Nepralenkiamos konkursu dalyves, kurios praranda teise dalyvaut naujokiu kankurse yra:
1. Sayonara
2. Yvette
3. ErikaMaja
4. S.B.M
5. vienintele
6. Alabama
7. Musu svajone
8. Ka
9. Zirze
10. Stikline
11. Gotte
12.....??
Gal is senbuviu kas galetu papildyti kas jusu nuomone yra pazengusios/pasene ir galetu but per dideles konkurentes zaliukems?
QUOTE(sayonara @ 2012 11 01, 15:56)
o katra Tu, nes nikas, rodos, pakeistas?
teisingai, visai pamirsau as eglliux buvau
Aš tai senbuvis, nors ir su pertraukom.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 16:58)
Nepralenkiamos konkursu dalyves, kurios praranda teise dalyvaut naujokiu kankurse yra:
1. Sayonara
2. Yvette
3. ErikaMaja
4. S.B.M
5. vienintele
6. Alabama
7. Musu svajone
8. Ka
9. Zirze
10. Stikline
11. Gotte
12.....??
Gal is senbuviu kas galetu papildyti kas jusu nuomone yra pazengusios/pasene ir galetu but per dideles konkurentes zaliukems?
1. Sayonara
2. Yvette
3. ErikaMaja
4. S.B.M
5. vienintele
6. Alabama
7. Musu svajone
8. Ka
9. Zirze
10. Stikline
11. Gotte
12.....??
a nieko nesumaišei? Sayonara pirmu sąrašu pas naujokes lekia, vien tik todėl, kad ND neatlikti ir labai prizo nori nors jei pasakytumėt koks prizas gal ir aš pamirščiau kas per velnias ta diafragma yra
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 15:58)
O Maggie?
QUOTE(.ege @ 2012 11 01, 14:55)
as noreciau dalyvaut, ale du menesiai ilgai labai jau
Del ilgumo, tiesiog norejau uzmest daugiau laiko, kad butu didesne galimybe pasinaudot gamta pvz, pas mus retai kada buna sniego, tad tikiuosi, kad per tuos du menesius tikrai iskris nors truputis. Na bet jeigu ir daugiau kam atrodys per ilgas laikas, tai galima bus ir trumpint Ten tik plika ideja pateikiau, galima slifuoti, siulyti, papildyti..dirbam kartu visos
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 01, 16:00)
Ko taip nerimsti, prizų nenori ar ką?
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 16:58)
8. Ka
8. Ka
Ir liūdna ir smagu vienu metu. Keistas jausmas, dievaži.
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 01, 15:00)
Nus nezinau, nezinau tadum ka su Tavim bedaryt daba
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 15:00)
*a nieko nesumaišei? Sayonara pirmu sąrašu pas naujokes lekia, vien tik todėl, kad ND neatlikti ir labai prizo nori
**nors jei pasakytumėt koks prizas gal ir aš pamirščiau kas per velnias ta diafragma yra
**nors jei pasakytumėt koks prizas gal ir aš pamirščiau kas per velnias ta diafragma yra
*Aha da mislyjau, ka su Say daryt. Ale ana priskirsim prie nauju, kurios naturaliais talentais apdovanota ir uz galima gresme kitoms naujoms, praranda teise i kankursa O galu gale, jeigu atsiskaitytu ND, mazu tada ir but galima pagalvot apie priemima
** tamstai tik prizai rupi
QUOTE(.ege @ 2012 11 01, 15:01)
O Maggie?
tai va mislyju ka cia su ta tinginuke Maggie daryt. Gal paliekam teise anai paciai sprest ar save prie senuciu laiko ar dar tik plunksnas bemetanciu