Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 17:32)
Dabar jau kai daugiau visko perziurejusi, noreciau kazko jau kitokio.

Parukiau ir pagalvojau, ko gi as noreciau kitokio, ogi nieko kitokio, tieisog siltu, mielu, seimos nuotrauku, tai svarbiausia wub.gif

O ko jus pacios noretumet is fotosesiju ir ka su tom foto veiktumet?
Atsakyti
Einu gal iš karto parūkyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 16:54)
Padariau namų darbus [čia SM'e] prieš apytiksliai metus, daugiau nei metus [na, kai vaikui buvo 8mėnesiai, o dbr jam lygiai 2metai ir 1 mėnuo] smile.gifp

Kokio stebuklo reik tikėtis?  g.gif  kad tikrai, jo nėra... vis laukiu, bandau ir nėra... nežinau kame reikalas, many tikriausiai.

R.I.R. -> Kokio stebuklo reiktų tikėtis, kaip tu įsivaizduoji, kaip turėčiau fotografuoti po 2 metų? Įdomu iš tikro. Ir pas ką pamatei stebuklą iš SM forumiečių? Irgi įdomu. Kokį stebuklą? Na, technika [techniškai tvarkingas], ar apdirbimas, ar minčių įgyvendinimas, ar gal kažkas kitko? Būtų įdomu sužinoti smile.gif
Kaži, ar gausi sužinoti...  g.gif  nes kažkada seniau aš bandžiau, tai nepavyko, tepasakė, kad curves stumdo ir tiek smile.gif Aš tai sumokėčiau, bile, kad parodytų smile.gif

Bijau plėstis šita tema, nes mano pačios darbai toli gražu iki stebuklo biggrin.gif bet... ne tai, kiek metu fotografuoji esmė. Tavo kortą kol kas matau tik gražias mergaites - lieknos, jaunos, ilgais plaukais. Techniškai tvarkingi darbai. Bet nėra taip, kad pamatytum ir sakytum wau, sužavėjo, įkrito galvon, apsigyveno. Merginų žvilgsniai į niekur, pozos nieko nesakančios. Gal tai tinka mados fotografijai ar spaudos fotografijai, ar komercijai. Bet... negi nesinori kažko daugiau? pažaisti su šviesa, vėju? negi nesinori fotografijos su mintim? pvz kitos forumietės fotografuoja tik auto ir daiktus, bet bando perteikti mintį ar jausmą. Man stebuklai yra Pvz Alabama, Ka, Magie, Say, Rg. Nežinau, kiek jos laiko fotografuoja ir kiek kartu per savaitę, bet jos ieško, bando. Iš tavųjų įsiminusi yra tik toji kapinėse. Norėtųsi bent man tokių daugiau pasižaidimų iš tavęs mirksiukas.gif biggrin.gif tikiu, kad gali smile.gif manau, kad ir nori, juk ne kartą tai sakei. Tad drąsiau, labai laukiu smile.gif aš pati graužiu nagus, kad neturiu tokių gražių modelių ir tiek laisvo laiko, tad tu išnaudok tai, ką turi smile.gif

Dėl kristuko ir aš tą pamenu smile.gif maigiau maigiau curves, nieko man nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 11:42)
Dar foto su anuo modeliuku:

Man pirmoji is kart suzadina smalsuma, noriu matyt ja tokioje pacioje padetyje tik visu ugiu, na ir gal kitos rankytes, kad nors kazkiek matytusi. Antroji kliuna del ranku padeties, kodel ta antra ant liemens? Norisi, kad ji abiem rankytem striukes kalnieriu prilaikytu, manau 'patogiau' poza ziuretusi 4u.gif Bet spalviskai ir visumoj man grazu.
O kalbant apie stebuklus yra fotumieciu, kurias butent atsimenu is tam tikru darbu, pvz kai galvoju apie Tave atsimenu mergina fotografuota ziema, po rudens konkurso niekada nebeuzmirsiu R.i.R. ir jos gulbiu, Erikos mergytes su zemuogem, Gottes vonioje plaukiojancios mergijos ir t.t.. Cia manau ir yra tie mazi stebuklai, kurie islieka atmintyje 4u.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 12:39)
O as isfotkinau juostele ir sedziu ziuriu i ja dabar.Abu labai mano rajone uzsidare, reik vezt i centra, o mes sergam.Va ir turiu laukti savaitgalio.Ech:)Dvigubas nekantrumas-naujas juostinukas ir juostele:)

Oj kaip laukiu rezultato kartu, visada kazka grazaus sukuri bigsmile.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 31, 12:42)
Aš tai gaudžiau vienas zyles ( say, nu sorry, gyvos, gražios tokios negi galabysi db ) biggrin.gif .. Bet zarazos, lb nuo manęs lakiojo, tai pagrasinau, kitą kart vistiek nufotkint anas..  lotuliukas.gif

Dek tu tom zylem per kuoda, neskis namo, in lekste idedi aukstyn 'papais', raudono vyniaus, fone pradarytas narvelis, kelios ispestos plunksnos, truputis keciupo dramai sukurti ir vuolia - mirusios zyles puota! biggrin.gif
QUOTE(Savory @ 2012 10 31, 14:48)
blush2.gif nors vezimaitis nebuvo tai progai pagamintas, bet ideja tai skolinta is fotopasteles, pripazistu blush2.gif bet kol kas visos mano foto seimos albumui ir skirtos mokymuisi, tad labai stipriai sazine negrauzia biggrin.gif

O galvoji fotopastele pirmieji, kurie sia ideja igyvendino? biggrin.gif As tokiu vezimaiciu su juose esanciais geriais jau kadais uzsienio fotografu darbuose macius, ypac USA mylimas atributas. Taip, kad nesijausk kalta, kad kazka pabandei mirksiukas.gif
O del pacios nuotraukos, tai veidukas melynuoja, bandyk siltinti spalvas. Na ir erdves daugiau noretusi 4u.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 15:18)
Kartais stebuklams trukdo musu vidines sienos, musu issilavinimo spragos, lekstumas, nenoras plesti akirati.

drinks_cheers.gif Kartais tiesiog labai baisu save isreiskti, paleisti...del visuomenes standartu, baimes likti nesuprastam, isjuoktam, kitokiam.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 10 31, 18:07)
Einu gal iš karto parūkyt  cool.gif

Saunuole, nes speju jau butum prie mano zodziu kabinejusis smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 18:24)
drinks_cheers.gif  Kartais tiesiog labai baisu save isreiskti, paleisti...del visuomenes standartu, baimes likti nesuprastam, isjuoktam, kitokiam....  4u.gif

Visiems neitiksi. Zmones atsirinks, kam patiks tavo darbai.
Atsakyti
Del Kristuko. O kodel jums taip norisi to jos recepto, daryti taip kaip ji? Na surado zmogus ta savo recepta ir tegu turi, juk tai jos kurinys. Dabar, kad ir kulinarijos pasaulyje, galvojat koks isradejas jums atskleistu visus ingridijantus savo israsto recepto? Oj ne tikrai ne. O jeigu ir panoretu parduotu, tai tokie dalykai kainuoja nemenkus pinigus. Palikit ramybeje jus ja. Amen! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 18:30)
Del Kristuko. O kodel jums taip norisi to jos recepto, daryti taip kaip ji? Na surado zmogus ta savo recepta ir tegu turi, juk tai jos kurinys. Dabar, kad ir kulinarijos pasaulyje, galvojat koks isradejas jums atskleistu visus ingridijantus savo israsto recepto? Oj ne tikrai ne. O jeigu ir panoretu parduotu, tai tokie dalykai kainuoja nemenkus pinigus. Palikit ramybeje jus ja. Amen!  biggrin.gif

nesinori biggrin.gif jau nebesinori smile.gif bet taip juokauti irgi negražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 17:13)
Dėl kristuko ir aš tą pamenu  smile.gif maigiau maigiau curves, nieko man nesigavo  biggrin.gif

Tuoj išlys yla, užklausiau kaip sustumdyt curves taip... biggrin.gif Ne kristuko užklausiau.. blush2.gif Nu bet pasitikiu tuo žmogum 5000 proc.

Peonny , ot gera mintis, ***** galėjei vakar tokią duot, būt helowwwwwweeeno puotai gera įdėja.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 16:31)
nesinori  biggrin.gif jau nebesinori  smile.gif bet taip juokauti irgi negražu  mirksiukas.gif

Ta prasme kaip juokaut? Cia del to Amen? As ta prasme ne Kristukui ji skyriau, o apskritai tam reikalui, diskusijai, uzbaigiamoji tokia mintis... Ai sakau, man negalima kalbet bo as pastoviai priskalbu biggrin.gif
QUOTE(isora @ 2012 10 31, 16:31)
* Tuoj išlys yla, užklausiau kaip sustumdyt curves taip...  biggrin.gif  Ne kristuko užklausiau..  blush2.gif Nu bet pasitikiu tuo žmogum 5000 proc.
** Peonny , ot gera mintis, ***** galėjei vakar tokią duot, būt helowwwwwweeeno puotai gera įdėja..  lotuliukas.gif

* Oj detektyve Tu biggrin.gif
** Tai vakar apie zyles nieko nesakei lotuliukas.gif
Atsakyti
amen tai amen biggrin.gif aš irgi nenoriu ta tema daugiau plėstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 16:58)
Parukiau ir pagalvojau, ko gi as noreciau kitokio, ogi nieko kitokio, tieisog siltu, mielu, seimos nuotrauku, tai svarbiausia  wub.gif

O ko jus pacios noretumet is fotosesiju ir ka su tom foto veiktumet?

man fotografija tai realizavimas saves, savo minciu, steso, dziaugsmo, liudesio ir t.t perteikimas. Tikriausiai nesuprasi RK,ka reiskia pajustifotografija, kai kasdien tuom gyveni, tai yra gyvenimo dalis, o ne pasonej. Kai aplinkoje ieskai sirdziai mielo vaidzo.Kai net muzikos garsai sukelia ikvepima fotografijai.Meile meilei nelygu.
Zmoniu prioritetai ir suvokimas skiriasi.
Atsakyti
kristukass , nu plyz išduok paslaptį kokį actioną naudojei medžiam.... blush2.gif
Atsakyti