QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:21)
* Ouch...
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia
Ačiū
*Nu čia matyt dėl jos plastinių operacijų? Man ji grynai visa plastmasinė [lana]. Esu mačius kelis jos klipus, kurie man žiauriai patinka [dainos], bet tai baaa, man ji tokia plastinė operacija vaikščiojanti kai kam gal gražu. Čia kaip su Amy Winehouse, kai kam gražu toks make up, kai kam ne. Nors turėčiau aš tiek litų, tai irgi gal pasikeisčiau savo išvaizdą
O šiaip kalbant apie vainiką, tai nu ką aš žinau, nesijaučiu nei nuplagijavus, nei ką, milijonai foto yra su vainikais ar gėlėm, kaip ir su "rankytėm". Tai kad pfff... nors gal man nepavyko tiksliai apipavidalint taip, kaip norėjosi.
Papildyta:
QUOTE(anilorak_b @ 2012 11 04, 20:14)
Sveikos,
kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:
kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:
Man patinka tavo pipirai, aš juos lab mėgstu (mm) bet prisidedu prie likusių komentarų, pabandyk - didesnį atstumą.