Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:21)
* Ouch... biggrin.gif
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi  bigsmile.gif  thumbup.gif  Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia  unsure.gif

Ačiū smile.gif

*Nu čia matyt dėl jos plastinių operacijų? Man ji grynai visa plastmasinė [lana]. Esu mačius kelis jos klipus, kurie man žiauriai patinka [dainos], bet tai baaa, man ji tokia plastinė operacija vaikščiojanti smile.gif kai kam gal gražu. Čia kaip su Amy Winehouse, kai kam gražu toks make up, kai kam ne. Nors turėčiau aš tiek litų, tai irgi gal pasikeisčiau savo išvaizdą smile.gif
O šiaip kalbant apie vainiką, tai nu ką aš žinau, nesijaučiu nei nuplagijavus, nei ką, milijonai foto yra su vainikais ar gėlėm, kaip ir su "rankytėm". Tai kad pfff... nors gal man nepavyko tiksliai apipavidalint taip, kaip norėjosi.
Papildyta:
QUOTE(anilorak_b @ 2012 11 04, 20:14)
Sveikos,

kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:

Man patinka tavo pipirai, aš juos lab mėgstu (mm) bet prisidedu prie likusių komentarų, pabandyk - didesnį atstumą.
Atsakyti
Noisy, mane suzavejo tavo foto, ypatingai tos, kur su melyna suknele, be kailinuku, ir juodai baltos thumbup.gif spalvos, kaip ir minejau flickr, labai grazios, ir bent jau man tarpusavy derancios 4u.gif

Anilorak, faini pipiriukai 4u.gif tik fokuso skirtumo neiziuret lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 20:21)
* Ouch... biggrin.gif
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi  bigsmile.gif  thumbup.gif  Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia  unsure.gif

aš net nesupratau, kad tos gėlės netikros biggrin.gif

man tai tik kailiniai labai kliūna, jie tokie sunkūs.. nei prie suknelės netinka , nei prie gėlių.. vien su sunkia būtų buvę geriau IMHO.. ir dar dėl apdirbimo manau šiek tiek perlenkta ax.gif
Papildyta:
tiesa, ačiū už sveikinimus visoms wink.gif 4u.gif
Atsakyti
o del Lanos pritariu Noisy, ziurejau ziurejau ir grozio neiziurejau biggrin.gif
Atsakyti
O man su kailiuku viena nuotrauka labai patiko. Šiam drabužiui truputis judesio reik ir jis lengvas kaip pūkelis taps biggrin.gif
Atsakyti
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei 4u.gif
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 22:47)
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei  4u.gif
Ir dar rodausi vieną nuotraukytę iš tos pačios fotosesijos smile.gif Tik čia jau po šokių smile.gif

http://farm8.staticf..._2cfb5035ec.jpg[/img]

aw, kaip miela smile.gif Gražu smile.gif
Atsakyti
maija, labai grazus tavo vaikuciai wub.gif ir foto patiko, gaila mergytes veiduko nesimato
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 04, 18:52)

Man modelis ir aplinka nesiderina. Veidas kaip nupieštas  4u.gif, per daug apdirbimo. Kai pati mėgstu labiau natūralumą, tai tikriausiai ir nuotrauka neįtikina. Norėtųsi modeliui parinkti kitą aplinką - kavinėje, kur prie lango pasodinti ir iš lauko fotografuoti. Ar prie kokio seno dvaro.  4u.gif

Veidas realiai taip ir atrodė, padarytas profesionalus makiažas, lūpos tik palygintos šiek tiek, pilnai sutinkčiau, kad jos per aštriai nurėžtos;] Ačiū labai už nuomonę, buvom čia viežbutyje Sfinksas, šioje fotografijoje ji sėdi prie baro, man būtent apšvietimas ten ir patiko, šviesu prieš didelę vitriną;]

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:17)

Su nauju ikvepeju namuose  4u.gif
Portrete esanti moteris grazi, patinka makiazas, apranga. Taciau aplinkos kitokios noretusi, negraziai tas stalas ziurisi ir ant jo esantys padeklai. Noretusi tokia dailia dama sodint i grazu kresla  mirksiukas.gif

Mergina čia atrodo daug vyresnė jai realiai vos 19 metų ;]
Įkvėpėja nuostabi, viską griaunanti jėga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 04, 20:52)
o del Lanos pritariu Noisy, ziurejau ziurejau ir grozio neiziurejau biggrin.gif
Man tai graži. Ir gili, išraiškinga.
Tiesą sakant nesidomėjau, bet labai džiaugiuosi, kad šįvakar pasiskaitinėjau, paklausiau, smagu matyti, kad kyla dar viena netuštutė žvaigždutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 lapkričio 2012 - 22:07
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 22:47)
Labai dėkoju visoms už komentarus mano mažajai šokėjėlei  4u.gif

nuostabi
Atsakyti
Wajei, maija, nereali!!! Na tu ir saunuole, neatsistebiu tavo talentu, o ir vaiku groziu!

Man sita net labiau sokiams!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 lapkričio 2012 - 22:38