Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 17:53)
hey, nesu girdėjusi, bet šita labai patiko. Ir lig mintys pradėjo suktis ką galėčiau padaryti. Tad imu  bigsmile.gif

Smagu, kad patiko, mano klausomiausias jis ax.gif Įdomu bus pamatyti foto smile.gif
Atsakyti
Suprem, labai labai patiko antra nuotrauka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 03, 14:54)

Ooo, aš už antrą smile.gif Patinka ši, tik tiesinčiau [aš asmeniškai], nors cool ir taip smile.gif
Atsakyti
Kazkada bandziau fotografuoti save, nieko mandro, bet noreciau parodyti ir tuo paciu prisistatyti, nes jau ilgai sioje temoje, bet dar nei karto nekeliau savo pacios nuotraukos blush2.gif

user posted image

Ir dar viena, truputi kitokia, cia

Kritika labai laukiama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 03 lapkričio 2012 - 18:55
Prisidedu prie 22 eilutės 5 sakinio sąrašo biggrin.gif

Kiekvienas Žižeko tekstas veikia kaip savotiška interpeliacija, kviečianti peržiūrėti savo simbolinius mandatus.

biggrin.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 03, 16:12)
Yvete, fainas žaidmas būtų - artimiausios knygos, 22 puslapio 5 sakinio iliustracija  biggrin.gif
aš paeksperimentavau - "Karalius ant savo pačios užpyko, karalienė nusiminė ir daugiau vaikų nebesusilaukę, o visi žmonės jaunąją karalienę sakė esant bjaurią raganą" - crazy  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  jau įsivaizduoju foto ar net fotoistoriją  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 03, 19:30)
Prisidedu prie 22 eilutės 5 sakinio sąrašo biggrin.gif

Kiekvienas Žižeko tekstas veikia kaip savotiška interpeliacija, kviečianti peržiūrėti savo simbolinius mandatus.

biggrin.gif

Labai lauksiu sio sakinio ispildymo lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Rg, gal galima ką nors iš pasakų knygos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 03, 19:57)
lotuliukas.gif Rg, gal galima ką nors iš pasakų knygos?  lotuliukas.gif

Artimiausia tai artimiausia biggrin.gif Bet kadangi lentyna, na, ok, galiu ir šalia esančią:

Į straipsnius atsakyta daugybe poleminių rašinių (Rossanda, Gruppi, Scabia, Pini, Vene, De Maria ir kiti), iš kurių išsiskyrė jauno ir mažai žinomo prancūzų marksisto dviejų dalių apybraiža, kur be kompromisų buvo pareikšta, kad siekis sujungti struktūralizmą ir marksizmą yra reakcinė veikla, neokapitalizmo žabangos.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 03, 22:09)
Artimiausia tai artimiausia biggrin.gif Bet kadangi lentyna, na, ok, galiu ir šalia esančią:

Į straipsnius atsakyta daugybe poleminių rašinių (Rossanda, Gruppi, Scabia, Pini, Vene, De Maria ir kiti), iš kurių išsiskyrė jauno ir mažai žinomo prancūzų marksisto dviejų dalių apybraiža, kur be kompromisų buvo pareikšta, kad siekis sujungti struktūralizmą ir marksizmą yra reakcinė veikla, neokapitalizmo žabangos.

doh.gif

blink.gif

gizzy, cia gal su blykste fotografavai?
Atsakyti
vyro foto
nežinau ar rodys. Tam forume reik registruotis norint foto pamatyti.
Bet norėjau parodyti, man labai faina šita foto. Et, norėčiau ir aš tiek keliauti kaip jis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 lapkričio 2012 - 20:45
QUOTE(gizzy @ 2012 11 03, 18:54)
Kazkada bandziau fotografuoti save, nieko mandro, bet noreciau parodyti ir tuo paciu prisistatyti, nes jau ilgai sioje temoje, bet dar nei karto nekeliau savo pacios nuotraukos  blush2.gif 

Malonu pamatyti. 4u.gif Esi labai graži.
Šioje nuotraukoje veidas ir ranka man per šviesūs. smile.gif Ir truputi keistai atrodo veido forma. Kairėje pusėje lyg būtų saldainis užkištas už žando. Tikiuosi nesupyksi už tokį pasakymą. 4u.gif
Dar man trūksta šiek tiek kadro viršaus ir kairės.

Yvette, rodo. Bent jau man. smile.gif Patiko. Gražiai pamatyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 03 lapkričio 2012 - 20:46
QUOTE(gizzy @ 2012 11 03, 19:54)
Kazkada bandziau fotografuoti save, nieko mandro, bet noreciau parodyti ir tuo paciu prisistatyti, nes jau ilgai sioje temoje, bet dar nei karto nekeliau savo pacios nuotraukos  blush2.gif 

[img]http://farm8.staticflickr.com/7136/8150946681_4dd9986db6_z.jpg[/im
Ir dar viena, truputi kitokia, cia

Kritika labai laukiama  smile.gif

malonu susipažinti smile.gif Pritariu Ka dėl "per šviesumo" veido 4u.gif Viršaus irgi daugiau palikčiau arba šiek tiek nukirsčiau pakaušio ir apačios.
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 21:43)
vyro foto
nežinau ar rodys. Tam forume reik registruotis norint foto pamatyti.
Bet norėjau parodyti, man labai faina šita foto. Et, norėčiau ir aš tiek keliauti kaip jis..

matau lempos foto blink.gif Ar aš čia kažko nesupratau rolleyes.gif
Atsakyti