Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 14:44)
Sveikinimai Erikai  thumbup.gif  Tikrai isskirtine ir stipri nuotrauka buvo. Nors is tiesu, tai daug puikiu ir atmintin istrigusiu nuotrauku buvo  wub.gif

Ale klausykites, galima pabambesiu? Gal galima but kada surengt koki konkursa grynai pradziamokslem t.y., naujokems? Nes turiu nuojauta, kad mums naujoms niekada nepavyks nieko laimet siuose kankursuose, kai senutes tokiu sedevru prideda. Vienaip ar kitaip, juk logiska, kad zmogus, kuris jau fotografijoj sukasi n+1 metu tikrai stipriau fotografuoja negu tas kur dar apsiplunksnaves ir vis dar piena nuo lupu braukia  biggrin.gif Aisku is vienos puses ta stipri konkurencija i sveikata, padeda pasitemti, bet kartais turi ir atvirkstini efekta - pamatai kazka stipraus ir nusileidzia uodega, nes pradedi galvot, ai kam dar stengtis vis tiek as taip nesugebesiu, o ka ten kalebet apie dar geriau. Na zodziu.. Tiesiog siaip, manau, kad gal kada linksma tiesiog butu turet konkursa tiesiog tikrai skirta pradziamokslems  mirksiukas.gif

Jokių problemyčių. Pagaminsiu du prizus biggrin.gif Jei tik pačios susirokuosit kurios čia su plunsnelėm, kurios plikom subinėlėm.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 01, 15:25)
Jokių problemyčių. Pagaminsiu du prizus biggrin.gif Jei tik pačios susirokuosit kurios čia su plunsnelėm, kurios plikom subinėlėm.

lotuliukas.gif pritariu drinks_cheers.gif
Aš tai prie senbuvių turėčiau priklausyt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 01 lapkričio 2012 - 15:38
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 01, 15:25)

smile.gif)) sveikinimai
Dėl komentarų kažkas skundžias, bet ar pačios gali pasakyt kad visas įdėtas nuotraukas pakomentavo?
Atsakyti
Erikut 4u.gif sveikinu.
Padarom taip. Suruoši sekančiam du prizus pradžiamoksliam, pažengusiems ir .... trečią man bigsmile.gif biggrin.gif po žemėm pati užsikasiu jei nelaimėsiu tavo prizo verysad.gif

Peonyblossom gerai pasiūlė. Tik kad paskui kokių diskusijų nekiltų, siūlau pirmais antrais išsiskaičiuot kas prie pažengusių save priskiria kas prie pradžiamokslių. Bet sąžiningai, ranką prie širdies pridedant bigsmile.gif
Aš tai save į tą trečią grupę priskiriu, kuri tik prizų nori bigsmile.gif Bet trečia grupė perpildyta, tad prašom į pirmas dvi registruotis.

Nepakomentavau foto paskutinėm dienom, nes turėjau svečių o vakar š. diena buvo. Gal vakarop prisėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2012 - 15:43
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 01, 15:34)
Dėl komentarų kažkas skundžias, bet ar pačios gali pasakyt kad visas įdėtas nuotraukas pakomentavo?

Komentuoju, jei matau, kad niekas nieko neparašė. O jei jau prikomentuota, nesinori kartotis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 01, 14:25)

Ne, ne as gi ne del sekancio konkurso. Tegu lieka tie bendri konkursai ir ju seka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juk sakiau is vienos puses jie turi ir savos naudos 4u.gif Tiesiog turejau omenyje, kad apskritai kas kiek laiko koki sugalvot/paskelbti konkursa naujokems. Pvz: galima skelbti konkursa tema 'Mano ziemos langas'. Aisku temos pavadinimo nesuprast tiesiogiai, o interpretuoti savo ziemos matymo vizija. Dalyvauja TIK naujokes, t.y., pradziamokslyje besimokinancios ne ilgiau nei..na, tarkim, 2 metus. Konkurso laikas - skirkim 2 menesius, t.y., pradzia lapricio 1 diena, pabaiga sausio 1d. Laimetoja/-as renka ir vertina senbuviu komisija (pvz sudaryta is 5 nariu).
Cia tik ideja, jeigu butu pritarianciu ir norinciu dalyvauti, galetumem pabandyt igyvendinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 01 lapkričio 2012 - 15:49
Kalėdinių mainų dalyviams

ar visos žinot, kad siųsim ne atvirukus, bet savo darytas foto? Jei dar kokių klausimukų turit , brūkštelkit temoje flickr
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 16:48)
Dalyvauja TIK naujokes, t.y., pradziamokslyje besimokinancios ne ilgiau nei..na, tarkim, 2 metus.

ne ne, netinka. aš irgi gal tik porą metų ar mažiau šioje temoje bigsmile.gif

Tą pradžiamoksliškumą reiktų kitaip apibrėžti, todėl ir siūliau, kad merginos pačios pasisakytų, kurion grupėn linksta. Nes mėnesiai, metai nieko nesako. Kiti žiū per kelias savaites pašoks į viršų, kiti ir po trijų metų nežinos kaip fotoaparatas įsijungia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 lapkričio 2012 - 15:53
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 15:51)
Kalėdinių mainų dalyviams

ar visos žinot, kad siųsim ne atvirukus, bet savo darytas foto? Jei dar kokių klausimukų turit , brūkštelkit temoje flickr
Papildyta:

ne ne, netinka. aš irgi gal tik porą metų ar mažiau šioje temoje  bigsmile.gif

Tą pradžiamoksliškumą reiktų kitaip apibrėžti, todėl ir siūliau, kad merginos pačios pasisakytų, kurion grupėn linksta. Nes mėnesiai, metai nieko nesako. Kiti žiū per kelias savaites pašoks į viršų, treti ir po trijų metų nežinos kaip fotoaparatas įsijungia.

aš tik metus..smile.gif man pas naujokes vieta..
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 14:51)
* Kalėdinių mainų dalyviams ar visos žinot, kad siųsim ne atvirukus, bet savo darytas foto? Jei dar kokių klausimukų turit , brūkštelkit temoje flickr

** ne ne, netinka. aš irgi gal tik porą metų ar mažiau šioje temoje  bigsmile.gif

*** Tą pradžiamoksliškumą reiktų kitaip apibrėžti, todėl ir siūliau, kad merginos pačios pasisakytų, kurion grupėn linksta. Nes mėnesiai, metai nieko nesako. Kiti žiū per kelias savaites pašoks į viršų, treti ir po trijų metų nežinos kaip fotoaparatas įsijungia.

* O kitoje puseje nuotraukos, rasyt kazkoki palinkejima, minti ar tiesiog geriau tuscia palikti? Saldainiu pridet galima? biggrin.gif
** A tada tikrai netinka biggrin.gif
*** Man rodos lengviau butu surasyt senbuviu sarasa, kurios gali but vertinimo komisijoje, bet negali dalyvaut konkurse lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 11 01, 13:58)
Tai mes kaip ir nebalsavom dar ar tau reiktų suteikti teisę žvilgtelt į flickr, nežinau, manau, kad tik po susirinkimo galim šitą klausimą svarstyt. Jei norėtum, pateik paraišką, manau problemų neturėtų iškilti  smile.gif

g.gif g.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 15:48)
Ne, ne as gi ne del sekancio konkurso. Tegu lieka tie bendri konkursai ir ju seka  4u.gif  4u.gif  4u.gif Juk sakiau is vienos puses jie turi ir savos naudos  4u.gif  Tiesiog turejau omenyje, kad apskritai kas kiek laiko koki sugalvot/paskelbti konkursa naujokems. Pvz: galima skelbti konkursa tema 'Mano ziemos langas'. Aisku temos pavadinimo nesuprast tiesiogiai, o interpretuoti savo ziemos matymo vizija. Dalyvauja TIK naujokes, t.y., pradziamokslyje besimokinancios ne ilgiau nei..na, tarkim, 2 metus. Konkurso laikas - skirkim 2 menesius, t.y., pradzia lapricio 1 diena, pabaiga sausio 1d. Laimetoja/-as renka ir vertina senbuviu komisija (pvz sudaryta is 5 nariu).
Cia tik ideja, jeigu butu pritarianciu ir norinciu dalyvauti, galetumem pabandyt igyvendinti  blush2.gif

g.gif as noreciau dalyvaut, ale du menesiai ilgai labai jau ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 11 01, 15:51)

Tą pradžiamoksliškumą reiktų kitaip apibrėžti, todėl ir siūliau, kad merginos pačios pasisakytų, kurion grupėn linksta. Nes mėnesiai, metai nieko nesako. Kiti žiū per kelias savaites pašoks į viršų, kiti ir po trijų metų nežinos kaip fotoaparatas įsijungia.

As prie pradziamoksliu tikrai ax.gif kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 16:54)
* O kitoje puseje nuotraukos, rasyt kazkoki palinkejima, minti ar tiesiog geriau tuscia palikti? Saldainiu pridet galima?  biggrin.gif

kitoje pusėje šiaip pasirašyti galit, kieno foto ir metus. Laiškutį ir visą kitą jei norisi galit pridėti, bet nebūtina. Buvo susitarimas tik nuotraukai.
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2012 11 01, 15:55)
Sveikos smile.gif
g.gif  g.gif
g.gif as noreciau dalyvaut, ale du menesiai ilgai labai jau  ax.gif
As prie pradziamoksliu tikrai  ax.gif  kas toliau?

o katra Tu, nes nikas, rodos, pakeistas?
Atsakyti