Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 11 05, 22:12)
Man irgi trečiadienio popietė/vakaras tinka.  bigsmile.gif Kaip jums 16 ar 17 valanda?

Tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 20:13)
vienintele, aciu smile.gif jau matau 4u.gif super atrodo. Ir tas haze (?) efektas labai vietoj, nes paslepia tas mazas sakeles, kur matosi, kad dirbtines biggrin.gif o ir siaip ten labai tinka smile.gif

liuks kad pagaliau pažiūrėjai smile.gif ėjau net googlit kas tas haze efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 20:59)
liuks kad pagaliau pažiūrėjai smile.gif ėjau net googlit kas tas haze efektas smile.gif

na, as neisitikinus, ar cia tas blush2.gif biggrin.gif o kaip cia darei?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 05, 20:12)
Man irgi trečiadienio popietė/vakaras tinka.  bigsmile.gif Kaip jums 16 ar 17 valanda?

jus rinkit valanda, as prisitaikysiu kazkaip 4u.gif smile.gif

isora, kaip su juosta sekasi susidraugauti? rolleyes.gif

Del blyksciu, pamenu kaip dziaugiausi kai V parveze bigsmile.gif pirma menesi bandziau bandziau, nu ten isvis kosmosas grynai.... doh.gif nera tiek laiko, kad isstudijuoti kaip ja tinkamai naudoti. Tad dbr stovi kuprinej nejudinama isvis smile.gif nu tegul stovi, valgyt nepraso biggrin.gif gal kada kils upo pasimokyti ir ja tinkamai isnaudoti smile.gif
Atsakyti
apie dainas. sian cia pas mane jutubo vakarushka biggrin.gif

QUOTE(lunameja @ 2012 11 04, 19:09)
cia mano daina  smile.gif be abejones, ikvepianti, nerealiai
Love it smile.gif

hm. idomi. paklausysiu dar. negirdeta atlikeja.
QUOTE(-Tynka- @ 2012 11 04, 07:53)
Tiesa, dar nuo savęs noriu pridėti.. šią Phantogram - Mouthful of diamonds

as ju kuris laikas klausiau "when im small", bet persiklausiau ir nebegalejau net kitu gabalu klausyt biggrin.gif
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 00:35)
Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu  doh.gif  biggrin.gif   Try Norėčiau visai iliustruot.

o as pakest Pink negaliu ;] nei dainu, nei klipu, nei jos pacios biggrin.gif (man dazhnai sako, kad as i ja panasi, fui, manau, kad as grazesne:D). ir klipas klipu. bet tikrai pastangu ideta daug, grazu paziuret. bet jei vertint kaip foto, nu per daug visko - ir plaukai spalvoti, kunas, rubai kazkokie keisti. isivaizduokit jb ir su viskuo perpus maziau doh.gif bet faina, kad uzrodei, nemaciau Pink dar tokios jausmingos. nuo "blow me last kiss" galvojau realiai vimtelsiu smile.gif cia kaip K. perry - nu negaliu, tiesiog negaliu klausyti ir ziureti.
QUOTE(isora @ 2012 11 03, 00:36)
O man mintis prikrauna teigiamų emocijų šita melodija:

kazkada ir mane ikvepe kazka sukurti.

ant kiek filmas gali buti lekshtas, o soundtrackas nerealus, kalbu apie visuma, nes turiu visus Twilight'o soundtrackus, nemazai geru kuriniu yra.
QUOTE(rG. @ 2012 11 03, 15:15)
Eik tu, gi  fainas klipas   bigsmile.gif  Tos ryžos gal nereik, bet šiaip labai gražių rakursų yra. Ir daina negirdėta.

man irgi patiko, nors ir parodija. ir daina patiko. kolkas is visu labiausiai.
QUOTE(neiste @ 2012 11 03, 12:20)

Lykke Li pamilau nuo "Little bit", pat pradziu. manau tai ir vienas geriausiu klipu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 05 lapkričio 2012 - 22:12
QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 22:05)
o as pakest Pink negaliu ;] nei dainu, nei klipu, nei jos pacios biggrin.gif (man dazhnai sako, kad as i ja panasi, fui, manau, kad as grazesne:D). ir klipas klipu. bet tikrai pastangu ideta daug, grazu paziuret. bet jei vertint kaip foto, nu per daug visko - ir plaukai spalvoti, kunas, rubai kazkokie keisti. isivaizduokit jb ir su viskuo perpus maziau  doh.gif bet faina, kad uzrodei, nemaciau Pink dar tokios jausmingos. nuo "blow me last kiss" galvojau realiai vimtelsiu smile.gif cia kaip K. perry - nu negaliu, tiesiog negaliu klausyti ir ziureti.

Man kurį laiką kažkiek gėda buvo Pink klausyt, nu pieva atrodė, matyt kažkuri daina man su nesąmonėm siejosi, bet, pasidomėjau, pasižiūrėjau, išsinagrinėjau. Ji gi labai protinga moteris, kūrybinga, tekstai gilūs, pati tokia aktoriukė nebloga. Netuščia. Ir dabar man ji patinka, kad yra kitokia.

O dėl panašumo, cha. Man tą patį sakė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 05 lapkričio 2012 - 22:13
QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 23:11)
Lykke Li pamilau nuo "Little bit", pat pradziu. manau tai ir vienas geriausiu klipu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 04, 19:41)
viskas aišku, dėkui...vakar kažkaip pasimečiau paėmusi tą fotiką į rankas... kažkaip net gėda pasidarė, kad nesugebu nuspręsti, tinkamas jis ar ne

as irgi nenusimanau. tiesa sakant buvo pirkti ant durniaus. pasitikejimo principu.. tad gal nedvejok mirksiukas.gif kita vetus - bus blogai, gryshi, pasakysi, galbut pakeis, juk diedukai tie ten ir stoves, toliau prekiaus.
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 21:43)
vyro foto
nežinau ar rodys.

fantastine. ziuriu, tyrineju. fainiausiai, kad desinej, visas pastatas i langa sutilpo, niex neishlenda, kazkaip taip simetrishkai. tegu TB jungiasi prie musu biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 11 02, 23:16)
Ne i tema, bet noriu dziugena pasidalinti-isleido mano atvirukus.
http://www.favoritep...lena-kaplevska/

wow!! kaip faina! super!
QUOTE(Suprem @ 2012 11 03, 14:54)
Rudens lietus

man baisiai patinka tokios foto. kaip ir lensbaby (dazhnas pasijuokia, nes is esmes pazaidi ir numeti), noriu pabandyti pafotkinti po vandeniu. man labai patinka visos foto, kur vanduo, lashai ir t.t. reiketu kokios apsaugos nuo lietaus, nes as su malonumu eiciau fotkint bet ka, kai pila kaip is kibiro.
QUOTE(gizzy @ 2012 11 03, 19:54)
Kritika labai laukiama

man idomesne flickr. o sioji - kad ir ka keistum, akis bado plytu siena, nu negaliu, kaip mane ji cia blashko, trukdo, kazkas kazkada buvo minejes, kad plytu siena nefotogenishkiausia ever. malonu susipazint.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 31, 14:08)
Bet aš nesuprantu, tu tiek daug fotkini, o stebuklo vis nėra 

blink.gif ne nu.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 10 31, 22:20)
***** kaip gerai tavęs klauso heliosas

drinks_cheers.gif
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 20:04)
Nugi faina antra ir ryškumos labai čia tinka

sutinku. man baisiai patiko, dabar neturiu laiko, bet perbegsiu Noisy flickr, butinai 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 11 02, 10:12)
šiaip už tokius klausius reik varyt veidrodinių apratų instrukcijas skaityt, ***** biggrin.gif

velniava. reiketu ir man pasiskaityt..
QUOTE(rG. @ 2012 11 02, 00:03)
Erika, faina tema, gal ir man išsijudint, nė nežinau

zhadi zhadi. auto taip ir nesulaukiau tongue.gif Mrs Busy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 05 lapkričio 2012 - 22:30
QUOTE(Maggie @ 2012 11 05, 23:11)
o as pakest Pink negaliu ;] nei dainu, nei klipu, nei jos pacios biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 02, 12:48)
P.S. Rašau ir mąstau, duos man Maggie velnių už klaidas ar ne... Ir taip su kiekviena žinute. 

eemm. cia apie tavo foto? ar kazko nesupratau? nori patarkavimu?

as, beje, jei neklystu, tik seniai atkasiau who is who biggrin.gif if u know what i mean ;]
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 00:22)
Kas cia su tom Rytinem kavom, saulem, dabar as nebesuprantu 

as kuri laika galvojau apie Kava, taip panasiai kalba merginos doh.gif
QUOTE(solo @ 2012 10 31, 21:22)
gotte, tiesą sakant, nemoku tvarkyti atskirų kūno dalių:  viskas, ką darau, ir moku daryt su PS yra  spalvų tvarkymas, kontrastai, klonavimas nereikalingų detalių ir tiek...

nu nemazai mirksiukas.gif as nemoku klonuot. kazkiek pramokau su layers, prasviesejo akyse. pabandyk ir tu.
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 23:06)
Man tai graži. Ir gili, išraiškinga. 
Tiesą sakant nesidomėjau, bet labai džiaugiuosi, kad šįvakar pasiskaitinėjau, paklausiau, smagu matyti, kad kyla dar viena netuštutė žvaigždutė.

skaitei..? man ji patinka viskuom, ypac muzika (na ok - del grozio - nesu isitikinus iki galo), bet as baisiai nuliudau paklausius jos live video (ne viena ir ne du..) ir paskaicius jos "kylimo istorija". intrigu neieshkau, bet cia truputi juodu ant balto.

nu pagaliau lotuliukas.gif (bishki atitrukau nuo jusu, bet vel as cia, su kaldrom, missed me?) bigsmile.gif
Atsakyti
Maggie, man foto lietuje kazkas nepaprasto, bet bijociau sugadint fotika...bet va si savaitgali perskaiciau, kad buna tokie stebuklai, kaip "Lietaus kambarys" Barbican menu galerijoje Londone, kur lyja kaip is kibiro, o lietus taves net nepaliecia, nors ji jauti ir girdi bigsmile.gif Gyvenancioms Londone rekomenduociau ten nueit, o gal net pavyktu kokia fotosesija suorganizuoti bigsmile.gif http://www.barbican....il.asp?ID=13723
Atsakyti
Blykste turiu ir as, esant galimybei nugriebiau naujasia modeli... deja... kazkaip isivaizdavau, kad tai labai butina detale visam komplektui. Teko ja naudotis ne karta esant tamsioms patalpoms, deja rezultatai laaaaabai nedziugina...net ir maziausias atspindys zmoniu veiduose kelia pykti... patarimas: kiek imanoma suktis is padeties, kad tik nereiktu jos ijungti!
Atsakyti