Tai, Noisy`uk, jungiesi ryt, bet lb jau anksti.. Tiks 9 ryto, nes gladiole tik td gali....
O aš kai ką turiu.. Be Be Bee.... Kam karvei bananas paklausit... Bet.. mano čia bananas ir mėgaudamasi jį valgysiu...
Prieš mano akis guli FF.
O aš kai ką turiu.. Be Be Bee.... Kam karvei bananas paklausit... Bet.. mano čia bananas ir mėgaudamasi jį valgysiu...
Prieš mano akis guli FF.
Atsiprašau, įkėlusi pati pamačiau klaidą. Keliausiu perdaryt namų darbo
Savaitgalį labai patiko "piešimas" spalvomis. Rodau kelias nuotraukytes. Nuotraukos orginalios, niekas netaisyta su jokiomis programomis.
Žmogus - vyras
Žmogus - moteris
Kaip manote, gal kuri tinkama konkursui? Kažkaip pritrūkau pasitikėjimo šiąnakt
Savaitgalį labai patiko "piešimas" spalvomis. Rodau kelias nuotraukytes. Nuotraukos orginalios, niekas netaisyta su jokiomis programomis.
Žmogus - vyras
Žmogus - moteris
Kaip manote, gal kuri tinkama konkursui? Kažkaip pritrūkau pasitikėjimo šiąnakt
QUOTE(Savory @ 2012 11 06, 00:14)
Maggie, man foto lietuje kazkas nepaprasto, bet bijociau sugadint fotika..
oho, kaip idomu. londonietes, butinai nueikit, as jusm pavydesiu.
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 05, 20:24)
ėė, čia tas pats, kas pas ginekologę klausti: "O man reikalinga spiralė?"
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 21:59)
liuks kad pagaliau pažiūrėjai ėjau net googlit kas tas haze efektas
kas cia PS pamokas norejo duoti, a?
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 13:57)
idejau pora savo suneno foto i flickr :
man patiko. po daugel laiko, idedamu cia daugube vaiku-kudikiu fotkiu, man tikrai patiko. paprasta, normalu, kaip is gyvenimo. ir man visai nesuspausta. ir jb geras bei tinkantis. ech, tikra atgaiva - be actionu, spalvu, meshkinu, dezuciu-krepsiu. zodziu. dedu pliusa.
QUOTE(Laukine25 @ 2012 11 05, 12:28)
Kadangi pati foto graži, gelbėčiau berniuko rankytę. Kaip sudegusi atrodo, pabandyk šviesinti
ir man ranka kliuvo. nes poza abieju superine, man truputi netgi kaip suauge, lyg sokis, lyg meiles istorija. bet va berniuko ranka isduoda, kad kazkokie zaidimai vyko, o gal net pykciai, itempta, pajuodusi.
QUOTE(Suprem @ 2012 11 05, 03:51)
Šiaip aš visada už spalvas, bet šiuo atveju jb gražiau
as visada uz jb, bet siuo atveju tik uz spalvas eina sau, kaip visi skirtingai.
QUOTE(rG. @ 2012 11 05, 23:12)
Man kurį laiką kažkiek gėda buvo Pink klausyt, nu pieva atrodė, matyt kažkuri daina man su nesąmonėm siejosi, bet, pasidomėjau, pasižiūrėjau, išsinagrinėjau. Ji gi labai protinga moteris, kūrybinga, tekstai gilūs, pati tokia aktoriukė nebloga. Netuščia. Ir dabar man ji patinka, kad yra kitokia.
man iki siol ji neee, bet pritariu, kad paskaicius apie ja daugiau, siek tiek pakeiciau nuomone. bet tai neliecia jos kurybos ar isvaizdos.
labanakt ponios.
QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 22:33)
eemm. cia apie tavo foto? ar kazko nesupratau? nori patarkavimu.
Patarkavimai ir ne prošal būtų, gal padėtų tobulėt.
Ne, gramatines klaidas turėjau omeny
QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 22:29)
zhadi zhadi. auto taip ir nesulaukiau Mrs Busy
Aš labai daug apžioju Bet spėju. Visokių auto sąskaita QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 22:33)
skaitei..? man ji patinka viskuom, ypac muzika
Nu man labai labai. Ir išvaizda. O klipai, ai ai. Nuo vakar eina nonstopu pas mane, aš gi ją girdėjus, tik nežinojau kas tokia. Net neseniai sommertime sadness išgirdus mašinoj užsigarsinau iki beprotybės ir blioviau kartu
Šiaip primena kai kurios dainos Kate Bush Visur ji man vaidenas
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 21:09)
na, as neisitikinus, ar cia tas o kaip cia darei?
Cia piesiau su brushu ant naujo sluoksnio
QUOTE(isora @ 2012 11 05, 23:49)
Tai, Noisy`uk, jungiesi ryt, bet lb jau anksti.. Tiks 9 ryto, nes gladiole tik td gali....
Prieš mano akis guli FF.
Prieš mano akis guli FF.
Nu dabar jau sedevrus rodysi ir nebesiguosi kad fotiko neturi
RytineSaule ydomus bandymai
QUOTE(Maggie @ 2012 11 06, 00:15)
O as net nesuku galvos tiek visokiu efektu yra, nekraunu ju y galva. Svarbu zinot kaip tai padaryt
wow, Maggie, aciu
vienintele, net nebuciau sumascius, kad su brushu galima piest, kol kas man daug kas mistika tame PS...vien layeriai ir efektai, kuriu nesuprantu iki galo
isora, tai jau pasakokis, koks gi FF? tavo? ar skolintas?
vienintele, net nebuciau sumascius, kad su brushu galima piest, kol kas man daug kas mistika tame PS...vien layeriai ir efektai, kuriu nesuprantu iki galo
isora, tai jau pasakokis, koks gi FF? tavo? ar skolintas?
QUOTE(RytineSaule @ 2012 11 05, 23:56)
Savaitgalį labai patiko "piešimas" spalvomis.
smagiai pasibandei naują dalyką ir aš visai norėčiau..
tik man užkliuvo pavadinimai - žmogus- vyras ir žmogus-moteris kažkaip keistai skamba...kodėl negalėtų būti tiesiog vyras ir moteris
isora, sveikinu su FF, dabar jau kaip dėsi čia mums meno, kad visoms žandikauliai atvips
QUOTE(gotte @ 2012 11 06, 12:41)
smagiai pasibandei naują dalyką ir aš visai norėčiau..
tik man užkliuvo pavadinimai - žmogus- vyras ir žmogus-moteris kažkaip keistai skamba...kodėl negalėtų būti tiesiog vyras ir moteris
isora, sveikinu su FF, dabar jau kaip dėsi čia mums meno, kad visoms žandikauliai atvips
Gal blogai užrašiau. Čia konkursui Žmogus - Vyras - moteris.
O konkursui galima tik vieną foto dėt?