Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2012 11 02, 14:50)
Noriu parodyti dar viena nuotrauka. Eksperimentuoju su tvarka betvarkeje tongue.gif
Padariau sio medzio  n kadru su ivairiausiais ryskumais, bet labiausiai patiko sis variantas. Si nuotrauka specialiai padaryta visai isplaukusi, norint akcentuoti saku linijas. Labai noriu kritikos, patarimu smile.gif

man tai vis tiek trūksta kažkokio akcento, ties kuo žvilgsnis turėtų sustot.. na , kad nors ir vienas lapelis ant medžio kabėtų, kad ir nesufokusuotas.. o dabar klaidžioja, klaidžioja žvilgsnis, ir nieko neranda.. tik masyvią šaką kadro dešinėje doh.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 02 lapkričio 2012 - 16:03
Erikamaja užduotis vau bigsmile.gif iškart smegenys užsisuko kaip reikant šokio linkme biggrin.gif

o la la la, toj pirmoj foto kokiu būdu taip aukštai iškilai? bigsmile.gif įdomus kadras. antroj foto man per didelė makalynė g.gif
Atsakyti
Dekui visoms pakemontevusioms mano nuotraukas 4u.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 11 02, 12:48)
Pirmą versčiau aukštyn kojom smile.gif, būtų galima tada galvą pasukt. Kas, kaip ir kodėl. Jei neapvertus - man viršaus šiek tiek trūksta ir laivo stiebas nukirstas.

Antra - tvarkinga, gal šiek tiek spalvas pakoreguoti reiktų ar į J/B paversti. Bet iki "vow" ko tais trūksta.  g.gif

Pabandziau apversti aukstyn kojom pirmaja, bet man gal nelabai, na net nezinau g.gif
Ir oda zaliuojancia bandziau patvarkyt cia . Ar geriau?

Rudens konkurso nuotraukos visos laaabai patiko. Labiausiai man gal vieninteles ir gottes patiko, bet visos vertos wubiku wub.gif Ir sveikinu Erikamaja laimejus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 02 lapkričio 2012 - 16:43
tema išties įdomi ir daug gražių foto žadanti. Pati matyt nesudalyvausiu. Tiesiog jokių minčių ar idėjų neturiu, net ir banaliausiam įgyvendinimui.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 02, 17:41)
. Pati matyt nesudalyvausiu. Tiesiog jokių minčių ar idėjų neturiu, net ir banaliausiam įgyvendinimui.

skamba labai neįtikinamai cool.gif
Parašytų taip kuri pradžiamokslė, tai iškart pasipiltų pamokymai: "yra dar dvi savaitės laiko...", " niekas neliepia šiandien imti ir padaryti..." ir t.t. ir pan. Na garbės žodis, Yvette, Jūs koketuojate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 02, 17:49)
skamba labai neįtikinamai cool.gif
Parašytų taip kuri pradžiamokslė, tai iškart pasipiltų pamokymai: "yra dar dvi savaitės laiko...", " niekas neliepia šiandien imti ir padaryti..." ir t.t. ir pan. Na garbės žodis, Yvette, Jūs koketuojate smile.gif

nei aš koketuoju nei ką. Parašiau savo mintis ir tiek.
Negi pažengusioms draudžiama neturėti idėjų? Juolab pradžiamokslių niekas nespaudžia, tiesiog norisi jas kiek padrąsinti tokiais raginimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 lapkričio 2012 - 16:59
Aš jei dalyvausiu, tai tik dėl savęs. Garbės žodis, nebenoriu būti nugalėtoja ir vėl spręsti kas laimės mano prizą. biggrin.gif Kuri ta stipriausia foto. Labai sunkus šitas dalykas. Gal tik man, nežinau..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 02, 17:58)
nei aš koketuoju nei ką. Parašiau savo mintis ir tiek.
Negi pažengusioms draudžiama neturėti idėjų? Juolab pradžiamokslių niekas nespaudžia, tiesiog norisi jas kiek padrąsinti tokiais raginimais

tai , be abejo, pažengusios irgi gali minčių neturėt ar tiesiog nenorėt.... bet pradžiamokslės, perskaičiusios tokį postą, gali išvis užsinorėt aparatą parduot biggrin.gif Viskas yra aišku ir suprantama smile.gif
Papildyta:
aš tai dalyvauju konkursuose dėl Marytės iš 5 buto rolleyes.gif
Šiandien kokia tai pykta esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas. Jazau kaip man susisuke smegenai. Vakar nakti kaip kokia isprotejus profesore is kambario kampo i kampa slankiojau su popieriaus lapu ir tusiniu, rasiausi mintis konkursams. Nors zadejau sau, kad iki atostogu jau nieko nefotografuosiu, bet kad uzvedziau ta pekla vakar negaliu pasisiukslinti dabar, turiu butinai abejuose sudalyvaut, o parodyt bet ko nesinori, nes nu kiek galima tom senom vilkem laimet ka? biggrin.gif Ryt leksiu su vyniaus bonkele gal but busimo modeliuko apsvaiginti ir islauzti sutikima fotosesijai biggrin.gif
Bet oras pas mus...tikras ruduo, salta, slapia, niuru, lyja ir lyja.. Jei ne tie konkursai ko gero kamera uzmigtu ziemos miegui ir as sale prigulciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 02 lapkričio 2012 - 18:26
QUOTE(mamagute @ 2012 11 02, 18:42)
bet pradžiamokslės, perskaičiusios tokį postą, gali išvis užsinorėt aparatą parduot biggrin.gif

čia jau pradžiamokslių bėda biggrin.gif

Peonyblossom, pas mus lygiai toks pats oras. Todėl tik niūrus vaizdai aplink tešmėžuoja. O ir laiko keitimas man nepatinka. Išeini tamsu, grįžti irgi tamsu. Brrrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 lapkričio 2012 - 19:26
Šita.. aa.. Šiaulietės (turiu omeny ne tik mieste gyvenančias, bet ir aplinkui, tiesiog lengviau kreiptis taip biggrin.gif ), darom susitikimą kitą savaitę? ax.gif
Atsakyti