O as isfotkinau juostele ir sedziu ziuriu i ja dabar.Abu labai mano rajone uzsidare, reik vezt i centra, o mes sergam.Va ir turiu laukti savaitgalio.Ech:)Dvigubas nekantrumas-naujas juostinukas ir juostele:)
Aš tai gaudžiau vienas zyles ( say, nu sorry, gyvos, gražios tokios negi galabysi db ) .. Bet zarazos, lb nuo manęs lakiojo, tai pagrasinau, kitą kart vistiek nufotkint anas..
Noisy-B, o man nesinori prie nieko kibti, estetiška, spalvos gražios, modelis taip pat. Tik antroj foto man ji pati lyg svyra į dešinę, bet gal taip nuo pozos atrodo.
R.i.R, atleisk man neišmanėlei, bet dėl rankų padėties 1 foto - laikant taip rankinę "ant alkūnės", ta padėtis tokia ir yra, kaip ji gali kliūti? Ta prasme, ar vardan nuotraukos reikia tą minutę kitaip ranką palaikyti, nors kitu metu laikai būtent taip?
R.i.R, atleisk man neišmanėlei, bet dėl rankų padėties 1 foto - laikant taip rankinę "ant alkūnės", ta padėtis tokia ir yra, kaip ji gali kliūti? Ta prasme, ar vardan nuotraukos reikia tą minutę kitaip ranką palaikyti, nors kitu metu laikai būtent taip?
Noisy-B modelis zavingas! Ypac patinka lengvas ir neipareigojantis megstukas... visada galima rasti prie ko kabinetis, bet si ta paprastumas zavi!
Rodau dar viena - bandymas pazaisti su viesa.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 14:08)
Bet aš nesuprantu, tu tiek daug fotkini, o stebuklo vis nėra
O kiek laiko NOISY-B fotkina ?
O tu kiek?
Ir kada turetu pradet lyst tie stebuklai ?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 31, 15:02)
O kiek laiko NOISY-B fotkina ?
O tu kiek?
O tu kiek?
O tu kiek?
O kas tie stebuklai? Pvz, man lb gražios Nosiy fotkės.. Aš išvis tada iš atsilikėlių būrelio, nes man iki stebuklo, kaip ant svetimo daikto iki dangaus nujot..
QUOTE(rG. @ 2012 10 31, 01:32)
Labai gražu
ui dekui
Kristuk, man foto spalviskumas laaaabai, pasiimciau pc pamoku pas tave
Noisy, grazus modeliukas, faina rankine, bet foto visiskai paprastos, tokios is eilinio pasivaiksciojimo, noretusi kazko daugiau ..
Nors ne, bloge yra neblogu, paskutinioji pvz. Dar pro medziu lapus nieko, trecioji
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 31, 15:57)
[img]http://farm9.staticflickr.com/8469/8141408577_2ff6307de5_z.jpg[/img
aš tai apačią kirpčiau, man ji
Labu
Man tai visai nesinori prikibti prie Noisy-B foto, gal mes stebuklus visi skirtingai suprantam
O cia mano moliugelis, del prastu oro salygu pavyko tik mini pasifotografavima susiorganizuoti...pora foto bent jau man patiko, kaip jums si?
Man tai visai nesinori prikibti prie Noisy-B foto, gal mes stebuklus visi skirtingai suprantam
O cia mano moliugelis, del prastu oro salygu pavyko tik mini pasifotografavima susiorganizuoti...pora foto bent jau man patiko, kaip jums si?
Aha, man irgi labai patinka kristuko spalvos... ir šiandien kieme eidama galvojau, maž pasiprašyt, kad pasidalintu kaip ji taip moka padaryt...
Papildyta:
Dincelis , na man irgi nelimpa.. Kažkaip nenatūrali ji visur man... tokia suvaidinta jau.. Ir tie apdarai... nznau... nesiriša kažkas ir viskas, nekabina...
O ankstesnes kur dėjei, tai gryn kaip Vilniaus Rožytė su tais karoliais.. Jei nežinai, kas ana do viena, tai va: http://sielamaisting...ponia-roze.html
Papildyta:
Dincelis , na man irgi nelimpa.. Kažkaip nenatūrali ji visur man... tokia suvaidinta jau.. Ir tie apdarai... nznau... nesiriša kažkas ir viskas, nekabina...
O ankstesnes kur dėjei, tai gryn kaip Vilniaus Rožytė su tais karoliais.. Jei nežinai, kas ana do viena, tai va: http://sielamaisting...ponia-roze.html