QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 11:42)
Dar foto su anuo modeliuku:
Man pirmoji is kart suzadina smalsuma, noriu matyt ja tokioje pacioje padetyje tik visu ugiu, na ir gal kitos rankytes, kad nors kazkiek matytusi. Antroji kliuna del ranku padeties, kodel ta antra ant liemens? Norisi, kad ji abiem rankytem striukes kalnieriu prilaikytu, manau 'patogiau' poza ziuretusi
Bet spalviskai ir visumoj man grazu.
O kalbant apie stebuklus yra fotumieciu, kurias butent atsimenu is tam tikru darbu, pvz kai galvoju apie Tave atsimenu mergina fotografuota ziema, po rudens konkurso niekada nebeuzmirsiu R.i.R. ir jos gulbiu, Erikos mergytes su zemuogem, Gottes vonioje plaukiojancios mergijos ir t.t.. Cia manau ir yra tie mazi stebuklai, kurie islieka atmintyje
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 12:39)
O as isfotkinau juostele ir sedziu ziuriu i ja dabar.Abu labai mano rajone uzsidare, reik vezt i centra, o mes sergam.Va ir turiu laukti savaitgalio.Ech:)Dvigubas nekantrumas-naujas juostinukas ir juostele:)
Oj kaip laukiu rezultato kartu, visada kazka grazaus sukuri
QUOTE(isora @ 2012 10 31, 12:42)
Aš tai gaudžiau vienas zyles ( say, nu sorry, gyvos, gražios tokios negi galabysi db )
.. Bet zarazos, lb nuo manęs lakiojo, tai pagrasinau, kitą kart vistiek nufotkint anas..
Dek tu tom zylem per kuoda, neskis namo, in lekste idedi aukstyn 'papais', raudono vyniaus, fone pradarytas narvelis, kelios ispestos plunksnos, truputis keciupo dramai sukurti ir vuolia - mirusios zyles puota!
QUOTE(Savory @ 2012 10 31, 14:48)
nors vezimaitis nebuvo tai progai pagamintas, bet ideja tai skolinta is fotopasteles, pripazistu
bet kol kas visos mano foto seimos albumui ir skirtos mokymuisi, tad labai stipriai sazine negrauzia
O galvoji fotopastele pirmieji, kurie sia ideja igyvendino?
As tokiu vezimaiciu su juose esanciais geriais jau kadais uzsienio fotografu darbuose macius, ypac USA mylimas atributas. Taip, kad nesijausk kalta, kad kazka pabandei
O del pacios nuotraukos, tai veidukas melynuoja, bandyk siltinti spalvas. Na ir erdves daugiau noretusi
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 15:18)
Kartais stebuklams trukdo musu vidines sienos, musu issilavinimo spragos, lekstumas, nenoras plesti akirati.
Kartais tiesiog labai baisu save isreiskti, paleisti...del visuomenes standartu, baimes likti nesuprastam, isjuoktam, kitokiam....