Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pasirodo kai ėmiau fotografuoti rankos visai pamiršo rankdarbius biggrin.gif
Tačiau prizai jau džiūsta smile.gif
Ryt vestuvių metinės - alc.gif smileysex.gif , tai poryt pasirodysiu...gal biggrin.gif

Aš va pagalvojau, o senės gali dalyvaut žaliuokių kAnkūrse, na be vietų, tiesiog, dėl sportinio intereso g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif A?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 02 lapkričio 2012 - 23:06
QUOTE(Yvette @ 2012 11 02, 18:23)
Peonyblossom, pas mus lygiai toks pats oras. Todėl tik niūrus vaizdai aplink tešmėžuoja. O ir laiko keitimas man nepatinka. Išeini tamsu, grįžti irgi tamsu. Brrrrr

Laprkritis toks menesis, kad net mylintiems rudeni norisi sakyt, kad fui tas ruduo biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 11 02, 21:16)
Ne i tema, bet noriu dziugena pasidalinti-isleido mano atvirukus. clap.gif

As jau FB apziurejau. Mieli bigsmile.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 11 02, 21:26)
kas nori apsimainyti dainoms, žaidimui? Norėčiau kokios emocionalios.. Gal sužaidžiam jei ne daugumoje, tai kad ir dviese? Siūlykit

As noreciau tokiam zaidime sudalyvaut, bet tik ne dabar, nes ir tep du konkursai, paskum savaitei dingsiu is eterio, tai nebent lapkricio galui pasirasyciau blush2.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 02, 22:05)
Aš va pagalvojau, o senės gali dalyvaut žaliuokių kAnkūrse, na be vietų, tiesiog, dėl sportinio intereso g.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif A?

Negalima schmoll.gif nes numusit vel upa savo sedevrais, paskum buna geda savus sedevrus' rodyt lotuliukas.gif
Beja Tavajam konkursui, net eskiza pasipaisiau, va kaip stipriai as noriu laimet ta priza blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 02, 23:26)
smile.gif
kas nori apsimainyti dainoms, žaidimui? Norėčiau kokios emocionalios.. Gal sužaidžiam jei ne daugumoje, tai kad ir dviese? Siūlykit

Gal patiks si!?
Tamara "Lady Laura"
http://www.youtube.c...be_gdata_player

Sent from my iPad
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 02, 23:15)
Negalima  schmoll.gif nes numusit vel upa savo sedevrais, paskum buna geda savus sedevrus' rodyt  lotuliukas.gif

Šūdžiuks tada, tokią foto pamačiau, piešdama jums priziulus.

Alabama, fainai, džiugu.
Atsakyti
Alabama, labai graziu yra atviruku thumbup.gif o ir konkursui nuotrauka patiko thumbup.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 11 03, 00:21)
Šūdžiuks tada, tokią foto pamačiau, piešdama jums priziulus.

Paskaiciau be "r" raides doh.gif lotuliukas.gif reik eit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 11 03, 00:20)
Gal patiks si!?
Tamara "Lady Laura"

o padarom foto savo pasiūlytom dainom, a?

Tik man reiktų dar pasisiūlyti ką nors bigsmile.gif
Atsakyti
Beje, mane lietuviskos dabar labai dainos traukia, ypac Ieva Narkute tinka rudeniui thumbup.gif
Sita nereali man smile.gif
Atsakyti
O man mintis prikrauna teigiamų emocijų šita melodija: http://www.youtube.c...h?v=-fORuwYBL8c Atrodo nei tas filmas kažkoks WOW, nei ką, bet... Pianino garsai... Iškart sesę primena, savo juodais plaukai, dailiai ant klavišų dėliojamais pirštais ir akyse tokiu tikrumu tuo ką daro.. Atrodo jos gyvybės generatorius klavišai.. Juoda.. Balta... Tyra.. Švelnu..
Et.. Net nepajaučiau kaip iš mažos mergytės, kuri žavėdavosi barbėm užaugo galima sakyt jau moteris... Draugė... Pašnekovė... Mano sesuo... Graži kaip gėlė, šilta kaip saulė, tyra savo meile ir atsidavimu kaip šaltinio vanduo....
Atrodo kaip du nesuderinami dalykai ji ir tokia muzika...

Oj minčių į galvą pribėgo..einu rašytis..

Labos...

P.s. Erikut, gerai ryt atšveskit.. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 03, 00:34)
o padarom foto savo pasiūlytom dainom, a?

Tik man reiktų dar pasisiūlyti ką nors  bigsmile.gif

Ohhh biggrin.gif ,va čia tai bent posūkis,bet aš sutikčiau!
Atsakyti
Aš žaisčiau dainų žaidimą, bet su mintim, kad darom 2 nuotraukas, savo dainai ir pasiūlytai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 03, 00:43)
Aš žaisčiau dainų žaidimą, bet su mintim, kad darom 2 nuotraukas, savo dainai ir pasiūlytai smile.gif

aš tai žinau, kad noriu dainai foto daryti, bet nenoriu kaip praeitus kartus aklai žaisti. NEs kai ne tavo daina, tai ir foto nesigauna. Ar bent ne tokia, kokios norisi... Tai ir bandau susiprasti kokiu ritmu plaka širdis.
Atsakyti
Say, supratau.. biggrin.gif kas perdaug tas nesveika... lotuliukas.gif

Dėl senumo tai aš treti ar dar kelinti metai temoj. lotuliukas.gif bet murkdaus tam pačiam griovy...ir ką db... neišeina išlipt...
Amžina mokine būsiu... lotuliukas.gif Forever young... I wanna be

Atsakyti