Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O gal vilniovskos kavos nori? blush2.gif

vienintele , apdirbimas ... bigsmile.gif nu visai kita foto atrodo, ir taip graži buvo, nu db tai išvis... karsta.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 05, 18:38)

vienintele , apdirbimas ...  bigsmile.gif  nu visai kita foto atrodo, ir taip graži buvo, nu db tai išvis... karsta.gif  thumbup.gif

Noriu,kad mano baubaužiukai visas 7dienas su manimi doh.gif
O ir aš sėdžiu su poku nosinaičių doh.gif

Visgi, vienintelės foto nematau ax.gif

R.I.R., berods tu minėjai,kad neturi gražių modeliukų,vat čia pasieškoti gali,gal savam krašte rasi, po foto būna net e.p. nurodytas, tad tikrai susitarti gali wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 lapkričio 2012 - 18:56
Ir aš vienintelės foto nematau verysad.gif smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 19:38)
O kokiom progom tau reikia blykstes, kada naudotum?
Man del fokuso nepatinka, kazkur skaiciau, kad jiems daznai nusoka jis arba man koks negeras pasitaike  lotuliukas.gif

Blykste man reikalinga fotografuojant visokius balius, kai patalpa tamsi, nedidele, zmones prie stalo. Tokiu atveju vien ISO kelti nepakanka (plius mano "tamsus" objektyvas - 3.5-5.6). Tai draugas fotografas siuo atveju pataria siek tiek kelti ISO ir nukreipus i lubas blykste fotografuoti (i lubas, kad veidai "blynai" nesigautu).
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 05, 18:42)
Noriu,kad mano baubaužiukai visas 7dienas su manimi doh.gif
O ir aš sėdžiu su poku nosinaičių doh.gif

Visgi, vienintelės foto nematau ax.gif

R.I.R., berods tu minėjai,kad neturi gražių modeliukų,vat čia pasieškoti gali,gal savam krašte rasi, po foto būna net e.p. nurodytas, tad tikrai susitarti gali wink.gif

aš irgi nuo 3dienio iki 1dieno su savo barsukėliu sėdėsiu... doh.gif vieni... doh.gif bet sveteliai visad laukiami... blush2.gif biggrin.gif

Aš Flickre fotkę pažiūrėjau, nes čia nuorodos irgi neatidaro... ax.gif
Atsakyti
Noisy-B - gražus modelis,o akys kokios! formas irgi gražios ir spalvos ir kailiniai ir gėles dera man,o vienintele kur perdirbo fainiai labai!
Vienintele - laukiu kursiuko wink.gif
Dincelio dukrytė labai mielai ziurejosi!
Maija - gražus vaikučiai,labai draugiškai pozuoja,miela žiūrėti! Flaxkids reklamoje tavo vaikai buvo?
Isora galėčiau ryt is ryto kavos!
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 11 05, 19:00)

Isora galėčiau ryt is ryto kavos!

Tai liux, kada kur tinkamės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2012 11 05, 19:56)
Blykste man reikalinga fotografuojant visokius balius, kai patalpa tamsi, nedidele, zmones prie stalo. Tokiu atveju vien ISO kelti nepakanka (plius mano "tamsus" objektyvas - 3.5-5.6). Tai draugas fotografas siuo atveju pataria siek tiek kelti ISO ir nukreipus i lubas blykste fotografuoti (i lubas, kad veidai "blynai" nesigautu).

Kad i lubas tai zinau ax.gif .
Gal tau geriau sviesu objektyva isigyt?
Tavo cia tas kitinis?
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 11 05, 20:00)
Maija - gražus vaikučiai,labai draugiškai pozuoja,miela žiūrėti! Flaxkids reklamoje tavo vaikai buvo?

Dėkui, mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 20:11)
Kad i lubas tai zinau ax.gif .
Gal tau geriau sviesu objektyva isigyt?
Tavo cia tas kitinis?

Taip, kitinis. Tai mano planas ir yra, pirmiausia objektyvą, tada blykstę. Bet kadangi galvoju naudotus pirkti, tai jei rasiu blykstę pirmiau, tai nuo jos pradėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 05, 19:38)

vienintele , apdirbimas ...  bigsmile.gif  nu visai kita foto atrodo, ir taip graži buvo, nu db tai išvis... karsta.gif  thumbup.gif

ir aš noriu kavos smile.gif

ėė, čia tas pats, kas pas ginekologę klausti: "O man reikalinga spiralė?"
Nu mergos, kaip galima pasakyti, ar jums reikalinga blykstė???
Atsakyti
o galima butu pamatyti vieninteles apdirbima? g.gif
Atsakyti