Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska biggrin.gif bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 01:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska  biggrin.gif  bet tikiuosi isgirsti ka nors

kiek matau per telefona, tai man patinka. Ypac spalvos grazios, bet labai noretusi patraukti is centro.. neturi necentruotos kokios foto?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 02:51)

Faina tavo lelyte. Apdirbimas skonio reikalas, bet veidas labiausiai kliuna, per daug uzsaturationtas ar kas daryta, per astrus prie aplinkos tonu 4u.gif

Yvete, grazus tavo berniukas, labai labai, anksciau jau norejau pagirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 lapkričio 2012 - 01:09
QUOTE(ich @ 2012 11 04, 02:01)
kiek matau per telefona, tai man patinka. Ypac spalvos grazios, bet labai noretusi patraukti is centro.. neturi necentruotos kokios foto?

Si tik centruota, zinoma yra ir is kitos serijos, bet jau nebedrystu rodyti blush2.gif
Veidukui nieko nedariau, tai tik astrus fokusas.

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 23:30)
na gerai, ir vyrą parodysiu, tik mažajį, didysis nemėgsta fotografuotis.

Oi, net nemaciau sio simpatisko vyruko! Pagautas kadras, akimirka - labai graziai. Nuotraukai butu galima daug pavadinimu sugalvoti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 04 lapkričio 2012 - 02:06
Klausausi dabar visų paminėtų dainų... Kuri ten užrodėte Awolnation- Sail.. Tai man rodos čia yra tikrasis, o anas tik megėjiškas... (beje, man irgi lievas, visai netinka tai dainai). Pasisėmiau įkvėpimo, gal jau pagaliau kibsiu į darbus bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, dar nuo savęs noriu pridėti.. šią Phantogram - Mouthful of diamonds Klipas, beje, irgi toks... polievis... ne taip būčiau įsivaizdavus. Labiausiai tinka klausyti vairuojant tamsoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 04 lapkričio 2012 - 06:55
gizzy, aš tai matau, kažkokią baltą (truputį šviečiantį) kontūrą aplink tavo apatinę veido dalį blink.gif .

Yvette, graži nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nieko sau: 04 lapkričio 2012 - 08:42
Sveikos, kiek cia visko daug vyksta, smagus zaidimai-bandysiu ir as ka nors "zmogaus" temai sukurti.
Labai patiko Yvettes pasiulytas zaidimas-tikrai turetu buti idomu.

QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 00:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska  biggrin.gif  bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.

Grazute, bet as kirpciau virsaus ir desines, neinformatyvus jie.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 01:51)
Pati negaliu nieko komentuoti, nes tai mano lelyte...turiu islikti diskretiska  biggrin.gif  bet tikiuosi isgirsti ka nors is jusu.

gražus vaikutis. Toks apdirbimas skonio reikalas.
Meškutis tinka nuotraukoje, tos pintinės jau gal nebereikėjo. Perkrauta.
Na ir foto čiuožia žemyn, iš kairės į dešinę.
Visumoje, tai smulkios detalės, kurias išmoksi ateityje sužiūrėti.
Atsakyti
Dekui visom pakomentavusiom mano nuotraukas 4u.gif

[quote=neiste,2012 11 03, 21:22]
gizzy, cia gal su blykste fotografavai?
[/quote]

Oi ne, tikrai ne smile.gif Sedejau cia pries langa, gal todel taip atrodo g.gif Bet su blykste tikrai nefotografuoju smile.gif

[quote=Ka,2012 11 03, 21:45]
Malonu pamatyti. 4u.gif Esi labai graži.
Šioje nuotraukoje veidas ir ranka man per šviesūs. smile.gif Ir truputi keistai atrodo veido forma. Kairėje pusėje lyg būtų saldainis užkištas už žando. Tikiuosi nesupyksi už tokį pasakymą. 4u.gif
Dar man trūksta šiek tiek kadro viršaus ir kairės.
[/quote]

Dekui smile.gif Kai pasakei del to saldainio, uzkisto uz zando, tai ir man dabar taip atrodo lotuliukas.gif

[quote=Dincelis,2012 11 03, 22:18]
O man labiau is flicr, zvilgsnis kabina! O va persisvieciantys rybeliai erzina... noretusi nuogumo??? ax.gif
[/quote]

[quote=ich,2012 11 03, 23:30]
Man flickr esanti labiau patiko.

Siaip man paciai irgi labiau ta flickre patinka, idomesne smile.gif

[quote=rG.,2012 11 04, 00:35]
Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu doh.gif biggrin.gif Try Norėčiau visai iliustruot.
[/quote]

Patiko klipas, butu idomu pamatyt iliustracija smile.gif

[quote=Nieko sau,2012 11 04, 09:41]
gizzy, aš tai matau, kažkokią baltą (truputį šviečiantį) kontūrą aplink tavo apatinę veido dalį blink.gif .
[/quote]

Ir as dabar pamaciau blink.gif Bandysiu sia nuotrauka is naujo tavrkyti smile.gif

Yvette labai patiko abi nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 04 lapkričio 2012 - 10:09
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 04, 00:51)

man apdirbimas tikrai ne, bet kaip kalbėjom skonio reikalas. būčiau gal dar labiau prigulus arba kaip tik iš aukščiau, nes dabar man kažkodėl nelabai patogu žiūrėti taip ir norisi ja paversti smile.gif . Pats vaikus žavus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 lapkričio 2012 - 10:10
Idomu kodel cia taip atsake g.gif
Atsakyti