Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2012 11 04, 21:47)
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei  4u.gif
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

Labai šilta foto 4u.gif Super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anilorak_b @ 2012 11 04, 19:14)
Sveikos,
kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:

Neužskaitau schmoll.gif
Objektus labiau vieną už kito reikia sudėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:47)
* Nu čia matyt dėl jos plastinių operacijų? Man ji grynai visa plastmasinė [lana].
**O šiaip kalbant apie vainiką, tai nu ką aš žinau, nesijaučiu nei nuplagijavus, nei ką, milijonai foto yra su vainikais ar gėlėm, kaip ir su "rankytėm". Tai kad pfff... nors gal man nepavyko tiksliai apipavidalint taip, kaip norėjosi.

* Nezinau, nesidomejau ar ji kazka dariusis, bet jeigu ir taip man nemaiso. Tureciau atliekama milijona ir pati save patvarkyciau kaip reikalas, gal veidrodziai nustotu skilynet biggrin.gif
** As net nepagalvojau apie plagijavima. Kaip ir Tu, esu macius daugybe nuotrauku su vainikais drinks_cheers.gif Man grazu vainikai ant galvos ir lab ai myliu visokias bohemiskas fotosesijas wub.gif
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 20:47)
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

Be proto grazus vaikai, nuostabi emocija wub.gif
QUOTE(Eve... @ 2012 11 04, 21:06)
Mergina čia atrodo daug vyresnė jai realiai vos 19 metų ;]

Oho tikrai makiazas pridejo metu, pagalvojau, kad mano vienmete, o tai yra +10 metu blush2.gif
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 21:06)
Man tai graži. Ir gili, išraiškinga. 
Tiesą sakant nesidomėjau, bet labai džiaugiuosi, kad šįvakar pasiskaitinėjau, paklausiau, smagu matyti, kad kyla dar viena netuštutė žvaigždutė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
noisy-B, Savory, Yvette, R.i.R., viktorija09, Peonyblossom - ačiū jums labai smile.gif
R.i.R, nežinau, man ši nuotraukytė nelabai tinkama šokių temai pasirodė... Tokia poilsio minutėlė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maija: 04 lapkričio 2012 - 23:23
Sveiki gyvi.. karsta.gif

maija , gražumas vaikų... bigsmile.gif Nugvelbė žodžius nuo liežuvio galo, Peonny... Tai nesikartosiu, ir flikre jau seiles varvinau, visas kompas šapias.. super..

noisy , na JB tai nerealios, ir tikrai modeliukų turi superinių.. thumbup.gif ŠAUNUOLĖ... mirksiukas.gif
Atsakyti
R.i.R, nežinau, man ši nuotraukytė nelabai tinkama šokių temai pasirodė... Tokia poilsio minutėlė

Aš pritarčiau R.I.R. 100 proc. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 lapkričio 2012 - 23:40
O viliausi, kad del tu lempu kas nors patars verysad.gif

Maijos abi nuotraukytes patiko, vaikai neispasakyto grazumo... foto su mergaites sokiu dar bandyciau kazkaip idomiau apdirbti, kad projekte butu stipresne!
Noisy modelis superinis, bet su tais kailiniais kazkas ne taip...isbalansuoja jie viska! tokiu atveju 100% rinkciausi nespalvota varianta.
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 05, 00:25)
maija , gražumas vaikų...  bigsmile.gif  Nugvelbė žodžius nuo liežuvio galo, Peonny... Tai nesikartosiu, ir flikre jau seiles varvinau, visas kompas šapias..  super..

Prisijuokiau, dėkui biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 11 05, 00:39)
Aš pritarčiau R.I.R.  100 proc. smile.gif

g.gif kažkaip nei minčių nebuvo, kad ta foto tiktų "Šokio" konkursui... Neveikia mano fantazija biggrin.gif Na, bet jau tiek to, kokią įdėjau, tokia tegu lieka smile.gif Nors kaip nuotrauka, man ta kur jie abu daug mielesnė smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 11 05, 00:46)
Maijos abi nuotraukytes patiko, vaikai neispasakyto grazumo... foto su mergaites sokiu dar bandyciau kazkaip idomiau apdirbti, kad projekte butu stipresne!

Dėkui, kad jau yra ten to PS man net atrodos daugiau nei reikėtų biggrin.gif Labai abejojau dėl tos šviesos iš viršaus, bet palikau...
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 04, 11:52)
Norim nenorim, mus kažkas vis tiek veikia ir įtakoja. smile.gif Kad surastum savą stilių, turi išbandyti n kitų. Buvau va parodoj, man ji nepasakyčiau kad labai patiko, bet va gizzy25 "patariau" pakeisti, apdirbti vieną nuotrauką nesąmoningai paveikta tos parodos. smile.gif
Neieškokim krislų kitų akyse  4u.gif, gyvenkime ir džiaukimės fotografija.  4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 13:00)
Nu nu? Kadangi nesidomėjau lana del rey [tik kelias dainas jos klausau], tai gali numesti nuorodą? smile.gif ir dar, čia fotografuota beveik prieš mėnesį laiko, tik dbr prisėdau prie foto. Ir: su gėlėm, su vainikais milijonas jau yra 'prifotkinęs' ir pripažįstu, mano variantas - ne iš geriausių smile.gif

Jetus, merginos, ne taip mane supratot. Tiksliau, gal nemokėjau pasakyt to, ką turėjau galvoje biggrin.gif Tikrai nekaltinau plagijavimais, kopijavimais, ir neieškau jokių krislų, dievaži doh.gif Tiesiog šios nuotraukos man iškart priminė ją 4u.gif
Beje, noisy-B, man patiko šita tavo fotosesija. Nekritikuoju nieko, net ir violetinių kailinių biggrin.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 14:17)
Cia grazioji Lana:

Cha, turbūt būsiu ir šitą foto kažkada anksčiau mačiusi. Šiaip tai neturėjau omeny nieko konkretaus, o tiesiog jos įvaizdį. Ale šita fotkė puikiai tinka kaip pavyzdys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 05 lapkričio 2012 - 00:38
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 17:21)
O aš su nuotraukyte konkursui "Šokis" smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8343/8154108184_436d51f018.jpg

Gražutė šokėja smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:47)
O čia be spalvų:

[img]http://farm9.staticflickr.com/8207/8154610932_a23f196607_z.jpg

[img]http://farm8.staticflickr.com/7271/8154584255_a334c858c3_z.jpg

Šiaip aš visada už spalvas, bet šiuo atveju jb gražiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 22:47)

Labai labai miela wub.gif
Atsakyti
noisy-B mergaičiukė graži, bet šiek tiek perkrauta spalvomis ar rūbais, man toks čiut bardakėlis, kai rasiu laisvesne minute flickre daugiau brūkštelsiu, nes turiu ka biggrin.gif

Eve. apie šuniuka nieko nesakysiu nes tiesiog toks paprastas kadras, antroje tai mergina nesižiūri aplinkoj, ir jos sedėsena kažkaip man nelabai patinka gal šonu čiut pasukti reikėjo g.gif

maijatavo vaikai kaip visad nerealūs, o jau švelnumas jų wub.gif pavydžiu
Atsakyti
Meditacijai... smile.gif

http://www.youtube.c...;feature=fvwrel
Atsakyti