Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 18:15)
Zmones, seimas, vaikus, gal kokias vestuves dar uz dyka pasipraktikuosiu  biggrin.gif , drauge krikstynas paklause ar galeciau vasara pafotografuot, na esme tokia butu  ax.gif
Ne as sakiau taip.

O km blykste? g.gif Geriau be jos dabar fotografuot ismok. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 05, 18:17)
O km blykste? g.gif Geriau be jos dabar fotografuot ismok. 4u.gif

Jei pries saule, jei saulelydzio fone, jei viduj g.gif
Man yra kas is Amerikos pigiau atveztu gruodi, tai ir blaskausi ko cia man reikia ...
Dar poliarizacinio stiklo reiks ax.gif

O savo 50mm 1.8 nemegstu ...
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 05, 16:44)
Ar būtų norinčių šią savaitę Šiauliuose paplepėti prie kavos/arbatos puodelio?  rolleyes.gif Apie fotografiją ir ne tik.

Galeciau nebent treciadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 16:46)
noisy-B
pasireiškiau smile.gif)) ištrinsiu kai peržiūrėsi, tikiuosi neužpyksi kad nagus prikišau, bet žiauriai knietėjo:)

Oh gosh, kaip gražu!!!! wub.gif Baaaa, ką reiškia nuotraukos apdirbimas ax.gif labai patinka.
Atsakyti
Aciu visoms pasisakiusioms apie mano foto 4u.gif smagu sulaukt ir geru komentaru smile.gif klaidas stengsiuosi taisyti smile.gif
Atsakyti
Paprotinkit g.gif
Noriu pirkti Nikkor f 1.4, 50, sako su juo viduje nelabai kas gaunasi, vietos per mazai. Pirkciau del namu, nes tamsu ir be blykstes niekaip su mano 18-105 schmoll.gif Bet jei su 50 tik lauke, tai kaip ir labiau blykstes normalios namie reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 18:21)
Jei pries saule, jei saulelydzio fone, jei viduj g.gif
Man yra kas is Amerikos pigiau atveztu gruodi, tai ir blaskausi ko cia man reikia ...
Dar poliarizacinio stiklo reiks ax.gif

O savo 50mm 1.8 nemegstu ...

As blykste turiu, pirkau kartu su fotiku. Vienas ale fotografas patare, kad labai ji reikalinga. Panaudojau turbut 1 karta doh.gif Jei eisi i kokius kursus, kur tave ismokys kaip su ja reikia teisingai fotografuoti, tada pirk 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 11 05, 19:04)
Paprotinkit g.gif
Noriu pirkti Nikkor f 1.4, 50, sako su juo viduje nelabai kas gaunasi, vietos per mazai. Pirkciau del namu, nes tamsu ir be blykstes niekaip su mano 18-105 schmoll.gif Bet jei su 50 tik lauke, tai kaip ir labiau blykstes normalios namie reiketu?

as turiu 50 1.8 (canon tik), esu patenkinta, man uztenka dazniausiai jo sviesumo ir telpu kai reik. 1.4 dar sviesesnis, o su tilpimu nezinau, pasidaryk ant savo zoomo 50mm ir ziurek kaip telpi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 05, 16:14)
taip pat pakartoti nepavyks, bet galima dar geriau padaryti  cool.gif

cia turbut ir buvo zenklas, kad nereikai tu foto, reikia kazko kito smile.gif)))

QUOTE(Ka @ 2012 11 05, 16:44)
Ar būtų norinčių šią savaitę Šiauliuose paplepėti prie kavos/arbatos puodelio?  rolleyes.gif Apie fotografiją ir ne tik.

manau valandelei istrukciau is namu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 05, 19:14)
As blykste turiu, pirkau kartu su fotiku. Vienas ale fotografas patare, kad labai ji reikalinga. Panaudojau turbut 1 karta doh.gif Jei eisi i kokius kursus, kur tave ismokys kaip su ja reikia teisingai fotografuoti, tada pirk 4u.gif
as turiu 50 1.8 (canon tik), esu patenkinta, man uztenka dazniausiai jo sviesumo ir telpu kai reik. 1.4 dar sviesesnis,  o su tilpimu nezinau, pasidaryk ant savo zoomo 50mm ir ziurek kaip telpi smile.gif

O blykstė kokios firmos? Ieškau Nikonui blykstės, neretai būna proga panaudot, imu jausti jos trūkumą biggrin.gif
Be to, planuoju įsigyti Nikorr 50 1.8. Rytine kava minėjo, kad nepatenkintaa juo, būtų įdomu sužinoti, kodėl?
Atsakyti
Gera mintis smile.gif Aciu smile.gif

Nerandu naujokiu kankurso temos per plepesius doh.gif Zmogus? Portretas ar tik pavadinimas duotas?
Papildyta:
QUOTE(LijaAntLedo @ 2012 11 05, 18:21)
O blykstė kokios firmos? Ieškau Nikonui blykstės, neretai būna proga panaudot, imu jausti jos trūkumą biggrin.gif
Be to, planuoju įsigyti Nikorr 50 1.8. Rytine kava minėjo, kad nepatenkintaa juo, būtų įdomu sužinoti, kodėl?

Pas RK Canonas smile.gif Skaiciau kazkur, kad tas 1,8 nieko gero, nes realiai tik prie berods 2.8 gaunasi geras vaizdas ir verciau imti 1.4, bet cia forumuose tiek isskaiciau, ten gi nevisada tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2012 11 05, 19:21)
O blykstė kokios firmos?

Nepamenu schmoll.gif bet ne canon 4u.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 11 05, 19:25)
Nerandu naujokiu kankurso temos per plepesius doh.gif Zmogus? Portretas ar tik pavadinimas duotas?

Pas RK Canonas smile.gif Skaiciau kazkur, kad tas 1,8 nieko gero, nes realiai tik prie berods 2.8 gaunasi geras vaizdas ir verciau imti 1.4, bet cia forumuose tiek isskaiciau, ten gi nevisada tiesa g.gif

Tema "Zmogus"

Man patinka 1.8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2012 11 05, 19:21)

O kokiom progom tau reikia blykstes, kada naudotum?
Man del fokuso nepatinka, kazkur skaiciau, kad jiems daznai nusoka jis arba man koks negeras pasitaike lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2012 11 05, 19:14)

Jei reiks, tai ir ismoksiu cool.gif , tik va man idomu ar reikia jos.
Gal kas del objektyvo mano issirinkto, ka pakomentuotu ax.gif
Atsakyti