Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 16:08)
O galu gale, jeigu atsiskaitytu ND, mazu tada ir but galima pagalvot apie priemima  biggrin.gif

aha, pasvajokit.. nebent ND tiks su jb juosta smile.gif tongue.gif kai įkvėpimas bus smile.gif ir be penktų ND. nepadarysiu aš jų, man jie neįdomūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 01, 16:06)
Ko taip nerimsti, prizų nenori ar ką? biggrin.gif

lotuliukas.gif tokia žiauri tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 17:08)
**  lotuliukas.gif  tamstai tik prizai rupi umn.gif

bigsmile.gif o kas daugiau gali rūpėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2012 - 16:13
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 16:13)
bigsmile.gif  o kas daugiau gali rūpėti  bigsmile.gif
Nu.
Atsakyti

konkursu dalyves, kurios praranda teise dalyvaut naujokiu kankurse yra:
1. Sayonara
2. Yvette
3. ErikaMaja
4. S.B.M
5. vienintele
6. Alabama
7. Svajonė musu
8. Ka
9. Zirze
10. Stikline
11. Gotte
12. rG
13. je t'aime
14. Kikirike
15. ViKri
16. Maggie
17. paprasta
18.Maija
Atsakyti
Tai kiek čia tų naujokių belieka? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 01, 16:34)
Tai kiek čia tų naujokių belieka? mastau.gif

kol skaičiau visa tai, mintyse dėliojau kiek tų naujokių liks g.gif Ale ne tiek ir daug mūsų, nors man visai smagu su pažengusiomis dalyvauti,nes atsiveria akys ir išbandai naujoves ax.gif
Aš visgi linkusi,kad tegul dalyvauja visos, arba atskiras grupeles daryti, kai Yvettes rašė: visas tris biggrin.gif tik,kad trečioje vietos nebėr thumbup.gif

Erikamaja, visgi pirminis variantas wub.gif

Atsakyti
Dėkui Alabama smile.gif aš kaip tik mąsčiau, prie kurios grupės galėčiau būti... Taip senai čia kažką rašiau, o konkurse jau norisi dalyvauti... Bet senbuvių sąrašas toks ne trumpas gaunasi, tai naujokių visai ne daug ir lieka, ar verta tada čia skirstytis? Aš būčiau už bendrus konkursus smile.gif Na juk ne prizas svarbiausia, o jei ir prizo norit, kas trukdo pasistengti? Gerai nuotraukai padaryti reikia tik trupučio fantazijos (čia aišku rizikuoju gauti galvon už toki pasakymą smile.gif, bet aš žinau... Galėsiu jei ką pvz. parodyti biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 15:44)

Ale klausykites, galima pabambesiu? Gal galima but kada surengt koki konkursa grynai pradziamokslem t.y., naujokems? Nes turiu nuojauta, kad mums naujoms niekada nepavyks nieko laimet siuose kankursuose, kai senutes tokiu sedevru prideda. Vienaip ar kitaip, juk logiska, kad zmogus, kuris jau fotografijoj sukasi n+1 metu tikrai stipriau fotografuoja negu tas kur dar apsiplunksnaves ir vis dar piena nuo lupu braukia  biggrin.gif Aisku is vienos puses ta stipri konkurencija i sveikata, padeda pasitemti, bet kartais turi ir atvirkstini efekta - pamatai kazka stipraus ir nusileidzia uodega, nes pradedi galvot, ai kam dar stengtis vis tiek as taip nesugebesiu, o ka ten kalebet apie dar geriau. Na zodziu.. Tiesiog siaip, manau, kad gal kada linksma tiesiog butu turet konkursa tiesiog tikrai skirta pradziamokslems  mirksiukas.gif

tai aš tą jau siūliau, bet nė viena nesureagavo cool.gif
Papildyta:
tai ir naujokių užtektinai manau bus, reik tik surašyti smile.gif Tai pradedam

mamagute
Atsakyti
mamagute
Savory

o kristukas, manau, prie pazengusiu, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 11 01, 16:03)
* tai aš tą jau siūliau, bet nė viena nesureagavo cool.gif
** tai ir naujokių užtektinai manau bus, reik tik surašyti  smile.gif Tai pradedam

mamagute

*matyt pravepsojau savo zvairom akim blush2.gif Saunu, kad yra bendraminciu
** Yra yra tu naujokiu ir dar tikiu turesim naujai prisijungusiu.

Pildau sarasiuka:
1. mamagute
2. Savory
3. Peonyblossom
4.Isora
5.Noisy-B (nes vis bamba, kad dar nieko nemoka) biggrin.gif
6.Rittule
7. Tynka
8. kristalines
9. Dincelis
10. paluri
11. R.i.R.
12. Poisson'è
13. voveraite1302
14. Suprem
15. Smalsi
16. .ege
17. lunameja
18. neiste
19. Rytinesaule
20. Rytinekava
21. Afre (nors anai kaip suprantu nepatinka si ideja, tai gal ir negerai darau irasydama)
22. Ainoa
23. Viktorija09
24. Beponika
25. mauskiuke.
26. Whatever?
27. GiedreB
28. gladiole (??)

Na ir dar tikrai yra tu nauju, tik dabar taip greit nesugalvoju, kai atsiminsiu papildysiu arba pacios naujokes pildykites sarasiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 01 lapkričio 2012 - 18:00
Cha cha cha, cool, amžinai naujokė smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti