Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 05, 20:24)
Nu mergos, kaip galima pasakyti, ar jums reikalinga blykstė???

Juk nesusidurus su ja tai ir klausiu, o gal kas turi, juk gali tart koki zodi, jei noro yra. Nes brangus malonumas siaip nusipirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 20:26)
o galima butu pamatyti vieninteles apdirbima? g.gif

rG buvo idejus nuoroda 4u.gif

As parasiau, man blykste nereikalinga, net nebezinau kur nugrusta.. siaip gi issinuomoti turbut ir ja galima, isbandykit, neskubekit pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 05, 17:44)
Oh gosh, kaip gražu!!!!  wub.gif Baaaa, ką reiškia nuotraukos apdirbimas  ax.gif  labai patinka.

man labai malonu kad patiko, laukiu kol padarysi taip, žvaigzdute iškart gausi smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 11 05, 18:38)
O gal vilniovskos kavos nori? blush2.gif

vienintele , apdirbimas ...  bigsmile.gif  nu visai kita foto atrodo, ir taip graži buvo, nu db tai išvis... karsta.gif  thumbup.gif

foto tai ne mano bet vistiek dėkui smile.gif

Afrė smalsi įsitraukit į draugus nes mato tik draugai, paksui ištrinsiu

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 19:11)
Gal tau geriau sviesu objektyva isigyt?

geriausia ff + šviesus objektyvas ir jokios blykstės
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 20:30)

geriausia ff + šviesus objektyvas ir jokios blykstės

O sis tai jau kaip ir sviesus rolleyes.gif : 16-35 2.8

Tik kad vat esu skaicius, kad jei kazka fotografuoji pries saule, gali zmones gautis per tamsus be blykstes ir su saulelydziu tas pats tipo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 19:39)
O sis tai jau kaip ir sviesus rolleyes.gif : 16-35 2.8

Tik kad vat esu skaicius, kad jei kazka fotografuoji pries saule, gali zmones gautis per tamsus be blykstes ir su saulelydziu tas pats tipo  ax.gif

šviesus, bet yra ir dar šviesesnių pvz f/1.2
Siūlau dviračio neišradinėt o pafotkint prieš saule ir pamatysi ka turi, fotike blicas yra pafotkink su juo ir bus aiškiau kas gaunasi, nematau prasmės tiek daug klausinėt, kai yra galimybių išbandyt, blicas yra atskiras mokslas kaip su juo fotografuot kad nesigautu plokščios nuotraukos, bet čia ne apie tai mes....
Atsakyti
pas mane vienintele drauguose, bet vistiek nei viena nuoroda neatsidaro, nei rG, nei vieninteles...
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 20:03)
pas mane vienintele drauguose, bet vistiek nei viena nuoroda neatsidaro, nei rG, nei vieninteles...

jau matysi, nebuvau uždėjus varnelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 21:03)

Gal ne drauguose, o tik kontaktuose? Nes jei tave arba tu ją pažymėjai kaip kontaktą, tai tau ir nerodo...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 05, 17:39)
Galeciau nebent treciadieni smile.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 11 05, 18:18)
cia turbut ir buvo zenklas, kad nereikai tu foto, reikia kazko kito smile.gif)))
manau valandelei istrukciau is namu g.gif

Man irgi trečiadienio popietė/vakaras tinka. bigsmile.gif Kaip jums 16 ar 17 valanda?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 05, 20:12)
Man irgi trečiadienio popietė/vakaras tinka.  bigsmile.gif Kaip jums 16 ar 17 valanda?

Man tinka, tik dar auklytės pasiklausiu ar tikrai galės ax.gif
Atsakyti
Butu kita savaite, prisijungciau ir as.
Atsakyti
vienintele, aciu smile.gif jau matau 4u.gif super atrodo. Ir tas haze (?) efektas labai vietoj, nes paslepia tas mazas sakeles, kur matosi, kad dirbtines biggrin.gif o ir siaip ten labai tinka smile.gif
Atsakyti