Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 18:39)
*matyt pravepsojau savo zvairom akim  blush2.gif 

tai kaip tik puiku, kad pasiūlei, nes aš ten trumpai vienu sakinuku užsiminiau, tai nieks ir nematė, mano postų neskaito lotuliukas.gif
o Tu surašei su visais paaiškinimais thumbup.gif
Atsakyti
Peonyblossom, man viskas tinka wink.gif
Tik aš tiek daug naujokių net nežinau blush2.gif vadinasi per mažai sėdžiu čia doh.gif
nuo tokio sąrašiuko ir slėptis lieka man biggrin.gif tikrai bus ką veikti,jei dauguma dalyvautų mirksiukas.gif

O vat, Noisy, visgi su kapinėmis FS įspūdingą padarė,tai net nežinau,ar čia naujokė g.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 01, 18:58)
Cha cha cha, cool, amžinai naujokė smile.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tai galim noisy įrašyt ir prie senbuvių, manau tiktum ax.gif
Aš lygiai 2 metai, kaip prisijungus, bet būna kokiems 4 mėn. dingstu ir šiaip mažai fotkinu, tai man pats tas prie naujokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 01, 16:58)
Cha cha cha, cool, amžinai naujokė smile.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

niu ir gerai, amzinai jauna liksi lotuliukas.gif
QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 17:00)
tai kaip tik puiku, kad pasiūlei, nes aš ten trumpai vienu sakinuku užsiminiau, tai nieks ir nematė, mano postų neskaito lotuliukas.gif
o Tu surašei su visais paaiškinimais thumbup.gif

skaitau as visada visu postus, bet kita kart issiblaskius bunu, ar dar pasaliniais darbais uzsiimu, tai perskaitau, rodos veliau pakomentuot zadu, ale paskum viskas is galvos isgaruoja blush2.gif
QUOTE(Afrė @ 2012 11 01, 17:01)
* Peonyblossom, man viskas tinka wink.gif
Tik aš tiek daug naujokių net nežinau blush2.gif vadinasi per mažai sėdžiu čia doh.gif
nuo tokio sąrašiuko ir slėptis lieka man biggrin.gif tikrai bus ką veikti,jei dauguma dalyvautų  mirksiukas.gif
**O vat, Noisy, visgi su kapinėmis FS įspūdingą padarė,tai net nežinau,ar čia naujokė g.gif

*Tai liuks! thumbup.gif Naujokiu tikrai daug yra, tiesiog jos gal maziau pastebimos, nes nei savo darbais nei postu daznumu nepasizymi. Vienaip ar kitaip juk visos akis pakabinusios esam i senutes, tai normalu, kad to pasekoje naujas tiesiog pametam is akiracio, na nebent kokios labai jau issisokeles pasitaiko (pirstais nesibadysim) biggrin.gif
** Tei va, cia Noisy i sarasa imeciau pagasdinti, bo ana bambejo vakar ant savy negraziai, tegu zinosi daba lotuliukas.gif
Atsakyti
suskaičiavo unsure.gif Aš greičiau prie stebėtojų.
Bet jau kelintą kartą vis žaviuosi peonyblossom išsamiais postais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 01 lapkričio 2012 - 18:19
QUOTE(smalsi_ @ 2012 11 01, 17:16)
*suskaičiavo unsure.gif Aš greičiau prie stebėtojų.
**Bet jau kelintą kartą vis žaviuosi peonyblossom išsamiais postais  4u.gif

*Nus pats laikas ne tik stebet, bet ir briedi uz ragu griebt, kiek gi galima a? Nus pasikamuotumem visos draugiskai toje kurybos pelkeje, mazu koki stebukleli isgimdytumem mirksiukas.gif
Beja ar gi ne Tavo buvo ND darbelis su smilgom ir raidelem CHA? Niekaip negaliu uzmirst to namu darbo rolleyes.gif
** O as kartais bijau, kad per daug jau cia reiskiuos ir reiktu liezuvi prikasti. Ale tokia is prigimties, kad duokit pasneket, nereiks valgyt biggrin.gif Bet visada tvardausi ir stengiuos minimaliai pasisakyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noisy-B tai tikrai ne naujoke mano akimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 01, 17:29)
Noisy-B tai tikrai ne naujoke mano akimis 4u.gif

tai viskas mesim ja is saraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 18:36)
tai viskas mesim ja is saraso  biggrin.gif

O kam, jei taip džiaugias? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 18:07)
** Tei va, cia Noisy i sarasa imeciau pagasdinti, bo ana bambejo vakar ant savy negraziai, tegu zinosi daba  lotuliukas.gif
Taip ir pamaniau biggrin.gif
Atsakyti
1. mamagute
2. Savory
3. Peonyblossom
4.Isora
5. vilkra
6.Rittule
7. Tynka
8. kristalines
9. Dincelis
10. paluri
11. R.i.R.
12. Poisson'è
13. voveraite1302
14. Suprem
15. Smalsi
16. .ege
17. lunameja
18. neiste
19. Rytinesaule
20. Rytine kava 10
21. Afre
22. Ainoa
23. Viktorija09
24. Beponika
25. mauskiuke.
26. Whatever?
27. GiedreB
28. gladiole (??)
29. pim
30. Apola
31. S..K..

O kaip del o la la la man rodos ji irgi jau pazengus ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 01 lapkričio 2012 - 18:54
o la la la, pazengus smile.gif nors darbu mazokai maciau, bet is kalbu taip supratau biggrin.gif biggrin.gif

Bet tai kiek musu cia daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 01 lapkričio 2012 - 18:43
QUOTE(smalsi_ @ 2012 11 01, 19:16)
suskaičiavo unsure.gif Aš greičiau prie stebėtojų.

as irgi su tavim biggrin.gif jau taip retai dabar fotografuoju unsure.gif
Atsakyti