Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 11 02, 22:16)
Ne i tema, bet noriu dziugena pasidalinti-isleido mano atvirukus. clap.gif

sveikinu 4u.gif

rG, mačiau FB dėjai tą klipą, surijau tiesiog, labai patiko ir daina, ir klipas bigsmile.gif

Kreipiuosi į visas, išmanančias: vakar buvau garsiajame Camden town'e ir aptikau dziedzioką tarp kitų senienų parduodantį fotikus-senienas. Užtikau ten ir Zenit TTL, tik 22 svarai, bet nuuu...bleee...dabar gailiuos, kad nepirkau, bet rodos kažkas man šnabždėjo nepirkt... tai va esu paskendusi liūdesyje ir tuo pačiu noriu užklausti - ką tikrinti fotoaparate, kad sužinoti, ar jis nėr sulūžęs ir galėsiu juo fotkinti? Vakar nusukau objektyvą, pažiūrėjau, lyg viskas okei ten viduj spaudžiant mygtuką...su fokusu tik neįkirtau, bet ten kažkoks macro objektyvas uždėtas...aš su Zenitu prieš n metų kaip fotkinus, tai pasijutau visiška neišmanėle...šiaip iš pažiūros ir patikros, viskas veikė ten g.gif bet galvoju, gal jūs patarsit man į ka dėmesį reiktų atkreipti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 lapkričio 2012 - 17:21
Dar viena graži mergaitė

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 04, 17:07)
sveikinu  4u.gif

rG, mačiau FB dėjai tą klipą, surijau tiesiog, labai patiko ir daina, ir klipas bigsmile.gif

Kreipiuosi į visas, išmanančias: vakar buvau garsiajame Camden town'e ir aptikau dziedzioką tarp kitų senienų parduodantį fotikus-senienas. Užtikau ten ir Zenit TTL, tik 22 svarai, bet nuuu...bleee...dabar gailiuos, kad nepirkau, bet rodos kažkas man šnabždėjo nepirkt... tai va esu paskendusi liūdesyje ir tuo pačiu noriu užklausti - ką tikrinti fotoaparate, kad sužinoti, ar jis nėr sulūžęs ir galėsiu juo fotkinti? Vakar nusukau objektyvą, pažiūrėjau, lyg viskas okei ten viduj spaudžiant mygtuką...su fokusu tik neįkirtau, bet ten kažkoks macro objektyvas uždėtas...aš su Zenutu prieš n metų kaip fotkinus, tai pasijutau visiška neišmanėle...šiaip iš pažiūros ir patikros, viskas veikė ten g.gif bet galvoju, gal jūs patarsit man į ka dėmesį reiktų atkreipti g.gif

svarbiausia patikrinti, ar su visais išlaikymais užuolaidėlės veikia, ar visi mygtukai spaudžiasi, ar persisukimo detalės nesulūžę, ar vidus nepelėsiuotas ir pan.
Atsakyti
O aš su nuotraukyte konkursui "Šokis" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Senai nesirodžiau, visai nieko nebesinorėjo, fotografuoti nesisekė, netekau savo įkvėpėjo...
Dabar va jaunas "įkvėpimas" namuose laksto rolleyes.gif O aš laukiu komentarų.
user posted image
Ir dar vienas darbelis šios savaitės. Paprastas portretas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 11:11)
Dar viena graži mergaitė

Kaip tik šiuo metu skaitinėjau/žiūrinėjau apie Lana Del Rey (pirmąkart..pagaliau prisiruošiau pasižiūrėti, kas ji per viena), tai negaliu nepastebėti panašumo smile.gif gal ne tiek būtent veido bruožų panašumo , kiek apskritai-stilius, gėlės, spalvos, jausmas g.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš vat irgi peršalus (jau antrąkart per mėnesį blink.gif), po nėštumo imuniteto nelabai ir teliko tikriausiai.
Turiu idėją konkursui wub.gif, tik reikia tinkamo oro ir tinkamos vietos, ir tinkamų modelių lotuliukas.gif Tai jei oras leis šią savaitę bandysiu įgyvendint. doh.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 17:11)
Dar viena graži mergaitė

Pirmoje su apdirbimu man šiek tiek persistengta. Antrojoje - labai patinka spalvos. Na ir iš kur pas tave tiek gražių modelių, "po blatu" priėjimą prie modelių agentūros turi. lotuliukas.gif

QUOTE(maija @ 2012 11 04, 17:21)

Graži mergaitė, graži emocija. Miltų iš dangaus krentančių trūksta lotuliukas.gif
Nepatinka siena, matosi kad kažkas daryta su ja - trūksta man ko tais... Net pati nežinau ko. g.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 11 04, 17:21)
Paprastas portretas smile.gif 

Man modelis ir aplinka nesiderina. Veidas kaip nupieštas 4u.gif, per daug apdirbimo. Kai pati mėgstu labiau natūralumą, tai tikriausiai ir nuotrauka neįtikina. Norėtųsi modeliui parinkti kitą aplinką - kavinėje, kur prie lango pasodinti ir iš lauko fotografuoti. Ar prie kokio seno dvaro. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(-Tynka- @ 2012 11 04, 17:42)
Kaip tik šiuo metu skaitinėjau/žiūrinėjau apie Lana Del Rey (pirmąkart..pagaliau prisiruošiau pasižiūrėti, kas ji per viena), tai negaliu nepastebėti panašumo  smile.gif gal ne tiek būtent veido bruožų panašumo , kiek apskritai-stilius, gėlės, spalvos, jausmas  g.gif

Norim nenorim, mus kažkas vis tiek veikia ir įtakoja. smile.gif Kad surastum savą stilių, turi išbandyti n kitų. Buvau va parodoj, man ji nepasakyčiau kad labai patiko, bet va gizzy25 "patariau" pakeisti, apdirbti vieną nuotrauką nesąmoningai paveikta tos parodos. smile.gif
Neieškokim krislų kitų akyse 4u.gif, gyvenkime ir džiaukimės fotografija. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

cia mano daina smile.gif be abejones, ikvepianti, nerealiai
Love it smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 04, 18:52)

Graži mergaitė, graži emocija. Miltų iš dangaus krentančių trūksta  lotuliukas.gif
Nepatinka siena, matosi kad kažkas daryta su ja - trūksta man ko tais... Net pati nežinau ko.  g.gif

Turiu ir su krentančiais miltais, bet ten dukrytė man ne taip patiko... Sienai tai nieko nedariau (porą detalių tik išnaikinau smile.gif ), remontai pas mus, akmens vata matosi biggrin.gif Geresnio kampelio kolkas neturim smile.gif Dėkui už pastabas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 04, 18:11)
Dar viena graži mergaitė

[img]http://farm9.staticflickr.com/8339/8154058791_708c916eb6_c.jpg[/img

[img]http://farm8.staticflickr.com/7274/8154086048_f7b6cbdf48_z.jpg[/img

mmmmm.. modeliukas ir spalvos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2012 11 04, 18:21)

[img]http://farm9.staticflickr.com/8343/8154108184_436d51f018.jpg[/img

labai graži mergaitė, apranga, tinkantis judesys... bet fonas man čia nelabai tinkantis 4u.gif
Atsakyti
Dar viena graži mergaitė

oho kaip ryšku bigsmile.gif man patinka toks ryškalas, tokia sintetika..neša į žurnalinį stilių...gal truputį tik gėlės nebenatūralios atrodo. Man netinka kailiniai ir gėlių vainikas, bet gal per daug stereotipiškai mąstau.
Mergina su "gamtos" akcentais - gėlėmis, jinai pati yra gamtoje...tačiau super ryškios gėlės ir ryškūs dirbtinės spalvos kailiniai ...hmz...nežinau net. Žiūrint į foto tarsi norisi klausti - kam visa tai? Nes toks ryškumas ir apdirbimas tai lyg mesta kažkokia pretenzija į kažką g.gif tad į ką, kodėl, kam...
Bet kuriuo atveju, žinok, sveikinu už ieškojimus, už judėjimą į priekį, šaunuolė. Man patiko patyrinėti tavo darbelius ir tikrai nėra jie tie, kur per sekundę būna pamiršti mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 11 04, 17:12)
svarbiausia patikrinti, ar su visais išlaikymais užuolaidėlės veikia, ar visi mygtukai spaudžiasi, ar persisukimo detalės nesulūžę, ar vidus nepelėsiuotas ir pan.

viskas aišku, dėkui...vakar kažkaip pasimečiau paėmusi tą fotiką į rankas... kažkaip net gėda pasidarė, kad nesugebu nuspręsti, tinkamas jis ar ne g.gif

maija, patinka man tavo mergytės šokis, jb šaunus visai gavosi, modeliukas labai jau gražus ir šviesa neprasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 04 lapkričio 2012 - 18:42
Dar viena graži mergaitė

Man labai makaline spalvu.Violetinis kailis, melynas sijonas, rozes, lupdazis- man asmeniskai nedera ir atrodo vulgarokai, tik nesupyk, prasau.Mergaite grazi.

QUOTE(maija @ 2012 11 04, 17:21)

Miela:)

Atsakyti