Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 10 31, 19:26)
Solo, tvarkyčiau veido odą, nedidelė foto, tai nematau, ar ten viskas su ja gerai  g.gif norisi truputį šviesesnio veiduko.

gotte, tiesą sakant, nemoku tvarkyti atskirų kūno dalių ax.gif viskas, ką darau, ir moku daryt su PS yra spalvų tvarkymas, kontrastai, klonavimas nereikalingų detalių ir tiek... Tad ir šitam variante šviesinus labai išdega kairioji foto pusė ir gaunas vėl š. O šiaip ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 31 spalio 2012 - 20:23
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 31, 20:05)
Sveikos smile.gif

jaučiu iš naujo jungsiuos į pradžiamokslius, nebemoku fotkint  biggrin.gif  o gal niekad ir nemokėjau, o tik galvojau , kad biški moku  biggrin.gif  bijau, kad greitu laiku gali tekti vėl namų darbus daryt, regresas visiškas  doh.gif

sveika pasirodžius, sveikinimai smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 10 31, 20:21)
Ka savo vyro nude turi, ale irgi mane sugundė perskaičius jos pasisakymą, ėjau per flickeryje ieškoti,efoto neradau,arba blogai ieškau biggrin.gif

kiek pamenu, nieko skandalingo nebuvo: ranka, dalis šlaunies... 4u.gif
Atsakyti
kadangi tiek daug dalyvavo konkurse ir aš ateinu su rudeniniu veju smile.gif))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 10 31, 10:46)
voveraite1302, uzskaityta.  smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 31, 10:54)
voveraite1302 puikiai, labai estetiškai pateikta

QUOTE(lunameja @ 2012 10 31, 10:56)
Voveraite1302, uzskaitau

QUOTE(Rittule @ 2012 10 31, 11:47)
Voveraite, šaunuolė  mirksiukas.gif

Susirenku užskaitymus, sakau AČIŪ ir ruošiuosi kitiems ND! smile.gif

QUOTE(Ka @ 2012 10 31, 13:25)
Voveraite, ar duosi leidimą įkelti šį namų darbą kaip pavyzdinį?  smile.gif

Žinoma! Kaip ten sakoma? Man bus didelė garbė biggrin.gif
Džiaugsiuos 4u.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 13:37)
Saunuole, uzskaityciau, bet jau turi pakankama skaiciu, tad nekantriai laukiu 3 ND  bigsmile.gif

Tiiiikrai bus ir tretieji mirksiukas.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 31, 14:33)
Voveraite , šaunuolių šaunuolė... thumbup.gif  Kai pati dvejetušnikė, tai toookią pagarbą stropiem mokiniam jaučiu..... Respektas...  mirksiukas.gif

Ačiū... Na, gal stropuolė didelė ir nesu, bet laaabai noriu pramokti geriau fotografuoti, ypač, kai planuose tikras veidrodinis fotoaparatas bigsmile.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 10 31, 19:41)
Maniskis fotika pamates lekia laukais, todel nei vaizdo, nei fokuso nera schmoll.gif Todel gaudau zole ir medzius kol jis aplink laksto...

Šičia labai linksmai man pasirodė lotuliukas.gif Jei pamatysiu ką laukuos bėgiojant, žinosiu, kad ten Suprem B lekia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 31, 20:41)
kadangi tiek daug dalyvavo konkurse ir aš ateinu su rudeniniu veju smile.gif))

***** kaip gerai tavęs klauso heliosas bigsmile.gif čia helios, ane?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 31, 21:20)
***** kaip gerai tavęs klauso heliosas  bigsmile.gif  čia helios, ane?

aha heliosas smile.gif smagu kad tau patinka mūsų draugystė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 31, 22:05)
Ačiū... Na, gal stropuolė didelė ir nesu, bet laaabai noriu pramokti geriau fotografuoti, ypač, kai planuose tikras veidrodinis fotoaparatas  bigsmile.gif
Šičia labai linksmai man pasirodė  lotuliukas.gif Jei pamatysiu ką laukuos bėgiojant, žinosiu, kad ten Suprem B lekia  biggrin.gif

Ui negaliu lotuliukas.gif Galvojai mano B nuogas laukais begioja lotuliukas.gif Apie vaika kalba buvo biggrin.gif

Koki planuoji pirkti? smile.gif

SM-sveika sugrizusi, pasigedau rolleyes.gif Parodysi maziuka? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Suprem @ 2012 10 31, 21:26)

SM-sveika sugrizusi, pasigedau rolleyes.gif Parodysi maziuka? smile.gif

kada nors parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
Pargrįžtu ir aš pas jus. Pirmą nd atsiskaičiau, o kaip su antru pasibaigė, nebeprisimenu, bet kadangi matau, jog nauji vėjai temoj pučia, sakau gal iš naujo verta bandyti 4u.gif

Čia buvo mano pirmas nd user posted image

O apie tokį antrą galvoju - Man labai patiko "Fotografo akis" knygos autoriaus pasiūlymas diafragmos keitimas stebint judantį vandenį.
f/3,5 1/250sec
user posted image
f/11 1/25sec
user posted image
f/22 1/8sec
user posted image

Deja, iso nebepamenu, nes fotkinta vasarą dar. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 10 31, 21:34)
P
Deja, iso nebepamenu, nes fotkinta vasarą dar. blush2.gif

antro nd neužskaitau, viskas virsta, griūna ant šono... ir nežinant kad čia ND, tai sunku skirtumą būtų įžiūrėt lens.gif
Atsakyti
Rytine saule, ideja tai super antram namu darbui, skirtumas bent jau man gerai matosi biggrin.gif bet tikrai, viskas griuva ant sono...

Svajone musu, sveika pargrizus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 31 spalio 2012 - 22:02
RytineSaule - antrojo namų darbo esmė, kiek aš suprantu yra ryškumo gylys. Jei A padėtyje keisi diagramą, išlaikymas bus keičiamas automatiškai. Kas bus M padėtyje? smile.gif
Ši nuotrauka daugiau įrodo išlaikymo keitimo pasekmes, nei diafragmos. Gal gali nurodyt puslapį, kuriame skaitei? Turiu tą knygą pažiūrėsiu apie ką kalba bei rašo ten.
Sorry, pataisykit mane jei klystu blush2.gif

Na reikia rimto spyrio į užpakalį. Na neturiu modelių, tik mažąja arba gėles/medžius.... blush2.gif Su PS žaisti ir per daug nemėgstu, tai komentarai ir pastabos tik padės 4u.gif
user posted image

Na, matau, kad "purvinas" vertimas į WB... Reikia pažaist...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 31 spalio 2012 - 22:16