šiaip atskiras konkursas tik naujokams yra gerai.
Siūlau tik keisti temą. Nes gal dar ne tokia žiema pro jūsų langą, kokią norėtumėt parodyti. Gal gruodžio mėnesį tokį konkursą paskelbkit. O dabar ką nors kito. Galvokit naują temą, skelbkit šįvakar ir startuokit.
Kadangi konkursas naujokėms, pradžiamokslėms, tad neimkit sunkios temos. Imkit tokią, kad daugumai įkandama būtų.
Dar dėl nugalėtojo rinkimo. Senbuvių daug, tad nelabai įsivaizduoju kaip, kur mes susirinksim ir nutarsim kas laimėtojas. Tad pasiūlymas : kelkit foto į flickr temą, o paskui eisim visos balsuoti, tiek naujokės tiek senbuvės. Tarkim iš vieno dalyvio trys balsai. Trys taškai labiausiai patikusiai foto ir du bei vienas taškas antrai ir trečiai vietai. Tada galima sumuoti ir gausis nugalėtojas.
Du mėnesiai konkursui tikrai per ilgas laikas. Dvi trys savaitės, ne daugiau. Kas nori dalyvauti tas iškart ir padaro netempdamas.
QUOTE(Suprem @ 2012 11 01, 19:39)
Dar turiu klausimuką Bandžiau saulę pro medį gaudyti, bet kažkoks rūkelis dedasi ir nefokusuoja medžio, gal kas kokią mintį?
tokiomis sąlygomis MF įsijunk, ir susifokusuosi ką nori
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 19:07)
niu ir gerai, amzinai jauna liksi
** Tei va, cia Noisy i sarasa imeciau pagasdinti, bo ana bambejo vakar ant savy negraziai, tegu zinosi daba
** Tei va, cia Noisy i sarasa imeciau pagasdinti, bo ana bambejo vakar ant savy negraziai, tegu zinosi daba
Cool! Aš ir nesispardau, man tinka tas sąrašiukas taip jau atsitiko, kad ir jaučiuosi visada kaip naujokė, nieko nepadarysi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 01, 20:47)
tokiomis sąlygomis MF įsijunk, ir susifokusuosi ką nori
aha, gal bus ryt saulė ryt
Temas siūlau:
1. Autoportretas;
2. Portretas;
3. Šeimos portretas;
4. Vaikai;
5. Mano rytas;
6. Ritualai;
7. Natiurmortas;
8. Tvarkinga betvrakė;
9. Lietus;
10. Dvi spalvos;
11. Ruduo miške;
12. Mano miestas ar mano gatvė.
Rinkitės
Gal kas dar pasiūlys
Žydraakės, robobebro niekur neįtraukėt
1. Autoportretas;
2. Portretas;
3. Šeimos portretas;
4. Vaikai;
5. Mano rytas;
6. Ritualai;
7. Natiurmortas;
8. Tvarkinga betvrakė;
9. Lietus;
10. Dvi spalvos;
11. Ruduo miške;
12. Mano miestas ar mano gatvė.
Rinkitės
Gal kas dar pasiūlys
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 18:31)
šiaip atskiras konkursas tik naujokams yra gerai.
Siūlau tik keisti temą. Nes gal dar ne tokia žiema pro jūsų langą, kokią norėtumėt parodyti. Gal gruodžio mėnesį tokį konkursą paskelbkit. O dabar ką nors kito. Galvokit naują temą, skelbkit šįvakar ir startuokit.
Kadangi konkursas naujokėms, pradžiamokslėms, tad neimkit sunkios temos. Imkit tokią, kad daugumai įkandama būtų.
Dar dėl nugalėtojo rinkimo. Senbuvių daug, tad nelabai įsivaizduoju kaip, kur mes susirinksim ir nutarsim kas laimėtojas. Tad pasiūlymas : kelkit foto į flickr temą, o paskui eisim visos balsuoti, tiek naujokės tiek senbuvės. Tarkim iš vieno dalyvio trys balsai. Trys taškai labiausiai patikusiai foto ir du bei vienas taškas antrai ir trečiai vietai. Tada galima sumuoti ir gausis nugalėtojas.
Du mėnesiai konkursui tikrai per ilgas laikas. Dvi trys savaitės, ne daugiau. Kas nori dalyvauti tas iškart ir padaro netempdamas.
Liuks, kaip graziai viska i vietas sustatei Ir balsavimo mintis patiko
Na ziemos tema tada peliekam gruodziui. O lapkriciui gal tiktu tema 'Zmogus'? Gan plati tema, paliekama laisve vaizduotei
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 21:09)
Na ziemos tema tada peliekam gruodziui. O lapkriciui gal tiktu tema 'Zmogus'? Gan plati tema, paliekama laisve vaizduotei
Labai gera tema.
Konkursas "Žmogus" : tema plati, daug vietos interpretacijom.
*Dalyvauti gali naujokės, bet ne senbuvės.
*Foto kelkit čia ir į flickr SM temą..
*Konkursui nuotraukas galit pradėti ruošti nuo šios akimirkos iki 16.11.12
Balsavimas vyks 17-18.11.12 flickr temoje.
*Foto iš archyvų netinka.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 01, 21:05)
Temas siūlau:
Rinkitės
Gal kas dar pasiūlys
Rinkitės
Gal kas dar pasiūlys
oho, kiek temų prigalvojai
o kur Jurzole su spurgom ir kioskeliais
QUOTE(Afrė @ 2012 11 01, 19:05)
O kiek idomiu temu
Anie prie senuku
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 19:14)
Labai gera tema.
Aha atsiminiau ja is pazaidimu, buvai paskelbus jau kadais. Tik vangiai gan dalyvavo merginos, tad pamaniau, kad gaila tiesiog paleist sia tematika ir reik suteikt antra sansa bandymams. Tikiuosi kuo daugiau naujokiu dalyvaus
QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 19:21)
o kur Jurzole su spurgom ir kioskeliais
Aha as jos laukiu ir nagus grauziu, man taip cekava
Gotte, ačiū už išsamų postą! Kazkada kazkas pasiseks..
Del konkurso, na... nebent su juosta kazkas gausis... tai dalyvausiu...
Del konkurso, na... nebent su juosta kazkas gausis... tai dalyvausiu...
Aciu uz nauja konkursa. Gal ir as kaip nors prisiruosiu sudalyvaut. Kelti galima tik 1 nuotrauka? O prizu naujokems nereik, ivertinimai bus geriausi prizai, ane?