Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 18:13)
<...>Man stebuklai yra Pvz Alabama, Ka, Magie, Say, Rg. Nežinau, kiek jos laiko fotografuoja ir kiek kartu per savaitę, bet jos ieško, bando.<...>

blush-anim-cl.gif
Aš šiek tiek daugiau nei metus sukuosi čia ir visur aplinkui. Bet sakyčiau tai ne laiko klausimas. Tiesiog jei yra noras, ieškai visų galimybių, bandai, nerandi ir vėl ieškai, tol kol surandi. Šiek tiek pasimėgauji atradimu ir vėl ieškai. Ir taip be galo. smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 18:24)
drinks_cheers.gif  Kartais tiesiog labai baisu save isreiskti, paleisti...del visuomenes standartu, baimes likti nesuprastam, isjuoktam, kitokiam....  4u.gif

Tas tiesa. Atsimenu fotografavau savo vyriškį nuogą, bet nors ir bijojau, vis tiek rodžiau. Vieniems patiko, kitiems ne. Kažkada efoto peržvelgiau savo keltus darbus ir negalėjau nekikenti iš komentarų, kuriuose bjaurėjimasis ir t.t. biggrin.gif Geriausia į tokius komentarus pažiūrėti pro pirštus.
Atsakyti
R.i.R., ačiū už gerą žodį. tik kitos gal ir kartą per savaitę ar kasdien fotografuoja, aš dabar jau maždaug kartą per metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 10 31, 17:10)
yra ir daugiau foto, su atsuktu veideliu, bet visur kas nors blogai, tai jums tikrai netinka rodyt biggrin.gif o siaip jis isvis man nebepozuoja, kiek pagaunu is sono, tiek...

Maniskis fotika pamates lekia laukais, todel nei vaizdo, nei fokuso nera schmoll.gif Todel gaudau zole ir medzius kol jis aplink laksto...

As kai savo nestukines fotosesijos nuotraukas paziuriu biggrin.gif Bet vis tiek smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 17:28)
Saunuole, nes speju jau butum prie mano zodziu kabinejusis smile.gif .

Nea, Tu man neįdomi šioje temoje, tad nesikabinėjau ir nesikabinėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 31 spalio 2012 - 18:54
QUOTE(lunameja @ 2012 10 31, 19:02)
man fotografija tai realizavimas saves, savo minciu, steso, dziaugsmo, liudesio ir t.t perteikimas. Tikriausiai nesuprasi RK,ka reiskia pajustifotografija, kai kasdien tuom gyveni, tai yra gyvenimo dalis, o ne pasonej. Kai aplinkoje ieskai sirdziai mielo vaidzo.Kai net muzikos garsai sukelia ikvepima fotografijai.Meile meilei nelygu.
Zmoniu prioritetai ir suvokimas skiriasi.

Taip, vieniems kapines smagu fotografuot, kitiems vaiku sypsenas, tikrai visiems skirtingai, kitaip butu neidomu.

Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 10 31, 19:31)
Tas tiesa. Atsimenu fotografavau savo vyriškį nuogą, bet nors ir bijojau, vis tiek rodžiau. Vieniems patiko, kitiems ne. Kažkada efoto peržvelgiau savo keltus darbus ir negalėjau nekikenti iš komentarų, kuriuose bjaurėjimasis ir t.t.  biggrin.gif Geriausia į tokius komentarus pažiūrėti pro pirštus.

Visiskai biggrin.gif ?
Idomu butu paziuret...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 17:13)

Aš is esmės sutinku su tavim pamąstymais, bet neimant konkrečiai noisy-B darbų, ar nemanai, kad sukurti "stebuklą" reikia elementaraus viduje gyvenančio talento, kurio neišmoksi? Aš pvz jo neturiu ir nesistengiu jo turėti, nes tikrasis "aš" yra visai kas kita, nei fotografija? Tad man užtenka bent jau techniškai tvarkingų, gražių mielų nuotraukų, į kurias būtų gera žiūrėti. O darbams "su cinkeliu" ne kiekvienas gimęs. Gal Noisy-B ir gimus, to irgi nežinau. Tai štai 4u.gif
O kitąkart ir skonio reikalas. Dauguma čia įkeltų jūsų guru nuotraukų man nekelia jokių emocijų, kadangi visai kitokios foto man patinka, bet čia nei gerai, nei blogai. Tiesiog, taip yra.
Pašnekėjau ir gana.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 31 spalio 2012 - 19:04
Sveikos smile.gif

jaučiu iš naujo jungsiuos į pradžiamokslius, nebemoku fotkint biggrin.gif o gal niekad ir nemokėjau, o tik galvojau , kad biški moku biggrin.gif bijau, kad greitu laiku gali tekti vėl namų darbus daryt, regresas visiškas doh.gif

kas čia rašėt kad vyrą nude fotkinot, rodykit tik, nu, įdomu gi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 31, 19:05)

sveikinimai 4u.gif kaip sekasi? gal leliuką jau bandei fotografuoti bigsmile.gif būtų smagu pamatyt bigsmile.gif

noisy, man yra labai mielų tos merginos foto, rodos nėr prie ko prisikabinti, bet vat kažko jose labai trūksta g.gif man šiaip buvo toks etapas - gražios merginos, techniškai tvarkingi kadrai, bet tik tiek... linkiu, kad iš jo išliptum, kai fotografuoji tik sau mirksiukas.gif

Aš jau esu ne kartą sakiusi, kad mano pačios viduje labai atsiskiria komercinė fotografija ir fotografija sau, kur galiu sau leisti bet ką. Bet abu dalykus darydama aš kaifuoju, džiaugiuosi, kuriu, judu pirmyn...norėčiau gal tik daugiau laiko turėti kūrybai sau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 31, 19:05)
Sveikos smile.gif
kas čia rašėt kad vyrą nude fotkinot, rodykit tik, nu, įdomu gi  biggrin.gif

Ka savo vyro nude turi, ale irgi mane sugundė perskaičius jos pasisakymą, ėjau per flickeryje ieškoti,efoto neradau,arba blogai ieškau biggrin.gif

Palauk,tuoj ruduo praeis ir įkvėpimas su šalčiai gal ateis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 31 spalio 2012 - 19:21
Solo, tvarkyčiau veido odą, nedidelė foto, tai nematau, ar ten viskas su ja gerai g.gif norisi truputį šviesesnio veiduko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 31 spalio 2012 - 19:59
QUOTE(gotte @ 2012 10 31, 19:20)
sveikinimai 4u.gif kaip sekasi? gal leliuką jau bandei fotografuoti bigsmile.gif būtų smagu pamatyt bigsmile.gif

nea, nebandžiau- neįdomu biggrin.gif taip belenkaip tik asmeniam albumui pafotkinu, rodomo ir komentuojamo neturiu nieko smile.gif gal šviesos ir vietos namie būtų daugiau, tai gal kažką ir bandyčiau, dabar kai neįdomu ir dar plius tinkamų sąlygų tam nėra, tai ir ūpo fotkint nėr visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 17:13)
Man stebuklai yra Pvz Alabama, Ka, Magie, Say, Rg. Nežinau, kiek jos laiko fotografuoja ir kiek kartu per savaitę,

wub.gif blush2.gif aciu, kaip smagu..As retai fotografuoju.Sau isvis mazai.
Pradejau daug skaityti, vel, nes vaikai paaugo ir galiu grizti prie knygu, kokia palaima..
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 17:24)

Oj kaip laukiu rezultato kartu, visada kazka grazaus sukuri  bigsmile.gif

Kazko nebus, tikrinau, ar veikia juostinukas.
Atsakyti