Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 23:30)
na gerai, ir vyrą parodysiu, tik mažajį, didysis nemėgsta fotografuotis.
  flickr gal jau matyta. Vos viršaus nukirpti reiktų, bet jau spausdinant reikės padirbėti.

[img]http://farm9.staticflickr.com/8183/8121778694_5309da861f.jpg[/img

miela nuotraukytė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 00:35)
Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu  doh.gif  biggrin.gif  Try Norėčiau visai iliustruot.

tikrai jaudinanti 4u.gif Man ir patink.
Atsakyti
rG, is klipo "Try" galima pasisemti ideju Erikos konkursui. Jei ta pati klipa maciau, nes iskart nerode, teko ieskot, rodo pas mus tik ispaniska versija biggrin.gif

Yvettes vyro nuotrauka maciau jau flickr, labai gerai ziurisi su ta reklama smile.gif Dar labai patiko naujos idetos, ten juostos brokas ar kas, ta juosta? bigsmile.gif
Atsakyti
Na bandziau is naujo pertvarkyti nuotrauka. Gal dabar geriau? Palikau daugiau virsaus ir desines, ir to balto apvado veido apacioj lyg nebeliko ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 11 04, 10:11)
Grazute, bet as kirpciau virsaus ir desines, neinformatyvus jie.

Nekarpau, nes bandau ismokti nuotraukose palikti daugiau erdves, turiu tokia beda...dazniausiai labai suspaudziu nuotraukas. Ciuozimo ispudi sudaro deformuotas pagrindas, reikia suremontuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2012 11 04, 12:21)
Na bandziau is naujo pertvarkyti nuotrauka. Gal dabar geriau? Palikau daugiau virsaus ir desines, ir to balto apvado veido apacioj lyg nebeliko  ax.gif

Kad palikai daugiau virsaus is kart geriau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 04 lapkričio 2012 - 11:57
Na bandziau is naujo pertvarkyti nuotrauka. Gal dabar geriau? Palikau daugiau virsaus ir desines, ir to balto apvado veido apacioj lyg nebeliko  ax.gif

Ale ir graži tu ax.gif kažkodėl man toks jb nesižiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2012 11 04, 10:06)
Patiko klipas, butu idomu pamatyt iliustracija  smile.gif

Bandysiu aš jaučiu, nes pora savaičių jau kirba biggrin.gif Nors Kate Bush Running up the hill labiau meniškesnis. Šitas toks gyvenimiškesnis, todėl jaudina, bet kaip šokis gal labiau Keitės. Kurią beje pakopijavo ir Eurovizijos nugalėtoja smile.gif Nors kita vertus mes kopijų nedarom dainas iliustruodami. Svarbiausia idėja. O Pink klipe man svarbiausia idėja, ne šokis.

QUOTE(ich @ 2012 11 04, 10:35)
rG, is klipo "Try" galima pasisemti ideju Erikos konkursui. Jei ta pati klipa maciau, nes iskart nerode, teko ieskot, rodo pas mus tik ispaniska versija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 04 lapkričio 2012 - 13:12

[img]http://farm9.staticflickr.com/8350/8153221977_4d5e6745d7_z.jpg[/im

man veidas vis tiek per daug baltuoja.... bet gal dar pakomentuos labiau patyrusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 01:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska  biggrin.gif  bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.
http://farm9.staticf...78dbd01ef_z.jpg[/img]

Labai gražus leliukas, patinka krepšys, skraistė, nepatinka ir netgi labai actionas. Akys net raudonos..
Atsakyti
gizzy, labai patiko toji foto flickre, bet jau gražumas tamstos mirksiukas.gif
Yvette, ir tavoji, ir vyro foto prikausto žvilgsnį 4u.gif
Suprem, bliukiukai- lašiukai super!
Dincelis, pritarsiu daugumai - apdirbimas toks too much, o šiaip kadras fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Pagulde gripas mane i lova, tai vakar planuotas vyniaus papirkinejimo vakaras nuplauke. O ir mano nuziuretas modeliukas, siandien suzinojau, kad serga. Na tikiuosi pora dienu ir issveiksiu, tik va temai 'Zmogus' fotosesijai reiks kitu ideju pagalvoti, nes per daug ziauriu butu ta zmoga po ligos saldyti miskuose unsure.gif
QUOTE(Rittule @ 2012 11 04, 13:52)
gizzy, labai patiko toji foto flickre, bet jau gražumas tamstos  mirksiukas.gif
Yvette, ir tavoji, ir vyro foto prikausto žvilgsnį  4u.gif
Suprem, bliukiukai- lašiukai super!
Dincelis, pritarsiu daugumai - apdirbimas toks too much, o šiaip kadras fainas  mirksiukas.gif

Va kaip gerai, viskas sukonspektuota ka norejau rasyt drinks_cheers.gif
Dar gizzy nuotraukai matytai flirke pridesiu, kad butu idomesne, jeigu butum nuoga tuoj nuotraukoj ir graziai kuno linijos matytusi 4u.gif
Yvettes vyro nuotrauka labai patiko, nors as kaip ir dauguma, kazkodel isvaizdavau, kad atidarius nuotrauka ten pamatysiu vyra biggrin.gif O pati nuotrauka itraukianti, patinka man tokio tipo, atrodo, kad trumpam atsiduri tame kambaryje ir zvelgi pro langa 4u.gif
Dinceli, man lelytes nuotrauka labai patinka, ir krepsys viskas ten tinka, tik apdirbimo kazkokio kitokio noretusi 4u.gif
Atsakyti
Aciu komentavusioms nuotrauka...noreciau tureti mylima action'a, deja tokio neatrandu schmoll.gif

Merginos, gal but kas nors man gales padeti??? Noriu kambaryje susisukti lemputes, kurios butu pansiausios i dienos sviesa t.y. lemputes su 4000 kelvinu. Gal yra zinanciu kur butu galima tokiu isigyti???
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 04, 15:00)

Sokio konkursui labai tiktu tavo foto panaudota Ka konkursui. Bent jau as kazka tokio isivaizduoju wub.gif
Atsakyti