Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 20:43)
vyro foto
nežinau ar rodys. Tam forume reik registruotis norint foto pamatyti.
Bet norėjau parodyti, man labai faina šita foto. Et, norėčiau ir aš tiek keliauti kaip jis..

grazu. man tokios patinka. kai lyg apie nieka, bet norisi ziuret
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2012 11 03, 19:54)
Kazkada bandziau fotografuoti save, nieko mandro, bet noreciau parodyti ir tuo paciu prisistatyti, nes jau ilgai sioje temoje, bet dar nei karto nekeliau savo pacios nuotraukos

O man labiau is flicr, zvilgsnis kabina! O va persisvieciantys rybeliai erzina... noretusi nuogumo??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 03, 22:00)

matau lempos foto  blink.gif Ar aš čia kažko nesupratau rolleyes.gif

na ne visiems patiks tokia foto, sutinku, bet mane žavi.
Gaila, kad jis beveik niekur nededa foto, tai negaliu daugiau parodyti. O turi vertų..
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 11 03, 13:47)
OK, perdarau  unsure.gif :

aš šį taip pat užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 22:31)
na ne visiems patiks tokia foto, sutinku, bet mane žavi.
Gaila, kad jis beveik niekur nededa foto, tai negaliu daugiau parodyti. O turi vertų..

pati foto man tikrai patiko bigsmile.gif Toršeras-lempa- vyras, galbūt viešbuty ar viengungio kambarėly... Bet buvau nusiteikus vyriškį pamatyt biggrin.gif , galvojau kad kažkas ne taip man atsivertė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 03, 22:05)
pati foto man tikrai patiko bigsmile.gif Toršeras-lempa- vyras, galbūt viešbuty ar viengungio kambarėly...  Bet buvau nusiteikus vyriškį pamatyt biggrin.gif , galvojau kad kažkas ne taip man atsivertė 4u.gif

Ir aš tą patį pagalvojau, galvoju kur tas vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 03, 23:05)
pati foto man tikrai patiko bigsmile.gif Toršeras-lempa- vyras, galbūt viešbuty ar viengungio kambarėly...   Bet buvau nusiteikus vyriškį pamatyt biggrin.gif , galvojau kad kažkas ne taip man atsivertė 4u.gif

QUOTE(rG. @ 2012 11 03, 23:14)
Ir aš tą patį pagalvojau, galvoju kur tas vyras biggrin.gif

na gerai, ir vyrą parodysiu, tik mažajį, didysis nemėgsta fotografuotis.
flickr gal jau matyta. Vos viršaus nukirpti reiktų, bet jau spausdinant reikės padirbėti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 lapkričio 2012 - 22:33
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 16:18)
miestuko bibliotekos Fc puslapyje žaidimukas vyksta. Siūlo atversti arčiausiai gulinčios knygos 22psl. ir nurašyti 5 sakinį. Smagu.
Gal galima kaip nors tokią bibliotekos idėją paversti sekančiu žaidimuku mūsų fotografų temai  bigsmile.gif
Gal pamąsčius kiltų įdėjų kam

Atsiverciau biggrin.gif Prancuzu kalba sakinys doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 11 03, 16:22)
Aciu, kas pamate mano lietu (nors is tikro ten ne lietus tongue.gif ), ne veltui MB juokinau biggrin.gif

Man irgi patiko thumbup.gif

QUOTE(maija @ 2012 11 03, 17:42)
O aš norėčiau pasiūlyti lietuviškų dainų, gal kam patiks smile.gif

Man irgi patiko thumbup.gif As labai issiilgus lietuviskos muzikos, tai kai tik yra proga, klausausi rolleyes.gif

QUOTE(gizzy @ 2012 11 03, 19:54)
Kazkada bandziau fotografuoti save, nieko mandro, bet noreciau parodyti ir tuo paciu prisistatyti, nes jau ilgai sioje temoje, bet dar nei karto nekeliau savo pacios nuotraukos  blush2.gif 

Man flickr esanti labiau patiko.

QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 21:43)
vyro foto
nežinau ar rodys. Tam forume reik registruotis norint foto pamatyti.
Bet norėjau parodyti, man labai faina šita foto. Et, norėčiau ir aš tiek keliauti kaip jis..

Rodo, man tokios patinka, nes as nematau tokiu groziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 03, 23:30)
Atsiverciau biggrin.gif Prancuzu kalba sakinys doh.gif  lotuliukas.gif

aš iš twilighto sakinuką nurašiau, bet toks trumputis. Iš trijų raidžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 23:32)
aš iš twilighto sakinuką nurašiau, bet toks trumputis. Iš trijų raidžių  smile.gif

O as "Karas ir taika" skaitau, pataikiau tiesiai ant laisko Napoleonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 03, 17:17)
mano mylima šita  biggrin.gif nors, spėju, labai populi šiuo metu  smile.gif (Ellie Goulding - Anything Could Happen )

sita man siuo metu labai..

suprem antra man irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 03 lapkričio 2012 - 23:33
Yvete, abidvi foto man labai patinka 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2012 11 03, 23:20)
sita man gerule  thumbup.gif

O man tai ritmas koks lievas, net negalėjau ilgiau pusės minutės klausyt biggrin.gif Kaip žmonėm skirtingai.

Mane dabar jaudina šis klipas - apie įvairialypę, aistringą net ne meilę, o einamą dviejų žmonių vieną kelią. Ir vis žiūriu, ir klausau ir vėl žiūriu, ir bliaunu doh.gif biggrin.gif Try Norėčiau visai iliustruot.
Atsakyti