Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 10 31, 15:36)

Miela, tik kita karta atsitrauk.Bus daugiau erdves virsuje, apacioje.Ir ka gi man taip primena tas vezimaitis su moliugu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 15:43)
Miela, tik kita karta atsitrauk.Bus daugiau erdves virsuje, apacioje.Ir ka gi man taip primena tas vezimaitis su moliugu biggrin.gif  biggrin.gif

blush2.gif nors vezimaitis nebuvo tai progai pagamintas, bet ideja tai skolinta is fotopasteles, pripazistu blush2.gif bet kol kas visos mano foto seimos albumui ir skirtos mokymuisi, tad labai stipriai sazine negrauzia biggrin.gif

ir aciu uz patarimus, tiesa pasakius, nukirpau biski kaires, tai nusikirpo biskiukas ir virsaus...bet jei butu originalas, tada butu centruota labai. Si karta stengiausi atkreipti demesi i sviesa, fokusa ir spalvas...tikiuosi su laiku ismoksiu suziuret viska fotografuojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 16:07)
O tu kiek?

Beveik pusmeti. Cia iskaitant, kai net nezinojau kas tas islaikymas, diafragma ir t.t.t.t..........
O tu?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 16:02)
O kiek laiko NOISY-B fotkina  ax.gif ?
O tu kiek?
Ir kada turetu pradet lyst tie stebuklai ?

Padariau namų darbus [čia SM'e] prieš apytiksliai metus, daugiau nei metus [na, kai vaikui buvo 8mėnesiai, o dbr jam lygiai 2metai ir 1 mėnuo] smile.gif

Kokio stebuklo reik tikėtis? g.gif kad tikrai, jo nėra... vis laukiu, bandau ir nėra... nežinau kame reikalas, many tikriausiai.

R.I.R. -> Kokio stebuklo reiktų tikėtis, kaip tu įsivaizduoji, kaip turėčiau fotografuoti po 2 metų? Įdomu iš tikro. Ir pas ką pamatei stebuklą iš SM forumiečių? Irgi įdomu. Kokį stebuklą? Na, technika [techniškai tvarkingas], ar apdirbimas, ar minčių įgyvendinimas, ar gal kažkas kitko? Būtų įdomu sužinoti smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 10 31, 16:40)
Aha, man irgi labai patinka kristuko spalvos... ir šiandien kieme eidama galvojau, maž pasiprašyt, kad pasidalintu kaip ji taip moka padaryt... blush2.gif
Papildyta:

Kaži, ar gausi sužinoti... g.gif nes kažkada seniau aš bandžiau, tai nepavyko, tepasakė, kad curves stumdo ir tiek smile.gif Aš tai sumokėčiau, bile, kad parodytų smile.gif

Merginos, necituosiu kiekvienos, bet aš siaubingai dėkinga už komentarus mano nuotraukoms. Kaži, kodėl čia rodo tokią odą, nežinau, puslapy jin normaliau atrodo. Nenorėjau dėti bluro. O šiaip čia ir yra visiškai paprastas pasivaikščiojimas po miestą. Daugiau šnekėjom, nei fotografavau smile.gif taip atsitiko. Stoviu vietoje sad.gif ir gerai tie komentarai ir apie stebuklus norėčiau padiskutuoti smile.gif

Savory -> veidukas mėlynuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 31 spalio 2012 - 15:56
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 15:52)
Beveik pusmeti. Cia iskaitant, kai net nezinojau kas tas islaikymas, diafragma ir t.t.t.t..........
O tu?

O dabar zinai?
Atsakyti
noisy-b, tai kaip suprantu, su baltos balansu nesusitvarkiau? g.gif ir kaip dabar istaisyt? labai buciau dekinta uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 31 spalio 2012 - 16:09
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 15:54)
Kaži, ar gausi sužinoti...  g.gif  nes kažkada seniau aš bandžiau, tai nepavyko, tepasakė, kad curves stumdo ir tiek smile.gif Aš tai sumokėčiau, bile, kad parodytų smile.gif

Tai metamės, maž pasakys, nes taip tu curves sustumdyt, nu niekaip man nesigauna... biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 15:54)
O dabar zinai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 31, 16:03)
Dincelio merginos batai prie sukneles netinka smile.gif

Savory miela nuotraukyte, tik albumui veiduko noretusi daugiau smile.gif Nu suderink taip vezimuka prie kepures :rolleyse:

yra ir daugiau foto, su atsuktu veideliu, bet visur kas nors blogai, tai jums tikrai netinka rodyt biggrin.gif o siaip jis isvis man nebepozuoja, kiek pagaunu is sono, tiek...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 16:54)
O dabar zinai?

Zinau.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 16:11)

Oho, rimtai?Nes as nezinau daugelio dalyku.Ir speju, niekada nezinosiu visko.

Tie stebuklai kiekvienam savaip.Vienas tarsi gimsta mokedamas daryti stebuklus, kitam reikia daugybes metu, kad bent ivaldyti technika.Cia nera recepto ir visiems bendro laiko, kad va op suejo kazkoks laikas ir op prasidejo stebuklai.

Kartais stebuklams trukdo musu vidines sienos, musu issilavinimo spragos, lekstumas, nenoras plesti akirati.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 16:54)
ir apie stebuklus norėčiau padiskutuoti smile.gif

As kiek esu ejusi i fotosesijas, tai man tiesiog norejosi graziu seimyniniu nuotrauku, kurias galeciau isiremint.
Tai apie stebuklus niekad negalvojau, man arba grazu arba ne. O kai grazus zmogus, tai savaime tos nuotraukos gali buti grazios.
O visokios skraidancios miske grazuoles isvis ne mano skoniui, gal cia ir butu tas stebuklas kaikurioms g.gif . Nors gal kada ir butu idomu kede is po koju istrint lotuliukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2012 10 31, 17:18)
Oho, rimtai?Nes as nezinau daugelio dalyku.Ir speju, niekada nezinosiu visko.

Nera tokio dalyko, apie kuri zinotume viska.....
Papildyta:

Vienos fotosesijos fonas pamenu buvo juodas ir MB marskiniai juodi, tai taip durnai atrode, galva ir ranka kazkur skraido doh.gif
Man svarbu buvo isiamzint nebuitiskai ir nescia savaite iki gimdymo pusvalanduka fotosesijos apturejau, kad bent kelios foto liktu grazesnes.
Dabar jau kai daugiau visko perziurejusi, noreciau kazko jau kitokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 31 spalio 2012 - 16:35