Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Heyyyy,

bandysiu šiandien įgyvendint savo idėją šokio konkursui.... Įdomu kaip seksis g.gif Bijau, kad per daug degu ir nusivilsiu rezultatu. 4u.gif Bet norisi paskubėt, kad kas nors neužlįstų su tokiom pačiomis mintimis lotuliukas.gif

QUOTE(RytineSaule @ 2012 11 05, 23:56)
Savaitgalį labai patiko "piešimas" spalvomis. Rodau kelias nuotraukytes. Nuotraukos orginalios,

Kaip manote, gal kuri tinkama konkursui? blush2.gif  Kažkaip pritrūkau pasitikėjimo šiąnakt blush2.gif

Pirma. smile.gif

Va, va - kaip ir sakau, mąsčiau ir aš su šviesom ką nors šokiui sukurpt. biggrin.gif Visa laimė turiu kitą variantą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 06 lapkričio 2012 - 12:49
O man Žmogus užpakalį spardo, idėją turiu, bet pradedu nujausti, kad nieko gražaus nebus biggrin.gif Bet bandysiu ax.gif

Su šviesom fainai kaip bigsmile.gif

Nu pažiūrėkit tą mano gėlę g.gif Gal kur galima pasitikrinti spalvas? Nebekvaršinčiau galvos cool.gif
Atsakyti
Suprem - sunku labai pasakyt, man norėtųsi šviesesnės nuotraukos. Lyg ir melsvuoja šiek tiek. Bet kaip ir minėjau, nežinau ar dėl tamsumo nuotraukos ar dėl WB. 4u.gif

O lauke nėra galimybės pabandyt? Nenaudojant zoom? Tiesiog fotoaparatą pastatant arčiausiai kiek galima prie fotografuojamo objekto. Atsimenu ir aš kankinausi su šiuo ND doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 06 lapkričio 2012 - 12:58
Na nezoominant nebent karvę reikėtų paveiksluoti, tos gėlės nesimatytų schmoll.gif Kėliau ISO, bet jau grūdėta labai unsure.gif Trikojo neturiu g.gif Galvoju gal kokį žemėlapį prie įvažiavimo į miestą pabandyti surasti g.gif Daugiau minčių neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 06, 13:48)
Heyyyy,

bandysiu šiandien įgyvendint savo idėją šokio konkursui.... Įdomu kaip seksis g.gif Bijau, kad per daug degu ir nusivilsiu rezultatu.  4u.gif Bet norisi paskubėt, kad kas nors neužlįstų su tokiom pačiomis mintimis  lotuliukas.gif
Pirma. smile.gif

kur keliausi, ką fotografuosi?
Aš tik ketvirtadienį laisvą turiu, galim iš ryto susimatyti jei turėsit noro bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 06, 13:05)
kur keliausi, ką fotografuosi?
Aš tik ketvirtadienį laisvą turiu, galim iš ryto susimatyti jei turėsit noro  bigsmile.gif

Mediahafen lotuliukas.gif, tikiuosi rasti įdomią aplinką nuotraukai. Parodysiu, jei kas gausis. blush2.gif

Noro, tai turėsiu, tik dar kol kas vis peršalus esu(jei nebijosi pasigaut). biggrin.gif Temperatūros nėra, kosulys ir sloga. Bet jau geriau nei vakar buvo, tai tikiuosi neatsinaujins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 06 lapkričio 2012 - 13:20
QUOTE(Suprem @ 2012 11 06, 12:42)
Bandau smile.gif
ND 5/1

Tamsoka, bet jau prie lango ir ISO 800 unsure.gif

koks išlaikymas?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 05, 21:49)
jus rinkit valanda, as prisitaikysiu kazkaip 4u.gif  smile.gif

Tai pradėkim rytoj 16 valandą. Kas galės prisijungs tada, o kam patogiau ateis 17 ar vėliau truputį.
Vieta - Coffee Inn'as bulvare.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 06 lapkričio 2012 - 13:40
QUOTE(Suprem @ 2012 11 06, 12:42)

Didink išlaikymą. Dėk fotoaparatą ant štatyvo, jei neturi tiesiog ar ant knygų ar ant stalo..Esu taip darius, gaunas .
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 11 06, 13:42)
Didink išlaikymą. Dėk fotoaparatą ant štatyvo, jei neturi tiesiog ar ant knygų ar ant stalo..Esu taip darius, gaunas .

drinks_cheers.gif

ne lakstantį vaiką fotkini, taip , kad išlaikymą drąsiai gali ilgint iki begalybės, svarbu fotiką stabiliai pastatyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 06, 09:50)
Nu dabar jau sedevrus rodysi ir nebesiguosi kad fotiko neturi smile.gif

Jooo.... biggrin.gif Nebesiguosiu.. blush2.gif

QUOTE(Savory @ 2012 11 06, 10:52)
isora, tai jau pasakokis, koks gi FF? tavo? ar skolintas? smile.gif

Nikoniukas D800 ... wub.gif MANOOO.. Mano ir tik manoooo... friends.gif

QUOTE(gotte @ 2012 11 06, 11:41)
isora, sveikinu su FF, dabar jau kaip dėsi čia mums meno, kad visoms žandikauliai atvips biggrin.gif

Nu čia, tai susijuokiau net... Saldainiu prispringau... hihihi.gif lotuliukas.gif Galėjau jaučiu ir nesakyt, nes db juoksis visos, kad kaip malė taip ir mala š malūnėlį.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet kažkada tikrai rodysiu, pažadu sau pirmiausia ir jums.. 4u.gif

RytineSaule , kaip smagiai tu čia su šviesom... thumbup.gif Aš nemokų tų pažaidimų, mėginau kažkada miestą gaudyt, tai kaip fejerverkai atrodo ir tiek... blush2.gif

Ačiū, už smagų rytą, gladiole .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausau smile.gif

Gėlė man balta blush2.gif

user posted image
Atsakyti