Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikinimai Erikamaja smile.gif Nauja konkursine tema faina, minciu tiek daug atsirado.

Patiko mintis del konkurso, labai tikiuosi, kad turesiu ka parodyt.

Alabama faini atvirukai.

As siulyciau sia daina Regina Spektor - Fidelity
Atsakyti
miestuko bibliotekos Fc puslapyje žaidimukas vyksta. Siūlo atversti arčiausiai gulinčios knygos 22psl. ir nurašyti 5 sakinį. Smagu.
Gal galima kaip nors tokią bibliotekos idėją paversti sekančiu žaidimuku mūsų fotografų temai bigsmile.gif
Gal pamąsčius kiltų įdėjų kam
Atsakyti
Aciu, kas pamate mano lietu (nors is tikro ten ne lietus tongue.gif ), ne veltui MB juokinau biggrin.gif

Atsakyti
emmulia, uzskaitau 4u.gif

Alabama, faini atvirukai 4u.gif smagu smile.gif

Papildyta:
Suprem, antroji foto labai labai patiko smile.gif ka cia darei? purskei ant stiklo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 03, 14:58)

megstamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 03, 16:42)
Suprem, antroji foto labai labai patiko smile.gif ka cia darei? purskei ant stiklo? g.gif

Nieko nedariau, pamaciau ir saule gaudziau smile.gif Cia is vidaus aprasoje langai, nezinau ka jie ten dare, bet graziai... Galvoju ziema turetu smagiai apsale atrodyti g.gif
Atsakyti
Yvete, fainas žaidmas būtų - artimiausios knygos, 22 puslapio 5 sakinio iliustracija biggrin.gif
aš paeksperimentavau - "Karalius ant savo pačios užpyko, karalienė nusiminė ir daugiau vaikų nebesusilaukę, o visi žmonės jaunąją karalienę sakė esant bjaurią raganą" - crazy laugh.gif laugh.gif laugh.gif jau įsivaizduoju foto ar net fotoistoriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 11 03, 16:13)

Labai patiko!
Atsakyti
mano mylima šita biggrin.gif nors, spėju, labai populi šiuo metu smile.gif (Ellie Goulding - Anything Could Happen )

dar šią kažkurį vakarą milijoną kartų klausiaus - buvo užkabinę biggrin.gif
(WAILIN' JENNYS - Bird Song )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 03 lapkričio 2012 - 16:30
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 03, 17:12)
Yvete, fainas žaidmas būtų - artimiausios knygos, 22 puslapio 5 sakinio iliustracija  biggrin.gif
aš paeksperimentavau - "Karalius ant savo pačios užpyko, karalienė nusiminė ir daugiau vaikų nebesusilaukę, o visi žmonės jaunąją karalienę sakė esant bjaurią raganą" - crazy  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  jau įsivaizduoju foto ar net fotoistoriją  biggrin.gif

thumbup.gif
Paemiau artimiausia 22 psl. 5 sakini- koks durnas juokas suėmė,sėdžiu išsisiepus.
Koks turtingas minčių ir idėjų savaitgalis-mane veža!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 03 lapkričio 2012 - 16:22
O aš norėčiau pasiūlyti lietuviškų dainų, gal kam patiks smile.gif

Domantas Razauskas * Katinas žiūri į saulę

Domantas Razauskas - Žvilgsnis pro langą

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 11 03, 17:42)
O aš norėčiau pasiūlyti lietuviškų dainų, gal kam patiks smile.gif
Domantas Razauskas - Žvilgsnis pro langą

hey, nesu girdėjusi, bet šita labai patiko. Ir lig mintys pradėjo suktis ką galėčiau padaryti. Tad imu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 lapkričio 2012 - 16:53