kaip sekesi, jei nesunku ax.gif
Atsakyti
Gaile, Gaile, vėl tau prieštarausiu

na nesakyk, nelabai cia gali but ivairiu variantu - tik riba dar neaiski, ar JAU neistikimas, ar TUOJ toks taps

Vėlgi iš savo patirties kalbu - nebūtinai. Pats turėjau santykius su kita moterimi, kurie paskui iššaukė stiprius jausmus jai. Ir buvo panašūs dalykai - SMS, pasikeitęs mano elgesys ir pan. Ir ką.. niekur tai nenuvedė. Susitvarkiau su jausmais ir dabar esam tik draugai. Žmonai irgi buvo įtarimų ir galų gale jai viską papasakojau. Bet čia jau mano asmeninis požiūris - geriau jai bus sunkiau, bet tegul nebūna paslapčių.
Tai tikimybė yra, kad net jei pas tavo vyrą panašūs dalykai dedasi - kad nieko ir neįvyks. Be to - neištikimybės reikale dalyvauja du žmonės. Gal ta kita moteris (jei tik tokia yra) - ne gyvatė ir pasakys NE jeigu ką.
Dar kartą sakau - gali būti įvairių variantų.
Norėtųsi kažkokio praktinio patarimo. Pokalbis aišku būtų geriausias variantas. Bet svarbiausia nuteikti vyrą, kad priimsi bet kokią tiesą iš jo. Ir svarbiausia - to žodžio LAIKYTIS.
Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(tecius-pecius @ 2012 10 31, 01:42)
Gaile, Gaile, vėl tau prieštarausiu
Vėlgi iš savo patirties kalbu - nebūtinai. Pats turėjau santykius su kita moterimi, kurie paskui iššaukė stiprius jausmus jai. Ir buvo panašūs dalykai - SMS, pasikeitęs mano elgesys ir pan. Ir ką.. niekur tai nenuvedė. Susitvarkiau su jausmais ir dabar esam tik draugai. Žmonai irgi buvo įtarimų ir galų gale jai viską papasakojau. Bet čia jau mano asmeninis požiūris - geriau jai bus sunkiau, bet tegul nebūna paslapčių.

Tai tikimybė yra, kad net jei pas tavo vyrą panašūs dalykai dedasi - kad nieko ir neįvyks.

na kad nepapriestaravai tu nieko, kaip tik patvirtinai biggrin.gif . jausmai kitai moteriai ir santykiai su ja (nors ir ne lytiniai) tai jau irgi kaip ir neistikimybe, kad ir nekuniska. jausmus ir meile valdyt daug sunkiau. ir moteriai gali but net skaudziau vyro meile kitai negu siaip pasibarskinimas vienkartinis

be abejo tikimybe yra biggrin.gif , mes gi daug informacijos nezinom. bet kad kazkur smezuoja kita, kuri dirgina jo emocijas (jei ne kuna), taigi pats tik patvirtini unsure.gif

Atsakyti
idomiai parase tecius-pecius. nemanau tik, kad zmonai pasakydamas , padare paslauga. greiciau uzkrove jai itampa ir nerima, ir zmona maziau juo pasitiki. bet i akis to nesakys.
idomu, ar pats atleistum zmonos jausmus, tik jausmus, galingus jausmus kitam vyrui? sakoma, jausmu ir minciu negali sukontroliuoti...tai subtilu ir nezmoniska tokiu sadizmu uzsiimineti. bet tuomet geriau gal nesipasakotis tokiu dalyku antrai pusei. na kam tas sado-mazo? g.gif
Atsakyti
Niekada nesupratau kodel prisidergus, kad pasisvarinti savo kiauliska dusele, reikia apdergti kitam dusia. Tai jau ir turekis ta savo suda sau, ir gyvenk su savo kalte visa gyvenima. O tai kiaule, kiausliskai elgiesi, pasinaudojai kito pasitikejimu, dar to maza pasirodo, jo saskaita savo kiauliskai duseliai ramybes iesko. Visapusiskas parazitas. Dabar isivaizduoja, jog reikia ploti katuciu, koks jis saziningas ir kilnus, mat tiesa pasake.
Atsakyti
O as manau ,jei jau prisidirbai pasipasakok,nei atstuminek sale saves esanti zmogu,vien todel ,kad turi kazka is sono,geriau jau (vyras ar zmona) suzino apie tai ir nebuna skaudinamas....Isvis nesuprantu jei jau taip knieti,niesti kazkur i sona nulekt tai skyrkis ir lakstyk,o ne zmogu skaudink.o jei jau prisidirbai pasisakyk,ir tada jau kita puse turi teise spresti ar dar su tokiu zmogumi gali kartu gyventi...
Papildyta:
o kas liecia mane,tai su vyru issikalbejom,rimciau po jo zodziu pagalvojus,tikrai per ta darba,namu problemas per mazai jam skyriau demesio,jo zodziais tarent pabodo vienam ir man stenktis....del zinuciu tu keliu,maciau jas tikrai ten buvo bendradarbis bigsmile.gif
Atsakyti
Kas gero tam zinojime?
Ka keicia tas zinojimas?
Norite pasakyti, jog tas zinojimas stiprina saitus?

Man asmensikai labai idomu suvokti is kur kyla poreikis zinoti. Nes man nesidnori buti siuksliu deze i kuria galima nuleisti srutas. Nezinau kaip kitos, bet as tokiu dalyku uzmirsti negalesiu, tai kam tikslingai dergti sau dusia, jei dar ketini su tuo zmogumi toliau gyventi?
Atsakyti
O kas sako,kad pvz as suzinojusi toliau gyvenciau su tuo zmogumi,aisku,kad negaleciau,nejau geriau jaustis kvaileles vietoje kai visi aplink zino tik pati nezinai,ne aciu,as jau geriau issiskirsiu jei mane zmogus iskaudino,isdave,o ne toliau su juo gyvensiu,ar gyvensiu nezinodama,vel gi galbut vyras ir nepasipasakotu,tada kitas reikalas del to nezinojimo.bet as uz tai,kad jei jau prisidirbai tai pasisakyk,o ne kita zmogu skaudink...Nes pries darydamas zinojai pasekmes,ir jei jau padarei,vadinas tos pasekmes tau buvo priimtinos.
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2012 11 02, 20:20)
O kas sako,kad pvz as suzinojusi toliau gyvenciau su tuo zmogumi,aisku,kad negaleciau,nejau geriau jaustis kvaileles vietoje kai visi aplink zino tik pati nezinai,ne aciu,as jau geriau issiskirsiu jei mane zmogus iskaudino,isdave,o ne toliau su juo gyvensiu,ar gyvensiu nezinodama,vel gi galbut vyras ir nepasipasakotu,tada kitas reikalas del to nezinojimo.bet as uz tai,kad jei jau prisidirbai tai pasisakyk,o ne kita zmogu skaudink...Nes pries darydamas zinojai pasekmes,ir jei jau padarei,vadinas tos pasekmes tau buvo priimtinos.

Atsiprasau, as kazko nesupratau, tai jus skaudina labiau, jog kiti zino, kai jus nezinojote, ar tai, kad vyras buvo neistikimas?
Jus skirsites del to kad kiti suzinojo, ar todel kad jus nepasitikit?

Tai del kokiu priezasciu tas vyras turi issipasakoti, jei jau verdiktas isnestas - skyrybos? Ar jis issipasakos ar ne, kas kinta? Antru atveju dar yra tikimybe, kad nesuzinosite blush2.gif
Atsakyti
nu miglei ciut virs 20, tai ji dar masto vien taip.
Atsakyti
o ka jus mastot,atseit geriau nezinai ir galvos neskauda...
jei kazkas santikiuose pasikeite,tai ir neklausk.irgi idomi pozicija....
Atsakyti