Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

maija o man tai viskas tinka, puiki nuotaika, labai graži mergaitė 4u.gif

eve, sutinku su Vilnis, kad aplinka nesiderina, torėtųsi vientiso fono blush2.gif

noisy-B labai gražus modeliukas, spalvos gražios, bet mano akim jų per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:11)
Dar viena graži mergaitė

Sutinku del kailiniu, dar naturaliu geliu noretus. Siaip visai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 11 04, 18:42)
Kaip tik šiuo metu skaitinėjau/žiūrinėjau apie Lana Del Rey (pirmąkart..pagaliau prisiruošiau pasižiūrėti, kas ji per viena), tai negaliu nepastebėti panašumo  smile.gif gal ne tiek būtent veido bruožų panašumo , kiek apskritai-stilius, gėlės, spalvos, jausmas  g.gif

Nu nu? Kadangi nesidomėjau lana del rey [tik kelias dainas jos klausau], tai gali numesti nuorodą? smile.gif ir dar, čia fotografuota beveik prieš mėnesį laiko, tik dbr prisėdau prie foto. Ir: su gėlėm, su vainikais milijonas jau yra 'prifotkinęs' ir pripažįstu, mano variantas - ne iš geriausių smile.gif

Ačiū, visoms merginoms už kiekvieną komentarą. Gėlės dirbinės, nes taip reikėjo smile.gif [ai ir nepaminėjau, visažistė ir stilius - Tesa] Šiaip tai čia ir turėjo būti daug daug visokių spalvų, reiškia nepavyko...
patinka man gražias merginas fotografuoti, tai ieškau vis jų, ieškau...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 11 04, 16:45)
Sokio konkursui labai tiktu tavo foto panaudota Ka konkursui. Bent jau as kazka tokio isivaizduoju wub.gif
Nedalyvavau aš blush2.gif Nors gal ne taip ką supratau 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 11 04, 17:07)

rG, mačiau FB dėjai tą klipą, surijau tiesiog, labai patiko ir daina, ir klipas bigsmile.gif

Nu tai nuo to laiko ir nerimstu biggrin.gif Išgirdau kelis kart per radiją, ne, sakau, reik pamatyt kas per klipas tokiai dainai, ir pokšt, - iškart lipo smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 17:11)
Nugi faina antra ir ryškumos labai čia tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

kol kas tik tyliai grožiuosi jūsų nuotraukomis, bet norėčiau ir aš jungtis prie jūsų.
Mano pirmieji namų darbai jūsų vertinimui:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
anilorak_b, man norėtųsi, kad tie trys pipirai būtų labiau atitolę viens nuo kito, tada aiškiau matytųsi fokusas, nes dabar antra ir trečia foto labai panašios...

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 13:59)
Ale ir graži tu  ax.gif kažkodėl man toks jb nesižiūri smile.gif

Dekui smile.gif Viskas palieku ta nuotrauka ramybeje, nes jau nieko is jos gero neispesiu. Dekui visoms uz kritika 4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2012 11 04, 15:52)
gizzy, labai patiko toji foto flickre, bet jau gražumas tamstos  mirksiukas.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 16:09)
Labas dienas  4u.gif
Pagulde gripas mane i lova

Dar gizzy nuotraukai matytai flirke pridesiu, kad butu idomesne, jeigu butum nuoga tuoj nuotraukoj ir graziai kuno linijos matytusi  4u.gif

Sveikatos tau, kad greiciau pasveiktum 4u.gif

Gal ir idomesne butu, bet vat nepagalvojau apie tai, o ir kazin ar buciau isdrysus pries langus nuoga staipytis lotuliukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 18:11)
Dar viena graži mergaitė

Mergaite tikrai labai grazi, o ir spalvos man tokios ryskios patinka smile.gif

Maija labai grazi man tavo mergyte ir nuotrauka labai miela smile.gif

As sokio konkursui lyg ir turiu keleta minciu, tikiuosi pavyks ir suspesiu igyvendint ax.gif O vat konkursui zmogus neturiu visiskai jokiu minciu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 04, 20:35)
anilorak_b, man norėtųsi, kad tie trys pipirai būtų labiau atitolę viens nuo kito, tada aiškiau matytųsi fokusas, nes dabar antra ir trečia foto labai panašios...

Pritariu.
Atsakyti
O čia be spalvų:

user posted image

user posted image

norėjau dar dėti grūūūūdo daug čia, bet jaučiu, kad gerai, kad to nepadariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 04 lapkričio 2012 - 19:49
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 18:00)
Kadangi nesidomėjau lana del rey [tik kelias dainas jos klausau], tai gali numesti nuorodą? smile.gif

Ačiū, visoms merginoms už kiekvieną komentarą. Gėlės dirbinės, nes taip reikėjo smile.gif [ai ir nepaminėjau, visažistė ir stilius - Tesa] Šiaip tai čia ir turėjo būti daug daug visokių spalvų, reiškia nepavyko...
patinka man gražias merginas fotografuoti, tai ieškau vis jų, ieškau...

Cia grazioji Lana:
user posted image

Man su mergaite nuotrauka visai patinka, spalvos, modeliukas grazus. Bet...na tos dirbtines geles. Buna dirbtiniu, kur gana kokybiskai padarytos ir labai artimos gyvoms geles, o sios jau tokios iki skausmo plastmasines ir kietos atrodo. Ir vat kiek paziuriu i nuotrauka, tiek ta plastmase bado akis unsure.gif Gal kazkaip apdirbti iseitu, susvelnint jas, 'suminkstinti' g.gif
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 18:04)
Išgirdau kelis kart per radiją, ne, sakau, reik pamatyt kas per klipas tokiai dainai, ir pokšt, - iškart lipo smile.gif

As per TV tik pirma karta pamaciau is karto suzavejo klipas, ziurejau issiziojus kaip Pink graziai sokt moka. Na ir aisku daina nebloga smile.gif
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 04, 18:35)

drinks_cheers.gif Ir to ketvirto pipiro fone, mano nuomone, irgi nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 16:21)
O aš su nuotraukyte konkursui "Šokis" smile.gif

Modeliukas koks grazus bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(Eve... @ 2012 11 04, 16:21)
Dabar va jaunas "įkvėpimas" namuose laksto rolleyes.gif  O aš laukiu komentarų.
Ir dar vienas darbelis šios savaitės. Paprastas portretas smile.gif 

Su nauju ikvepeju namuose 4u.gif
Portrete esanti moteris grazi, patinka makiazas, apranga. Taciau aplinkos kitokios noretusi, negraziai tas stalas ziurisi ir ant jo esantys padeklai. Noretusi tokia dailia dama sodint i grazu kresla mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 04 lapkričio 2012 - 20:10
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:08)

O, geras. Man tai ji negraži smile.gif

čia daugiau foto sudėjau, gal kam įdomu bus paveizėti:
http://www.noisyhome...o-aplinkui.html
tiesa, komentarai irgi laukiami.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 19:17)
* Man tai ji negraži smile.gif
** čia daugiau foto sudėjau, gal kam įdomu bus paveizėti:
http://www.noisyhome...o-aplinkui.html
tiesa, komentarai irgi laukiami.

* Ouch... biggrin.gif
** Na va ten kur be kailiniu is karto daug lengviau ir graziau ziurisi bigsmile.gif thumbup.gif Bet geles...na tikrai stiliste netinkamas parinko, per sunkias/masyvias, per kietas. Visa demesi nuotraukoj butent tos geles nuvogia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 04, 21:17)

drinks_cheers.gif  Ir to ketvirto pipiro fone, mano nuomone, irgi nereikia  4u.gif

g.gif na gal ketvirtas pipiras ir nereikalingas... Ačiū už pastabas, bandysiu dar padirbėti
Atsakyti