Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nieko.. ir Isora pasikrutins.. biggrin.gif uzteks cia slept talenta ... lotuliukas.gif Nu ir sako zodiako zenklai nesamone... ir da kokia samone... biggrin.gif amzinai klausimas BŪTI AR NEBŪTI... lotuliukas.gif

Ir tikrai šaunuolė mūsų Peonne... wub.gif
Ir Erikos konkursas kabina.. bigsmile.gif

Ir dar mainai kalėdiniai.... karsta.gif

Atsakyti
O, koks judesys atsiradęs, net du įdomūs konkursai thumbup.gif Ir du ilgi sąrašai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 11 01, 21:28)
Sory, nedalyvausiu, laikau save pazengusia

Čia žinai visi mes patys sau įdomūs ir apie kitus negalvojam, neįsižeisk, bet maladiec, kad va imi ir pasakai, o ne bliauni - oi, aš dar naujokė, kaip negerai, įrašė mane, kad esu naujokė biggrin.gif Kapyš? biggrin.gif

Erika, f
aina tema, gal ir man išsijudint, nė nežinau smile.gif
Atsakyti
Peonybloosom šauniai čia sustygavai! Na ką kimbsim į darbą,kad tik muza nepavestu ir aplankytų!
Erika sveikinu laimėjus ir pasklebus nauja tema!
Atsakyti
Kokia faina Erikos tema, jau isivaizduoju kokiu groziu bus prikurta wub.gif
virdzzinija, Isora, aciu uz pagyrima, bet nesijauciu as jokia saunuole. Tiesiog labai visu nauju mergaiciu prasau neapleisti konkurso, mokykimes kartu, ieskokim, keiskimes nuomonemis, aktyviai dalyvaukim temoje, juk viskas del bendro tikso - susidraugauti su fotografija 4u.gif
QUOTE(pim @ 2012 11 01, 21:32)
Peonyblossom, šauniai Tu čia 4u.gif
stengsiuosi kuo greičiau atsiskaityti paskutinį ND, kad galėčiau sudalyvaut konkurse smile.gif

Labai smagu girdet, ypac, kad paskatinimas bus atlikt 5 ND, o is patirties zinau, kad ji sunkiausia prisiverst padaryt, bet kai padarai atrodo akmuo nuo peciu nusiridena.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 01, 21:33)
Na tai ka, reiks pasikrutinti ir man...  biggrin.gif

Reikia, reikia butinai drinks_cheers.gif

As va indus plaudama sumislyjau temai zmogus ideja, ale nezinau ar pavyks modeli ikalbint, ar neisvadins manes beprote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 11 02, 00:06)
<...>kad tik muza nepavestu ir aplankytų!

Aukso verti zodziai smile.gif

Erikos foto buvo labai stipri, verta nugaletojos vietos! Sveikinu ja.
Tai bent peonyblossom "pekla" uzvire... biggrin.gif
Atsakyti
kristukass turbut ir i stebetoju grupe papuola??? biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
Super, kaip gyvenimas čia verda thumbup.gif Fotoaparatą jau atgavau, tai jau reikės bandyti dalyvauti konkursuose bigsmile.gif
Atsakyti
As rasausi prie naujokiu, gal pavyks sudalyvaut. Ir baru save uz tai, kad jau ant tiek tylia stalkere pavirtau, kad pamirsta likau biggrin.gif
Fainiai cia viskas teigiama linkme juda, saunuoles merginos. Labai stipria fotografijos myletoju tema turim!!!
Siandien pradejau savo pirmaja juosta blush2.gif, gaila tik kad pasirodo mano Zenito veidrodis gerokai pabraizytas, tai nieko gero nebus, bet pats procesas uzkabino.
Ziuriniai jum 4u.gif
Atsakyti
o aš pirmą kalėdų dovaną ką tik užsakiau, vyrui bigsmile.gif bigsmile.gif

fotografjos mylėtojams. Gal kuriai patiks ar kils idėja kam galit dovanoti. Spec. pasiūlymas dvi savaites.

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 lapkričio 2012 - 07:26
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 01, 22:32)
Tema - "Šokis".  Lauksiu  visokių nuotraukų, nesvarbu ar snaigės šoks, ar  vėjas plaukuose, šypsena akyse, jūsų pyplys darželio šventėje...svarbiausia, kad širdis šoktų kai fotografuosite... visoms sėmės

0 jau tema, Erika wub.gif šaunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 02, 00:45)
kristukass turbut ir i stebetoju grupe papuola???  biggrin.gif  friends.gif

rašykis prie pažengusių, neflirtavus čia smile.gif tongue.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 11 02, 01:15)
As rasausi prie naujokiu, gal pavyks sudalyvaut. Ir baru save uz tai, kad jau ant tiek tylia stalkere pavirtau, kad pamirsta likau biggrin.gif
Fainiai cia viskas teigiama linkme juda, saunuoles merginos. Labai stipria fotografijos myletoju tema turim!!!
Siandien pradejau savo pirmaja juosta blush2.gif, gaila tik kad pasirodo mano Zenito veidrodis gerokai pabraizytas, tai nieko gero nebus, bet pats procesas uzkabino.
Ziuriniai jum 4u.gif

kaip tik naktį atsibudus apie Tave pagalvojau, kur prapuolei. dažniau pasirodyk..wink.gif ačiū už nuorodą..smile.gif

aš gal ko nors nežinau apie veidrodį, bet juo nefotografuojama, jis pasikelia fotkinant, todėl fotografijos rezultatui įtakos neturi turėti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 lapkričio 2012 - 08:22