maija o man tai viskas tinka, puiki nuotaika, labai graži mergaitė
eve, sutinku su Vilnis, kad aplinka nesiderina, torėtųsi vientiso fono
noisy-B labai gražus modeliukas, spalvos gražios, bet mano akim jų per daug
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:11)
Dar viena graži mergaitė
Sutinku del kailiniu, dar naturaliu geliu noretus. Siaip visai patinka
QUOTE(-Tynka- @ 2012 11 04, 18:42)
Kaip tik šiuo metu skaitinėjau/žiūrinėjau apie Lana Del Rey (pirmąkart..pagaliau prisiruošiau pasižiūrėti, kas ji per viena), tai negaliu nepastebėti panašumo gal ne tiek būtent veido bruožų panašumo , kiek apskritai-stilius, gėlės, spalvos, jausmas
Nu nu? Kadangi nesidomėjau lana del rey [tik kelias dainas jos klausau], tai gali numesti nuorodą? ir dar, čia fotografuota beveik prieš mėnesį laiko, tik dbr prisėdau prie foto. Ir: su gėlėm, su vainikais milijonas jau yra 'prifotkinęs' ir pripažįstu, mano variantas - ne iš geriausių
Ačiū, visoms merginoms už kiekvieną komentarą. Gėlės dirbinės, nes taip reikėjo [ai ir nepaminėjau, visažistė ir stilius - Tesa] Šiaip tai čia ir turėjo būti daug daug visokių spalvų, reiškia nepavyko...
patinka man gražias merginas fotografuoti, tai ieškau vis jų, ieškau...
QUOTE(neiste @ 2012 11 04, 16:45)
Sokio konkursui labai tiktu tavo foto panaudota Ka konkursui. Bent jau as kazka tokio isivaizduoju
Nedalyvavau aš Nors gal ne taip ką supratau QUOTE(gotte @ 2012 11 04, 17:07)
rG, mačiau FB dėjai tą klipą, surijau tiesiog, labai patiko ir daina, ir klipas
Nu tai nuo to laiko ir nerimstu Išgirdau kelis kart per radiją, ne, sakau, reik pamatyt kas per klipas tokiai dainai, ir pokšt, - iškart lipo
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 17:11)
Nugi faina antra ir ryškumos labai čia tinka
Sveikos,
kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:
kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 13:59)
Ale ir graži tu kažkodėl man toks jb nesižiūri
Dekui Viskas palieku ta nuotrauka ramybeje, nes jau nieko is jos gero neispesiu. Dekui visoms uz kritika
QUOTE(Rittule @ 2012 11 04, 15:52)
gizzy, labai patiko toji foto flickre, bet jau gražumas tamstos
Dekui
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 16:09)
Labas dienas
Pagulde gripas mane i lova
Dar gizzy nuotraukai matytai flirke pridesiu, kad butu idomesne, jeigu butum nuoga tuoj nuotraukoj ir graziai kuno linijos matytusi
Pagulde gripas mane i lova
Dar gizzy nuotraukai matytai flirke pridesiu, kad butu idomesne, jeigu butum nuoga tuoj nuotraukoj ir graziai kuno linijos matytusi
Sveikatos tau, kad greiciau pasveiktum
Gal ir idomesne butu, bet vat nepagalvojau apie tai, o ir kazin ar buciau isdrysus pries langus nuoga staipytis
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 18:11)
Dar viena graži mergaitė
Mergaite tikrai labai grazi, o ir spalvos man tokios ryskios patinka
Maija labai grazi man tavo mergyte ir nuotrauka labai miela
As sokio konkursui lyg ir turiu keleta minciu, tikiuosi pavyks ir suspesiu igyvendint O vat konkursui zmogus neturiu visiskai jokiu minciu
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 04, 20:35)
anilorak_b, man norėtųsi, kad tie trys pipirai būtų labiau atitolę viens nuo kito, tada aiškiau matytųsi fokusas, nes dabar antra ir trečia foto labai panašios...
Pritariu.
O čia be spalvų:
norėjau dar dėti grūūūūdo daug čia, bet jaučiu, kad gerai, kad to nepadariau
norėjau dar dėti grūūūūdo daug čia, bet jaučiu, kad gerai, kad to nepadariau
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 18:00)
Kadangi nesidomėjau lana del rey [tik kelias dainas jos klausau], tai gali numesti nuorodą?
Ačiū, visoms merginoms už kiekvieną komentarą. Gėlės dirbinės, nes taip reikėjo [ai ir nepaminėjau, visažistė ir stilius - Tesa] Šiaip tai čia ir turėjo būti daug daug visokių spalvų, reiškia nepavyko...
Cia grazioji Lana:
Man su mergaite nuotrauka visai patinka, spalvos, modeliukas grazus. Bet...na tos dirbtines geles. Buna dirbtiniu, kur gana kokybiskai padarytos ir labai artimos gyvoms geles, o sios jau tokios iki skausmo plastmasines ir kietos atrodo. Ir vat kiek paziuriu i nuotrauka, tiek ta plastmase bado akis Gal kazkaip apdirbti iseitu, susvelnint jas, 'suminkstinti'
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 18:04)
Išgirdau kelis kart per radiją, ne, sakau, reik pamatyt kas per klipas tokiai dainai, ir pokšt, - iškart lipo
As per TV tik pirma karta pamaciau is karto suzavejo klipas, ziurejau issiziojus kaip Pink graziai sokt moka. Na ir aisku daina nebloga
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 04, 18:35)
anilorak_b, man norėtųsi, kad tie trys pipirai būtų labiau atitolę viens nuo kito, tada aiškiau matytųsi fokusas, nes dabar antra ir trečia foto labai panašios...
Ir to ketvirto pipiro fone, mano nuomone, irgi nereikia
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 16:21)
O aš su nuotraukyte konkursui "Šokis"
Modeliukas koks grazus
QUOTE(Eve... @ 2012 11 04, 16:21)
Dabar va jaunas "įkvėpimas" namuose laksto O aš laukiu komentarų.
Ir dar vienas darbelis šios savaitės. Paprastas portretas
Ir dar vienas darbelis šios savaitės. Paprastas portretas
Su nauju ikvepeju namuose
Portrete esanti moteris grazi, patinka makiazas, apranga. Taciau aplinkos kitokios noretusi, negraziai tas stalas ziurisi ir ant jo esantys padeklai. Noretusi tokia dailia dama sodint i grazu kresla
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:08)
O, geras. Man tai ji negraži
čia daugiau foto sudėjau, gal kam įdomu bus paveizėti:
http://www.noisyhome...o-aplinkui.html
tiesa, komentarai irgi laukiami.
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:17)
* Man tai ji negraži
** čia daugiau foto sudėjau, gal kam įdomu bus paveizėti:
** čia daugiau foto sudėjau, gal kam įdomu bus paveizėti:
* Ouch...
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:17)
Ir to ketvirto pipiro fone, mano nuomone, irgi nereikia
na gal ketvirtas pipiras ir nereikalingas... Ačiū už pastabas, bandysiu dar padirbėti