Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba

QUOTE(sayonara @ 2012 11 01, 21:58)
gerai, kad bus konkursas tik naujokėms. reikia merginoms pasivaržyti tarpusavyje, labai pritariu. gerai, kad Yvette prisiminė senąją balsavimo tvarką, bus smagu smile.gif

*** prizų nebus, laimėjimas bus geriausias prizas..tongue.gif

Faina mintis, saunus konkursas 4u.gif

*** Ale ot...... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 02 lapkričio 2012 - 08:28
Pas mane juostinuke, kai žiūri per ekraniuką tai matosi keli juodi plaukeliai.. Jie foto neįtakoja kokybės? blush2.gif

Ir aš pasiprašysiu, gal kas turi PS CS6 ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 02, 09:09)
Pas mane juostinuke, kai žiūri per ekraniuką tai matosi keli juodi plaukeliai.. Jie foto neįtakoja kokybės? blush2.gif

Ir aš pasiprašysiu, gal kas turi PS CS6 ? blush2.gif

ne, ant veidrodžio visokie įbrėžimai, dulkės, plaukai ir musės trukdo nebent žiūrėti, kai fokusuoj ar fotkini, bet tai nereiškia, kad tas pats plaukas bus ant fotkės. veidrodis fotkinant pasikelia, ir šviesa patenka ant juostelės, veidrodis pačiame fotografavimo procese nedalyvauja.

eksperimentas: kai aparatas bus tuščias, nusisuk objektyvą ir žiūrėdama į jo skylę paspausk mygtuką, pamatysi, kaip veidrodis dirba - jis fotkinimo metu pasikelia, atverdamas kelią užuolaidėlėms ir juostelei. tik sakau, daryk tai, kai aparate nebus juostos.

šiaip už tokius klausius reik varyt veidrodinių apratų instrukcijas skaityt, ***** biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif Joo, kad veidrodinis dirba taip, tai žinau, bet va įdomu buvo ar ir juosta tokiu pat principu dirba.. O anos instrukcijos neturiu, radau šiaip nete, reiks atsispausdint.. 4u.gif AČIŪ.. 4u.gif

Galvojau, parašyt, kristalinei sms dėl konkursų, bet... Ne laikas trugdyt, kai su mažiuke ligoninėj, paspauskit kumštukus, kad greičiau jas paleistu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 02, 09:39)
blush2.gif  Joo, kad veidrodinis dirba taip, tai žinau, bet va įdomu buvo ar ir juosta tokiu pat principu dirba.. O anos instrukcijos neturiu, radau šiaip nete, reiks atsispausdint.. 4u.gif  AČIŪ.. 4u.gif

Galvojau, parašyt, kristalinei sms dėl konkursų, bet... Ne laikas trugdyt, kai su mažiuke ligoninėj, paspauskit kumštukus, kad greičiau jas paleistu.. verysad.gif

visi veidrodiniai dirba tokiu pat principu, ar skaitmena, ar juosta. jei yra veidrodis - jis pakyla. tik vaizdas kitokios prigimties. juostiniai aparatai gali būti veidrodiniai ir tolimačiai. jei veidrodinis, kokius tikriausiai daugelis turit, tai ir veikia tokiu pat principu kaip skaitmena. tolimačius tikriausiai viena kita bandžius. kol kas bent jau pradžiamokslėms ir nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 02, 09:22)
rašykis prie pažengusių, neflirtavus čia smile.gif tongue.gif

Neflirtavus?! biggrin.gif As visai neflirtuoju. Jau ruosiausi guostis del ignoravimo ir isstumimo is raganu klano. verysad.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 02, 09:43)
visi veidrodiniai dirba tokiu pat principu, ar skaitmena, ar juosta. jei yra veidrodis - jis pakyla. tik vaizdas kitokios prigimties. juostiniai aparatai gali būti veidrodiniai ir tolimačiai. jei veidrodinis, kokius tikriausiai daugelis turit, tai ir veikia tokiu pat principu kaip skaitmena. tolimačius tikriausiai viena kita bandžius. kol kas bent jau pradžiamokslėms ir nerekomenduoju.

Ohooo, bagažas pas tave... thumbup.gif Ačiū labai... blush2.gif

Reik greičiau juostelę išfotkint šitą bandomąją ir žiūrėt kaip tvarkausi, o poto bus vienas iš mano geriausių draugų... blush2.gif

kristukas , tai šaunuolė, kad tiek dirbi prie foto.. thumbup.gif

Aš PS kursu trokštu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 02, 09:48)
Neflirtavus?!  biggrin.gif  As visai neflirtuoju. Jau ruosiausi guostis del ignoravimo ir isstumimo is raganu klano.  verysad.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kas per įprotis guostis?? reik draskyt akis, mokyk jas ir mokyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 02, 10:01)
kas per įprotis guostis?? reik draskyt akis, mokyk jas ir mokyk smile.gif

Rimtai??? bigsmile.gif Aš tą mėgstu daryt, tik baisu, kad poto ignorą ilgam gaunu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Labai ilgai nesirodziau, visa vasara labai daug dirbau, tai ne tik, kad cia nebudavo kada uzsukt, bet buvau apskritai pamirsus, kad toki daikta kaip kompiuteris turiu:D Labai tikiuosi, kad dar prisimins mane kuri is senbuviu blush2.gif Labai noreciau vel jungtis prie jusu, dalyvauti konkursuose ir t.t. ax.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 19:03)
Aš lygiai 2 metai, kaip prisijungus, bet būna kokiems 4 mėn. dingstu ir šiaip mažai fotkinu, tai man pats tas prie naujokių smile.gif

As irgi panasiai apie du metus temoje, bet irgi tai dingstu keliems menesiams, tai pasirodau blush2.gif Todel save irgi tik prie naujokiu priskiriu smile.gif Ir jei niekas nepriestaraus noreciau ir save i ta sarasiuka itraukt ir bandyt naujam konkurse dalyvaut

1. mamagute
2. Savory
3. Peonyblossom
4.Isora
5. vilkra
6.Rittule
7. Tynka
8. kristalines
9. Dincelis
10. paluri
11. R.i.R.
12. Poisson'è
13. voveraite1302
14. Suprem
15. Smalsi
16. .ege
17. lunameja
18. neiste
19. Rytinesaule
20. Rytine kava 10
21. Afre
22. Ainoa
23. Viktorija09
24. Beponika
25. mauskiuke.
26. Whatever?
27. GiedreB
28. gladiole (??)
29. pim
30. Apola
31. S..K..
32. gizzy

Gaila, kad i kaledinius mainus nebespejau uzsirasyt, nes prisimenu, kad pernai dalyvaut buvo labai labai smagu rolleyes.gif Na bet pati kalta, teks laukt kitu metu smile.gif

Papildyta:
Ikelsiu ir pora nuotrauku, kad visai tusciom negrizti smile.gif

user posted image

user posted image

na ir dar pora, jei kam idomu, cia

Kritika visada labai laukiama smile.gif
Atsakyti
kalėdiniai mainai buvo? nu va, pražiopsojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 02, 10:06)
Rimtai??? bigsmile.gif  Aš tą mėgstu daryt, tik baisu, kad poto ignorą ilgam gaunu... lotuliukas.gif

Tu tai ramiai..biggrin.gif čia ne visoms patarimas draskytis biggrin.gif

Atsakyti