Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 01:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska bet tikiuosi isgirsti ka nors
kiek matau per telefona, tai man patinka. Ypac spalvos grazios, bet labai noretusi patraukti is centro.. neturi necentruotos kokios foto?
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 02:51)
Faina tavo lelyte. Apdirbimas skonio reikalas, bet veidas labiausiai kliuna, per daug uzsaturationtas ar kas daryta, per astrus prie aplinkos tonu
Yvete, grazus tavo berniukas, labai labai, anksciau jau norejau pagirti
QUOTE(ich @ 2012 11 04, 02:01)
kiek matau per telefona, tai man patinka. Ypac spalvos grazios, bet labai noretusi patraukti is centro.. neturi necentruotos kokios foto?
Si tik centruota, zinoma yra ir is kitos serijos, bet jau nebedrystu rodyti
Veidukui nieko nedariau, tai tik astrus fokusas.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 23:30)
na gerai, ir vyrą parodysiu, tik mažajį, didysis nemėgsta fotografuotis.
Oi, net nemaciau sio simpatisko vyruko! Pagautas kadras, akimirka - labai graziai. Nuotraukai butu galima daug pavadinimu sugalvoti...
gizzy, aš tai matau, kažkokią baltą (truputį šviečiantį) kontūrą aplink tavo apatinę veido dalį .
Yvette, graži nuotrauka.
Yvette, graži nuotrauka.
Sveikos, kiek cia visko daug vyksta, smagus zaidimai-bandysiu ir as ka nors "zmogaus" temai sukurti.
Labai patiko Yvettes pasiulytas zaidimas-tikrai turetu buti idomu.
Grazute, bet as kirpciau virsaus ir desines, neinformatyvus jie.
Labai patiko Yvettes pasiulytas zaidimas-tikrai turetu buti idomu.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 00:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.
Grazute, bet as kirpciau virsaus ir desines, neinformatyvus jie.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 01:51)
gražus vaikutis. Toks apdirbimas skonio reikalas.
Meškutis tinka nuotraukoje, tos pintinės jau gal nebereikėjo. Perkrauta.
Na ir foto čiuožia žemyn, iš kairės į dešinę.
Visumoje, tai smulkios detalės, kurias išmoksi ateityje sužiūrėti.
Dekui visom pakomentavusiom mano nuotraukas
[quote=neiste,2012 11 03, 21:22]
gizzy, cia gal su blykste fotografavai?
[/quote]
Oi ne, tikrai ne Sedejau cia pries langa, gal todel taip atrodo Bet su blykste tikrai nefotografuoju
[quote=Ka,2012 11 03, 21:45]
Malonu pamatyti. Esi labai graži.
Šioje nuotraukoje veidas ir ranka man per šviesūs. Ir truputi keistai atrodo veido forma. Kairėje pusėje lyg būtų saldainis užkištas už žando. Tikiuosi nesupyksi už tokį pasakymą.
Dar man trūksta šiek tiek kadro viršaus ir kairės.
[/quote]
Dekui Kai pasakei del to saldainio, uzkisto uz zando, tai ir man dabar taip atrodo
[quote=Dincelis,2012 11 03, 22:18]
O man labiau is flicr, zvilgsnis kabina! O va persisvieciantys rybeliai erzina... noretusi nuogumo???
[/quote]
[quote=ich,2012 11 03, 23:30]
Man flickr esanti labiau patiko.
Siaip man paciai irgi labiau ta flickre patinka, idomesne
[quote=rG.,2012 11 04, 00:35]
Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu Try Norėčiau visai iliustruot.
[/quote]
Patiko klipas, butu idomu pamatyt iliustracija
[quote=Nieko sau,2012 11 04, 09:41]
gizzy, aš tai matau, kažkokią baltą (truputį šviečiantį) kontūrą aplink tavo apatinę veido dalį .
[/quote]
Ir as dabar pamaciau Bandysiu sia nuotrauka is naujo tavrkyti
Yvette labai patiko abi nuotraukos.
[quote=neiste,2012 11 03, 21:22]
gizzy, cia gal su blykste fotografavai?
[/quote]
Oi ne, tikrai ne Sedejau cia pries langa, gal todel taip atrodo Bet su blykste tikrai nefotografuoju
[quote=Ka,2012 11 03, 21:45]
Malonu pamatyti. Esi labai graži.
Šioje nuotraukoje veidas ir ranka man per šviesūs. Ir truputi keistai atrodo veido forma. Kairėje pusėje lyg būtų saldainis užkištas už žando. Tikiuosi nesupyksi už tokį pasakymą.
Dar man trūksta šiek tiek kadro viršaus ir kairės.
[/quote]
Dekui Kai pasakei del to saldainio, uzkisto uz zando, tai ir man dabar taip atrodo
[quote=Dincelis,2012 11 03, 22:18]
O man labiau is flicr, zvilgsnis kabina! O va persisvieciantys rybeliai erzina... noretusi nuogumo???
[/quote]
[quote=ich,2012 11 03, 23:30]
Man flickr esanti labiau patiko.
Siaip man paciai irgi labiau ta flickre patinka, idomesne
[quote=rG.,2012 11 04, 00:35]
Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu Try Norėčiau visai iliustruot.
[/quote]
Patiko klipas, butu idomu pamatyt iliustracija
[quote=Nieko sau,2012 11 04, 09:41]
[/quote]
Ir as dabar pamaciau Bandysiu sia nuotrauka is naujo tavrkyti
Yvette labai patiko abi nuotraukos.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 00:51)
man apdirbimas tikrai ne, bet kaip kalbėjom skonio reikalas. būčiau gal dar labiau prigulus arba kaip tik iš aukščiau, nes dabar man kažkodėl nelabai patogu žiūrėti taip ir norisi ja paversti . Pats vaikus žavus
Idomu kodel cia taip atsake