Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 11 02, 13:14)
Patinka man tokie stebėtojai  biggrin.gif Pamato kai kurių gimimą, paauglystę, brandą biggrin.gif

Pamato, ypac grazu paziuret i nuotraukas tu, su kuriom kartu ND darem doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 02, 13:14)
Pamato kai kurių gimimą, paauglystę, brandą biggrin.gif

labai taikliai pasakyta smile.gif O mes amžinai paaugliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 02, 12:38)
labai taikliai pasakyta  smile.gif  O mes amžinai paaugliai biggrin.gif

biggrin.gif bus į temą...vyresnis (paauglys) nuėjo tvarkyti virtuvę, bet iš ten muzikos garsai pasigirdo lotuliukas.gif Tyliai nuslinkau, o jis į taures skirtingą kiekį vandens prisipylęs, pirštu kraštus vedžioja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o jau pliurpalų.. smile.gif

QUOTE(gizzy @ 2012 11 02, 11:12)
Ikelsiu ir pora nuotrauku, kad visai tusciom negrizti  smile.gif
Kritika visada labai laukiama  smile.gif

Patiko. Pirmajame kadre lyg trūksta dešinės ir viršaus šiek tiek, lyg norėtųsi vaizdą iš toliau pamatyti. Antroji įdomi. Tik nesu tikra dėl formato. Jei vyro veide matytųsi vakaro gaivos kvėpavimas/uostymas/ mėgavimasis, kas kitka, o dabar įspūdis, kad jis tiesiog žiūri viršun ir norisi pamatyti kur.
Atsakyti
Erikai sveikinimai 4u.gif Saunuole thumbup.gif Aciu uz nauja tema bigsmile.gif
Siaip smagu. Ka konkurse gime tikrai labai daug graziu darbu, net Say isvare viena karta metuose pafotkinti tongue.gif

Gera ideja Peonybloosom pateike thumbup.gif
Atsakyti
Say, supratau.. biggrin.gif kas perdaug tas nesveika... lotuliukas.gif

Dėl senumo tai aš treti ar dar kelinti metai temoj. lotuliukas.gif bet murkdaus tam pačiam griovy...ir ką db... neišeina išlipt...
Amžina mokine būsiu... lotuliukas.gif Forever young... I wanna be

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 02, 13:37)
čia man? biggrin.gif
Aš tai nebliaunu, tai faktas, sakau, kad dar naujokė pabūsiu ir tiek, koks skirtumas? Naujokas, seniokas? WTF? man ir taip gerai smile.gif

Skirtumas yra 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 02, 07:22)
kaip tik naktį atsibudus apie Tave pagalvojau, kur prapuolei. dažniau pasirodyk..wink.gif ačiū už nuorodą..smile.gif

aš gal ko nors nežinau apie veidrodį, bet juo nefotografuojama, jis pasikelia fotkinant, todėl fotografijos rezultatui įtakos neturi turėti.. g.gif

Tai kad as patyliukais sarasiuke daznai pasirodau, bet jus cia tokiais tempais varot, kad nelabai speju paskui jus smile.gif
Del veidrodzio susimoviau blush2.gif Paprasciausiai kai fotkinau, baisiai plaukotas ir subraizytas vazdas buvo, tai pamirsau smegeneles ijungt blush2.gif
Pietu pertrauka akims
ir dar cia N18! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 11 02, 15:07)
Skirtumas yra  4u.gif

koks? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2012 11 02, 15:17)
[img]http://farm9.staticflickr.com/8472/8147458071_4bc4c3cd44_c.jpg[/im

man patiko smile.gif Jei dar suoliukai būtų dešinėj pusėj...
Atsakyti
Noriu parodyti dar viena nuotrauka. Eksperimentuoju su tvarka betvarkeje tongue.gif
Padariau sio medzio n kadru su ivairiausiais ryskumais, bet labiausiai patiko sis variantas. Si nuotrauka specialiai padaryta visai isplaukusi, norint akcentuoti saku linijas. Labai noriu kritikos, patarimu smile.gif

user posted image

aciu 4u.gif ,mamagute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 lapkričio 2012 - 14:52
QUOTE(o la la la @ 2012 11 02, 14:17)

o la la la - o išeina pakartot su šiek tiek praverta diafragma(sumažintu F)? Norėtųsi žemės ne tokios ryškios.
Atsakyti