Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2012 11 01, 17:44)
as irgi su tavim biggrin.gif jau taip retai dabar fotografuoju unsure.gif

cia reik suprast, kad i sarasa nori? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 19:45)
cia reik suprast, kad i sarasa nori?  lotuliukas.gif

Ne, prie stebetoju noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 01, 17:48)
Ne, prie stebetoju noriu biggrin.gif

negalima schmoll.gif Turesit dalyvaut, bo uz stebejima prizu niekas nedalins tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai dabar jau temos konkurso norisi lotuliukas.gif uzsivedziau matyt ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 01 lapkričio 2012 - 19:03
.ege as pasiuliau tema 'Mano ziemos langas'. Bet dar noreciau, kad ir kitos naujokes issakytu savo pasiulymus, mintis, konkurso laika ir t.t.. Na drasiau merginos, judekime draugiskai visos 4u.gif O is senbuviu labai graziai paprasysim musu konkurselyj pabut komisijoj ir isrinkti laimetoja 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 01, 17:54)
Ką jūs čia dabar???  doh.gif jezus, ieškau savęs prie naujokių, o žiūriu, kad čia įrašiusios  blink.gif ni ni  biggrin.gif aš naujokė - ne metai nebus praėję kai ND atlikau. O ir fotkinu mažai, tik daug plepu  biggrin.gif

As Tavy 11-tu numeriu inpaisiau. Nors su tom gulbem jau sukelei itarima, kad per daug sugebi lotuliukas.gif
1. mamagute
2. Savory
3. Peonyblossom
4.Isora
5. vilkra
6.Rittule
7. Tynka
8. kristalines
9. Dincelis
10. paluri
11. R.i.R.
12. Poisson'è
13. voveraite1302
14. Suprem
15. Smalsi
16. .ege
17. lunameja
18. neiste
19. Rytinesaule
20. Rytine kava 10
21. Afre
22. Ainoa
23. Viktorija09
24. Beponika
25. mauskiuke.
26. Whatever?
27. GiedreB
28. gladiole (??)
29. pim
30. Apola
31. S..K..
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 20:00)

ai, žiopla aš, pažiūrėjau ir iš ilgumo nusprendžiau, kad čia senių sąrašiuks, nekreipkit dėmesio biggrin.gif

Taigi Erika paskelbs vieną temą abiems grupėms g.gif ar aš vėl kažką maišau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 01 lapkričio 2012 - 19:05
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 20:00)
.ege as pasiuliau tema 'Mano ziemos langas'.

aš tai manyčiau, kad tema bendra visoms gali būti : ir naujokėms, ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 01, 18:03)
Taigi Erika paskelbs vieną temą abiems grupėms  g.gif ar aš vėl kažką maišau  g.gif

As manau, kad tegu tas testinis konkursas, kur laimetojas skelbia tema, tegu ir lieka su savo tradicija, kad dalyvauja visos, kam dabar skaidyt?
Siandien tiesiog norejau pabandyt pasiulyti kazka naujo, kad konkursas butu skirtas tik naujoms, o laimetoja rinktu ne vienas zmogus, o pvz senbuviu sudaryta komisija 4u.gif Bet kazkodel jauciu, kad suns balsas i dangu neina ir jokios naujoves cia neprigis... o gaila smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 18:05)
aš tai manyčiau, kad tema bendra visoms gali būti : ir naujokėms, ir ne g.gif

vsio nuleidziu uodega ir uzsiciaupiu smile.gif
Atsakyti
kodel ne? taigi tiesiog du konkurseliai vienas kuriame dalyvauja visi norintys, kitame tik naujokai ir viskas atrodo nesudetingai.

Jei neprigis galim gi ir patys naujoikai susigalvoti konkursiuka koki, tik va ka ivertins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 20:11)

Siandien tiesiog norejau pabandyt pasiulyti kazka naujo, kad konkursas butu skirtas tik naujoms, o laimetoja rinktu ne vienas zmogus, o pvz senbuviu sudaryta komisija  4u.gif
vsio nuleidziu uodega ir uzsiciaupiu  smile.gif

aaaaa ..., tai apskritai siūlai dar papildomą konkursėlį naujokėms.... Žinoma, gali jis būt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2012 11 01, 18:14)
patys naujoikai susigalvoti konkursiuka koki, tik va ka ivertins  lotuliukas.gif

tai as ir siulau naujokams konkursa, o senbuviu prasyti, kad rinktu laimetoja mirksiukas.gif
QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 18:15)
aaaaa ..., tai  apskritai siūlai dar papildomą konkursėlį naujokėms.... Žinoma, gali jis būt. smile.gif

Teip, tokia mano mintis buvo 4u.gif
Atsakyti