Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2012 11 04, 22:47)
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei  4u.gif
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

http://farm8.staticf..._2cfb5035ec.jpg

I love it! Formos labai graziai zaidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 05 lapkričio 2012 - 11:15
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 21:47)
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei  4u.gif
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

Kadangi pati foto graži, gelbėčiau berniuko rankytę. Kaip sudegusi atrodo, pabandyk šviesinti 4u.gif
Atsakyti
Įkišiu trigrašį trumpam.
Mėgstantiems ir norintiems šunis fotografuoti labai daug neblogų darbų yra surinkta čia.
cool.gif

Kad ir šios. Paprastos, bet žavios. Tik gaila, kad be copyrighto.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 05 lapkričio 2012 - 11:36
Jetau jau pirmos koks grozis;) Mano cia silpnybe... O va tokiu kaip antroje nelabai megstu...wink.gif)
Gal kas turi nereikalinga Canon 50-tuka 1,8f nebrangiai parduot, naudota?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
idejau pora savo suneno foto i flickr smile.gif noreciau komentaru. Labai privargau tvarkydama, nes odele labai geltona buvo nuo naujagimiu geltos, vietom raudona, tai kol atradau buda, kaip visa tai paslept doh.gif O ir siaip, nedraugauju visiskai su fokusu...praktikos praktikos ir dar karta praktikos man reikia, nes puse kadru buna isplauke doh.gif
viena nespalvota dedu cia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 21:04)
Nedalyvavau aš 

As apie merginos foto prie juros, susimakalavau, maniau rudeniniam konkursui buvo skirta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 05, 11:23)
noisy-B mergaičiukė graži, bet šiek tiek perkrauta spalvomis ar rūbais, man toks čiut bardakėlis, kai rasiu laisvesne minute flickre daugiau brūkštelsiu, nes turiu ka biggrin.gif

Laaabai laukiu smile.gif

QUOTE(Savory @ 2012 11 05, 13:57)

Nu gražus leliukas bebenčiukas. Vaikis išraiškingas. Kažkaip labai suspaustas man atrodo, ką? smile.gif

Merginos - labai dėkinga už kiekvieną komentarą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 05 lapkričio 2012 - 13:19
Laba 4u.gif

Mergaites, atejau su klausimu blush2.gif Jei nesunku atsakykit blush2.gif

Noriu pirkti 50mm canon'ui linze g.gif ir va galvoju ar labai didelis skirtumas tarp 1.8 ir 1.4, apart kainos g.gif

ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2012 11 05, 14:36)
Laba  4u.gif

Mergaites, atejau su klausimu  blush2.gif Jei nesunku atsakykit  blush2.gif

Noriu pirkti 50mm canon'ui linze  g.gif ir va galvoju ar labai didelis skirtumas tarp 1.8 ir 1.4, apart kainos  g.gif

ACIU! 4u.gif

gana didelis
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 05, 13:39)
gana didelis

Kiek skaitineju ivairiuose forumuose, tai nuomones labai ivairios ir skirtingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2012 11 05, 14:42)
Kiek skaitineju ivairiuose forumuose, tai nuomones labai ivairios ir skirtingos  g.gif

geriausia būtų išsinuomoti vieną savaitgalį vieną, kitą savaitgalį kitą ir išbandyti bei nuspręsti pačiai. aš turėjau 1.4, jį sudaužiau, dabar kelis metus turiu 1.8 mm. Nepražuvau nuo geresnio perėjus prie prastesnio smile.gif Nes ir 1.8 yra labai geras objektyvas, ypač kai tokia juokinga kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 05, 13:46)
geriausia būtų išsinuomoti vieną savaitgalį vieną, kitą savaitgalį kitą ir išbandyti bei nuspręsti pačiai. aš turėjau 1.4, jį sudaužiau, dabar kelis metus turiu 1.8 mm. Nepražuvau nuo geresnio perėjus prie prastesnio smile.gif Nes ir 1.8 yra labai geras objektyvas, ypač kai tokia juokinga kaina smile.gif

Ar 1.8 fokusas labai sokineja? g.gif
Atsakyti