Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ice_Touch @ 2012 11 05, 14:49)
Ar 1.8 fokusas labai sokineja?  g.gif

ojėzus. man - ne smile.gif
o štai su 1.4 fokusu buvo fokus marokus nuo kažkelinto naudojimo mėnesio. po kritimo išvis išprotėjo.
Atsakyti
Noisy-B, patiko man visa sesija. ir spalvotos ir J/B, tikrai saunuole esi 4u.gif
Maija, wow! super! thumbup.gif

QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 13:57)
viena nespalvota dedu cia:

Man kas kliuna, tai uzklojimas visas, noretusi nuogo kunelio smile.gif siaip visai geras kadras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 05, 13:50)
ojėzus. man - ne smile.gif
o štai su 1.4 fokusu buvo fokus marokus nuo kažkelinto naudojimo mėnesio. po kritimo išvis išprotėjo.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai dėkui visoms ir visiems už komentarus biggrin.gif 4u.gif
Laukine25 - čia jau smarkiai pašviesinta ta rankytė, nežinau kodėl tokia tamsi gavosi, gal nuo baldų atsispindėjo... Bandysiu dar daugiau pašviesinti, dėkui 4u.gif
Atsakyti
noisy-B
pasireiškiau smile.gif)) ištrinsiu kai peržiūrėsi, tikiuosi neužpyksi kad nagus prikišau, bet žiauriai knietėjo:)
dėl 50mm f1,8, man jis nepatiko, bet kiti giria gal nuo kopijos priklauso, man šokinėjo fokusas. Turiui 50mm f/1,4 bet nemyliu jo, gal kad sigma bandžiusi g.gif vis tikiuosi ji kada nors iškeisti į kitą
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 12:57)
Sveikos 4u.gif
idejau pora savo suneno foto i flickr smile.gif noreciau komentaru. Labai privargau tvarkydama, nes odele labai geltona buvo nuo naujagimiu geltos, vietom raudona, tai kol atradau buda, kaip visa tai paslept doh.gif O ir siaip, nedraugauju visiskai su fokusu...praktikos praktikos ir dar karta praktikos man reikia, nes puse kadru buna isplauke doh.gif
viena nespalvota dedu cia:

Labai gražus lelius smile.gif jb patinka ir tinka, o dėl suspaudimo, mano akim, kaip ir tinka jis g.gif
Atsakyti
Labas.

Oj kiek žaidimų užsukot smile.gif Tik spėk suktis... O fotkių kiek gražių pridėjot:
Noisy gerai padirbėjai mirksiukas.gif
Maija abi foto patiko smile.gif
Savory fainas lelius, man irgi biškį paspausta smile.gif
Suprem ta antra įdomi drinks_cheers.gif

buvo dar, bet jau nepamenu istikruju, geriau flickre permeciau akim smile.gif)

Buvau padarius kadrų naujokių konkursuj, bet V netyčia istryne sad.gif o taip neblogai buvo iseje, ir nebepavyks pakartoti ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 11 05, 16:12)

Buvau padarius kadrų naujokių konkursuj, bet V netyčia istryne sad.gif o taip neblogai buvo iseje, ir nebepavyks pakartoti ju schmoll.gif

taip pat pakartoti nepavyks, bet galima dar geriau padaryti cool.gif
Atsakyti
Ar būtų norinčių šią savaitę Šiauliuose paplepėti prie kavos/arbatos puodelio? rolleyes.gif Apie fotografiją ir ne tik.
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Jei nesunku, tarkit zodeli del mano pasirinkimo ax.gif . Uz keliu sav. noriu pirkt objektyva canon 16-35mm 2.8. (Ateity zadu turet FF fotika, tad tiks ir ant jo)
Ir blykste: Canon Speedlite 600EX II
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 15:46)
noisy-B
pasireiškiau smile.gif)) ištrinsiu kai peržiūrėsi, tikiuosi neužpyksi kad nagus prikišau, bet žiauriai knietėjo:)
dėl 50mm f1,8, man jis nepatiko, bet kiti giria gal nuo kopijos priklauso, man šokinėjo fokusas. Turiui 50mm f/1,4 bet nemyliu jo, gal kad sigma bandžiusi g.gif  vis tikiuosi ji kada nors iškeisti į kitą
tikroji nuoroda (aš labai smalsi biggrin.gif ) http://www.flickr.co...63/in/contacts/

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 05, 16:51)
Sveikos visos  4u.gif
Jei nesunku, tarkit zodeli del mano pasirinkimo ax.gif . Uz keliu sav. noriu pirkt objektyva canon 16-35mm 2.8. (Ateity zadu turet FF fotika, tad tiks ir ant jo)
Ir blykste: Canon Speedlite 600EX II
Neaišku ką fotkini, tai ir pasirinkimas neaiškus.
Ar ne tu sakei, kad ff yra pinigai į balą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 05 lapkričio 2012 - 17:13
QUOTE(rG. @ 2012 11 05, 18:12)
Neaišku ką fotkini, tai ir pasirinkimas neaiškus.
Ar ne tu sakei, kad ff yra pinigai į balą? biggrin.gif

Zmones, seimas, vaikus, gal kokias vestuves dar uz dyka pasipraktikuosiu biggrin.gif , drauge krikstynas paklause ar galeciau vasara pafotografuot, na esme tokia butu ax.gif
Ne as sakiau taip.
Atsakyti